| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-10-2005, 14:23 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 07 2005 Lokacja: Nie chcecie wiedziec Wiek: 34 Posty: 77 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Lucera |  Moj fake story o nazwie "Zagadka Mrocznych Magow" Oki teraz moja kolej na fake.... jest to moja pierwsza proba wiec proszę o łagodniejszą ocenę...... CZĘŚĆ 1 strona 1 CZĘŚĆ 2 strona 2 CZĘŚĆ 3 strona 3 Moja opowieśc zaczyna się w lesie gdzie nasi bohaterowie sie przespali.i to narazie wszystko trwajom pracę nad częscią 2 jak się podoba piszcie dalej jak nie dam se spokój.Hciałbym podziękować rownież wszystki tym którzy mi pomogli i tym od ktorych zassalem te wszystki posatcie jak komuś sieniepodoba to że uzyłem jego postaci w moim fake to bardzo przeprasam nie bede konczył fake  Po czym usłyszeli jakies wrzaski   Nagle im oczom ukazała się scena bitwy     Następnie nasi bohaterowie oddali czesc zmarłym  Poźniej poszli na naradę  Po naradzie poszli do tajemniczej katedry  Gdzie ujżeli przerażającom scenę  Poczym niemogli stać i przyglondać się   
				__________________ Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają.....   Ostatnio edytowany przez BaRkuS_LuCeRa - 29-10-2005 o 23:55. | 
|   |   | 
|  | 
|  25-10-2005, 14:37 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 04 2005 Wiek: 32 Posty: 22 Stan: Niegrający |   Eeh... Sprite'y źle wyciete (troche rozowego tla), źle powklejane ( ta droga to chyba nie z tibii -.-"), brak fabuły (probowales, ale nie wyszlo, jakis prolog by siadl), chaos (naprawde, trudno sie to czyta), rożne rozmiary zdjec, denna gramatyka, prymitywny humor, pomijam wykonanie postaci  . Jak dla mnie (przykro mi), ale mozesz sobie dac spokoj, bedzie lepiej dla Ciebie i dla ogladajacych. Oczywiscie to moja subiektywna ocena, innym sie moze podobac, nie bijcie... 
				__________________ Bez jaj...Darmowe pomoce do MMORPG! BEZ podawania passow! BEZ limitow! Ponad 3 000 plikow do sciagniecia!: http://demoniceagle.com/index.php | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 14:38 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 09 2005 Posty: 59 |   Fajne ,fajne .Rób dalszą część.   | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 15:16 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 09 2004 Wiek: 33 Posty: 660   |   Nie podoba mi się, za mało wycieniowana tarcza elfa  opróćz tego: ten różowy, obok krzaczków oraz drzewek i literówki-_- A fabuła też mnie nie porywa. P.S. i jeszcze Giant sword i trupy źle wklejone. A droga to już wogóle... | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 15:20 | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 07 2005 Lokacja: w Polsce ;) Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Mistic sorcer ukis Profesja: Sorcerer Gildia: Legion Mroku Świat: Balera Poziom: 25 Skille: 18/23 Poziom mag.: 30   |  Hehehehe Fajne!!! Okienka są prawie od najmniejszego do największego, a za fake dam 4/10, ponieważ widziałem o wiele gorsze... | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 15:33 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2005 Posty: 732 Stan: Na Emeryturze |   Zwracaj uwage na to jak piszesz poniewarz jest strasznie dużo błędów i nie można się doczytać a pozatym to wszystko ok. Tylko mówie jeszcze raz popracuj nad tekstami. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 16:13 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 07 2005 Lokacja: Nie chcecie wiedziec Wiek: 34 Posty: 77 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Lucera |   ok ok poprawie.... mam juz kilka obrazkow z 2 czensci ale jakos teraz nie wkleje wymagajom poprawek albo dam sobie pokój... pocvzema az ten fake minie i zrobie kolejny... 
				__________________ Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają.....   | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 18:29 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Posty: 39 |   Dobry fake | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 19:18 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 11 2004 Lokacja: Wroclaw Posty: 333 Stan: Aktywny gracz Imię: Sir mapes Profesja: Royal Paladin Gildia: Vampires Brotherhood Świat: Lunara   |   Fabule niezla nie  powiem, i wogule dobry fake wiec dawaj dalej, ale mam  zastrzezenia jak juz wspominano ortografia na poziomie dno i 5 metrow mulu i jesli chodzi o mnie powinienes unikac scen jak "gasil drzewko" poprostu ten "plyn" jest niewycieniowany jak na tibie ;] 
				__________________ Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 19:25 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: Płock Wiek: 35 Posty: 531 Stan: Niegrający   |   Niezle sie zapowiada   dajesz nastepne i wiecej  
				__________________ Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 19:32 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Sztockholm Wiek: 33 Posty: 626   |   A ja ci dalem pozwolenie na uzywanie moich potworkow?    
