![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Osoba, która wymyśliła reason jest żałosna. Zabicie kogoś ze swojej gildi jest dla mnie oznaką noobostwa i brakiem jakiegokolwiek zgrania. Niedłuo gildia się rozpadnie, gdyż konflikty wewnętrzne będą się napiętrzać, to tylko kwestia czasu. Zreszta Aristo~ niezle sie trzymal
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
|
![]() W gildi dominuje tam tylko Taifun a reszta noobow tylko sie jego slucha. Roz*******ajcie sie dalej.
Ps. Artisto troche ciebie wyryczeli i twoja beznadziejna gildie do ktorej bardzo pasujesz bo tam all to newbie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.
,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>" Mythera ile ma juz lat? n/c Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle.... po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac. Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic... Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda ![]() Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() Pfff... ale lamuchy
![]() ![]() ![]() 21:18 Van Liden: Saran za co go ? 21:10 Magrami: dlaczego go bijemy ? xD bez pytania go leja ... bez sens, zenada itp.. ehh zal gadac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Coś mi sie wydaje, ze Furora zostanie takim samym serverem jak Pandoria. Bedzie grala na niej nieliczna grupka osob. Resp bedzie zaj*biscie wolny. Co do Duskiness to jest to banda falszywych i zaklamanych gowniarzy, ktorzy pragna cos osiagnac(czyt. sławę) kosztem swoich kolegow. Wiekszosc friendow z commenta Totaly Huntera to ludzie z Duskiness. Artisto najpierw pomagal wam go ubic, a wy potem mu pokazaliscie, ze powiedzenie "umiesz liczyc- licz na siebie" w waszej gildii doskonale sie sprawdza. Niestety, a moze i stety ta akcja nie dala wam respektu, wrecz przeciwnie. Wstydzilbym sie na waszym miejscu, ale co tam "po co mi mozg mam dres" nie?
![]() 3maj sie Artisto i nie patrz na tych ekhm "kolegow" ![]() Signed, Kapix |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() lol co za idioci z tej Twojej gildi huntowalbym ich gdyyby grali na mojim servie 6^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Wrocław/Popowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Reveries Heart
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Valoria
Poziom: ~30
Skille: Unknown
Poziom mag.: xX
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos mi sie z forum po***alo sry za tamte nizej posty...
Ostatnio edytowany przez Wyborowy - 01-11-2005 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() no comment...
Ostatnio edytowany przez Wyborowy - 01-11-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli chcesz mnie zabic to zrob to, czekam ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj zaplacilem za wolnosc 90k i 2 k army lecz dzis znow probowano mnie zabic....
16:37 Artisto: jestes happy? 16:37 Artisto: zem nie oszukales? ^^ 16:37 Spoxster: tak 16:37 Spoxster: idz do mestora juz 16:37 Spoxster: i nie placz 16:37 Artisto: do kogo ?... 16:37 Artisto: nie chcialem do zadnej wojny dochodzic -.- 16:38 Artisto: myslisz ze po co zaplacilem 16:38 Artisto: zeby do kolejnej wojny sie wpeirdalac? 16:39 Spoxster: hunted forver 16:39 Artisto: forever* 16:39 Artisto: jak cos 16:39 Artisto: a po drugie udowodniles kim jestes- nimim 16:39 Artisto: ![]() 16:39 Artisto: zeszmaciles swoje slowo 16:39 Spoxster: Ty juz sie dawno zeszmaciles 16:39 Spoxster: ^^ 16:39 Spoxster: dobrze ze zaplaciles na ski bede mial 16:40 Spoxster: sdki 16:40 Artisto: dobra wyjdz na dwor 16:40 Artisto: ![]() 16:40 Spoxster: papa 16:40 Spoxster: gl 16:40 Spoxster: w wojnie 16:40 Artisto: jestes zalosn ![]() 16:41 Artisto: w real life twoje slowo tez jest pewnie c***a warte dlatego siedzisz przed tym pc bo na rl wszyscy sie na tobie poznali juz 16:41 Artisto: ![]() 16:41 Spoxster: hunted blz 16:42 Artisto: get a life plz 16:42 Spoxster: nie potrzebnie sobie prze***ales 16:42 Spoxster: ![]() 16:42 Artisto: ![]() 16:42 Artisto: ale zaplacilem ci przeciez 16:42 Spoxster: zaplacilbys 16:42 Spoxster: 150k 16:42 Spoxster: musialem sie prosic 16:42 Spoxster: prezywales mnie 16:42 Spoxster: na co to bylo ? 16:42 Artisto: prosic ? 16:42 Spoxster: 83 rp stracic ? 16:43 Artisto: na c*** ta szopka 16:43 Artisto: zaplacilem i bym se gral w spokoju -.- 16:44 Artisto: na c*** ci te klamstwa byly? 16:44 Artisto: czujesz sie lepiej? 16:45 Artisto: czujesz sie wkoncu kims ? 16:45 Spoxster: tak 16:45 Artisto: no nareszczie jestes kims waznym 16:45 Artisto: gZ ! 16:45 Spoxster: ![]() ;d Ostatnio edytowany przez Aristo~ - 02-11-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
|
![]() mam przekroczony limit. blagam przeslijcie mi na gg 8966725 plzzzzzz to dam pozytywa plzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy 18:29 Fenix'Gru: za co go biles? 18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy?? 18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem ![]() Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Ta gildia to jakies guwno , wogole tam kazdy ma kilku ownerow i co jeden to glupszy i nie umie grac i potem gra kilka dzieci 10\11 lat na 1 charze i powstaje 1 debilny char z dobrym lvlem . Bicie Artisto bylo zenadą , Spoxter to jakas ciota po jego tekstach od razu widac ze nie ma real life tylko gra w tibie. Rozwalaja mnie teksty ludzi ktorzy graja na Furoze - ****y i Konserwy Tibia bez przerwy - do Duskiness
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Buehehe
Taki moral z Taifunem ![]() Nie radze z nimi chodzic ![]() Bo i kumpel mial problemy z nimi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: KnW
|
![]() Muahahahhahaha Sarandiel NEW MASTA PVP muahahahahahah isc kogos zabic sorcem i nie miec mana fluidów omg nOOb plx i raz trafic z sd jescze nie w Artisto tylko w Imargama xD Jestescie za***isci xD GRATZZZZZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Ja to zostawie bez komentarza
![]() Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ![]() Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ![]() Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ![]() ![]()
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 03-11-2005 o 13:02. |
![]() |
![]() |