|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cardever
Profesja: Druid
Gildia: Niestety :/
Świat: Lunara
Poziom: 20+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 35
|
![]() A ja gram na Lunarze i stwierdzam, że faktycznie coś jest nie tak. Ostatnio save trwał prawie godzine
![]() Niech Cip-y to zrobią na cacy bo to zaczyna być wkurzające ![]() Ta przerwa w dzziałaniu servow na szczęście mnie nie dotknie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
![]() Ja gram sobie na Pandorii ale jej nie ma tam xD ale lagi na niej tez były i miałem ded od froza :O.Wole by tibie wyłączono na jakieś 2 dni ale żeby Lagów nie było A nie GRAĆ GRAĆ GRAĆ.Ludzie niemuwcie że:ja o nie pogram se o czwartej w nocy no nie ( O_o ) znowu !!! A później to o nie ZNOWU ***ANA TIBIA MAM ZNÓW DED OD FROZA,LAGA idt. i lecą h*je na Cipsoft. Ludzie pomyślcie troche plax
![]()
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO ![]() mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( ![]() wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Gram Na Aurei I Ciagle Cos Jest Nie Tak Z Srveramu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Gram na lunarze i ostatnio są tam takie lagi że głowa mała
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Muhahaha! O 4:00 rano to sie wypchać możecie
![]() Czy te owłosione Cipy nie mogą robić przerw w nocy zawsze? Chcą tylko zepsuć zabawę przeciętnym graczą którzy nie grają po nocach. No powiedzcie który 60+ nie zaliczył nigdy nocki? To im trzeba od czasu do czasu przerwać grę bo coniektórzy to maniaki! ![]() Ostatnio edytowany przez Mikelp - 03-11-2005 o 17:40. Powód: Buehehahahahah! A co cie to? Pozdrawiam mame, tate, babcie, dziadka, brata, wujka Zenka, ciocie Wiesie itd. Hah xD xD |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkurzające. Ja naszczęście gram na
![]() ![]() A co do poprzedniego posta to strefy czsowe w Polsce i innych krajach ciutek się różnią więc dla nas rano dla nich wieczór.
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Siema mam takie male pytanko
![]() Mam neo i juz od tygodnia mam lagi.(Gram na Aurerze) Niewiem co jest grane czy to mój net czy cipy cos maja zepsute. Na poczatku mialem lagi tylko popoludniu i tylko na starych niemieckich serwerach.Gdy wchodzilem na furore to lagów nie bylo.Dzis sie kompleynie zalamalem bo i na furorze mialem lagi.I teraz niewiem czy to przez neostrade czy tez tibia sie zwalila i wszedzie sa lagi chodz czesc moich kumpli niema lagów wtedy gdy ja mam. CHlopaki jak byscie mogli to wytlumaczcie mi co sie dzieje ![]() Czy wy tez macie lagi?? Jak ktos ma neo niech odpowie na mój post i powie mi czy ma lagi czy nie ![]() ![]() Mam nadzieje ze jutro o tej 4:00 cipy naprawia te serwery i wszystko wróci do normy ![]() z góry thx |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak o 23+ lagi przechodza. Np teraz wchodze do gry i 0 lagów a w godzinach popołudniowych normalnie masakra ruszyc sie nie da i tak dzien w dzien
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() 0 4:40 włączyli servy, ale 10 minut pózniej zaczeło lagować i w końcu kickneło. właczyli z powrotem o 5:00 i teraz jest ok
|
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Szczodre
Imię: Tigra Szczodre
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 53
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Wkurzające ja tu trening a tu serv robiom
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Ogarnia mnie fobia że niedługo naprawdę całą tibie szlag trafi
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() No ja pier....... lagi jak byly tak sa -.-
Gówno naprawili dalej lagi sa..... |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Stan: Początkujący
Świat: Hiberna
|
![]() W moim przypadku, na Hibernie, lagi przeszły jak ręką odjął.
Bardzo mnie to cieszy. Brawo, Cip. |
![]() |