|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Uh, uh, nowe światy. Pomyliliście się, bo Aldora jest w Niemczech, a Mythera w Ameryce (w Stanach Zjednoczonych). Mój brat po minucie grania wrócił na Azure
![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() hehe jestem ciekaw co to da? tak czy siak i tak na innych serwach sie np.: o 18 nie zalogujemy :/
według mnie cip'y powinny regularnie zakładać nowe krainy! na każdy dzień przybywa wiele nowych graczy co utrudnia w znacznym stopniu gre 'zawodowcom'. na mój gust to 24 serwy na dzień dzisiejszy to mało :O cip'y dla dobra graczy powinni by już stwożyć minimum 30 krain chociarz i tak nie sądze aby to pomogło abyśmy nie widzieli napisu "too many players online". Dobrze by było aby na karzdym serwie w godzinach szczytu było max 800 osób ale to sie wiąże z dużą ilością serwów.
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() A wlasnie sie mylisz , wielu ludzi mimo swojego wysilku majac postac na starych serverach z 50lv+ przerzuci sie na nowy swiat.Poniewarz majac pacca benda mogli sie logowac i gdy za 5 miechów jakis koles zalorzy se konto na tym nowym swiecie to ty bedziesz w czolowce najleprzych , bedizesz zadzil z kumplami serverem (to przenosnia) a na old server nigdy niebedizesz master
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() CIPy się naprawde postarali
![]() Może wreszcie Titania opustoszeje?? Mogło by tak być... |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @ Real Finuko
Cytuj:
![]() Jak na np,: Danubii jest ciągle Full to na Titanii jak i Solerze będzie długooooo "too many players online"
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() A powiedz na jakim śiwecie nie ma full ludzi . Spójrz na Antice istnieje 7 lat ? ( mogę się mylić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() ja uwazam ze powinni powiekszyc serwery(dodac ze 2 nowe miasta lub powiekszyc takie wioski jak northport i greenshore zeby w nich bylo depo,domy sklepy i tereny do expienia, powinni dodac kilka kopalni obok kazordoon bo na razie jest 6,zrobic drugi poh
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() kiszka panowie!! wielka kiszka!! ja osobiscie wcale sie niee ciesze bo: wiecej serverow = wiecej ludzi = wieksze qrwcze lagi
![]() wcale mi sie to niee widzi... pozdro 600 |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() yuppi, troche to rozladuje tlok na serwkach. pamietam jak dodali 4 serwey to na danubie mozna bylo sie za1 razem o 18 wbic.
oczywiscie jestem za poszezeniem map. powinni dodac ze 2-3 nowe miasta i pelno terenow do expienia i max limit zwoekszyc dp 900-1000 osob, no i nad lagami popracowac
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajnie że Tibia się rozwija . Ale i tak będe grał na isarze pozostane jej wierny .
![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wszystko idzie w dobrym kierunku.
Ale limit 1000 i większy nawet mapa 3 razy wieksza to by było tibianiskie(niebiańskie) życie.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() o bosh
"wpóścimy" - kto to pisał? ![]() Po drugie Ameryka to nie jest nazwa państwa tylko kontynentu ;] Więc jeżeli jest już powiedziane "Niemcy" to niech będzie też "USA" - wbrew pozorom na kontynecie zwanym Ameryką nie występuje tylko jedno państwo ![]() Więc radzę się douczyć osobie piszącej tego newsa.
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() W roli ścisłości:
Ameryka dzieli się jeszcze na dwa kontynenty: Amerykę Północą i Amerykę Południową. W Ameryce Północnej nie ma wielu państ, wyróżniamy Stany Zjednoczone, Kanadę, Meksyk i 21 mniejszych państ. W Ameryce Południowej mamy natomiast 12 państ. W sumie daje to nam 36 państ, 43 473 331 km2 powierzchni. A w porównaniu z Niemcami (357 868km2) wychodzi śmiesznie:/
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Moim zdaniem cipy powinny zrobic cos takiego ze limit graczy aktualnie grajacych jest 850 a mogli by zrobic ze np. na serverze mozna bylo by zalorzyc tylko 900 kont. To by znacznie ulatwilo logowanie sie i niebylo by przepelnien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() Lognołem sie wczoraj na aldurze;], i stanowczo odradzam gre na niej, przynajmniej narazie ;].
z 50 osob w swiatyni, ;], 10 na jednego szczura ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Danubia
![]() |
![]() oO znowu nowe światy no no.... nieźle. Ale jesli chodzi o nowe światy to nie bede na nich grał
![]() ![]() Danubia 4Ever!!!! |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
w soomie to i tak czekam na nowe lacze bo to co mam jest poprostu smieszne!! |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() A ja się bardzo ciesz ostatnio jusz z kumplem planowaliśmy przejscie na nowy serwer jak powstanie ale myśleliśmy że potrwa to troche dłużej bo dopiero co powstaly 4 śiwiaty
![]() ![]()