				__________________ Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 19:43 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 06 2005 Lokacja: Nie powiem... Posty: 506 Stan: Aktywny Gracz Imię: Caduro Silverarrow Profesja: Rookstayer Poziom: 24 Skille: xx/xx   |   @up: No jeżeli dałeś je do Pomocy dla Fejkowców no to tak. :> @topic: Obrzydliwe... @down: Hie hie. XD 
				__________________ [CHAR]Caduro[/CHAR] Klyknij w obrazek i wejdź do zbrojowni użyszkodników Tibia.pl. Ostatnio edytowany przez Norah ^^ - 25-10-2005 o 19:56. | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 19:51 | #13 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Sztockholm Wiek: 33 Posty: 626   |   Cytuj: 
 Ah no tak... Usune zaraz, i wtedy bedzie tylko mozna przestrzegac Regol ^^ 
				__________________ Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. | |
|   |   | 
|  25-10-2005, 20:06 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 07 2005 Lokacja: Nie chcecie wiedziec Wiek: 34 Posty: 77 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Lucera |   Sorki jezeli kogoś obraziłem tym że wziołem jego postacie... serdecznie przeprasam i pytam czy mogę uzywać ich dalej... o ile kiedy kolwiek zrobie dalej tego fake i jakis dobry fake ( to moj pierwszy) więc.. jeszcze raz przepraszm i pytam sie czy ma mrobic dalej?? @up sorki że nie powiadomiłem 
				__________________ Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają.....   | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 20:25 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2005 Lokacja: Polska Wiek: 36 Posty: 73 |  bla bla i tak nikt nie przeczyta xD ogolnie spoko  tylko strasznie dużo błedów  | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 20:40 | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 10 2005 Wiek: 33 Posty: 10 |   Nie jest najlepsze ale może być. Fabuła mogłaby być troche ciekawsza. Oceniam 6/10 | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 20:47 | #17 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2005 Lokacja: Śrem Posty: 2,539 |   Co wy chcecie fake do najlepszych nie nalezy bylo kilka bledow ale jak nba pierwszy fake.....Moim zdaniem rob dalej.... 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  25-10-2005, 20:53 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 09 2004 Wiek: 33 Posty: 660   |   Sven wiesz, jak się ogląda 5 fake'ów dziennie(najczęście słabiutkich), przez miesiąc, to tylko arcydzieła mogą ci się podobać  no dobra, jak na pierwszy nie najgorzej. Ale i tak uważam, że słaby  | 
|   |   | 
|  25-10-2005, 21:43 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 07 2005 Lokacja: Nie chcecie wiedziec Wiek: 34 Posty: 77 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Lucera |  Część 2 "Zagadki Mrocznych Magow" A więc nadzeszła chwaila w której wklejam drugą częsć mojego pierwszego fake... jeszcze raz chciłbym przeproscic Bardaxa za to że nie poprosiłem o jego zgodę.... mam nadzieję że przyjmiesz przeprosiny... A więc nasi bohaterowie weszli do katedry  Ponieważ nic nie znaleźli na pierwszym piętrze poszli dalej a tam co spotkali??  Zaczeła się walka z Mrocznymi Magami którzy okazali się być lepszymi niżeli by kto przypuszczał.   Po krótkiej (aczkolwiek wyczerpującej) walce nasi bohaterowie zabijają wrogów i uwalniają jeńcow  (wiem za dużo tego tam walnołem... ale mam nadzieję ze się odczytacie... następnym razem zrobie to inaczej) Venom, Giant Growth i Arthur przyłanczają się do paczki   Tutaj nasi bohaterowie chca przeszkodzić Arcymagowi Mrocznych Magów lecz spóźniają się dosłowmnie o kilka sekund.  Gospodarz imprezki nie wydaje sie być miły  Panowie mają problem ale jak go rozwiązom??  Wiemy już jak ucieczką.. Niezbyt chonorowo ale jak mają ocalić ziemię to co mają zrobić??  A teraz czy nasi bohaterowi dotrą do zamku róla Elesara?? czy uda im się ostrzec przed nacciągającom burzą?? To wszytko i wiele innych w następnym odcinku ktory niestety będfzie za długo bo mam nauke w szkole  
|   |   | 
|  25-10-2005, 21:47 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Sztockholm Wiek: 33 Posty: 626   |   ehm... no noby fajna fabula ale...  Wez, nie rob elfa z zielona peleryna a inne cialo do niego... bosh... Tyle napchane na tych zdjeciach ze nic nie widac, wiekszosci nie przeczytalem... 
				__________________ Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. | 
|   |   |