|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Barts wez jak cos takiego pisac to nic nie pisz n/c
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Rozmawiałem ostatnio z kumplem (61lvl więc sądze, że wie coś o tym serverze), mówił on, żę ta "wojna" jest z powodu Tinup Kith-a, którego Eclipse(ktoś z Eclipse) ubiło gdy pkował przed depo(należy on do H..........), no i zaczeła się wojna (tzn H........ miało powód do wypowiedzenia wojny Eclipse).
Co do Hurka to też mi go żal to dobry gracz, kumpel i protek. Możę się powtórze ale całe to zamieszanie nie ma sensu, a dedów jest coraz więcej (Sacred Alex ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Lakewood, NJ
Imię: Orzelek
Profesja: Druid
Gildia: Green Land
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
chlopie uspokuj sie dostales po dupie i tyle a jak beda 2 gilidie to chyba spadam na 2 tygodnie z askaray bo niedos ze eclipse jush prowadzi 12 : 0 to jak eclipse wygra to bedzie sie mscilo a polakach ( to jush 2 opor polakow wiec nie ma sie co dziwic ) a w dodatku beda prowadzic wojne z brazylami czyli na 2 tygodnie moge sie spokojnie przeprowadzic na fibule z 10 bp blankow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7.37-za 27 min all idziemy zabijac eclipse narazie tylko jedne od nich on-line
![]() 8.30-historyczna chiwla na askarze wlasnie powstala askarzynska "EKIPA DOOM" 8.50-Trap Swift Know,Zunri biegnie mu na pomoc Swift wymyka sie ale w pewnej chwili czrane hp po sd pewnego rp zunri go uha i blokuje ekipe doom akcja nie powiodla sie ale ekipa doom jeszcze ich zaskoczy
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) Ostatnio edytowany przez Neth - 05-11-2005 o 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz ale 16:0 dla eclipse
h... jush nie ma ;/ koniec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bo ekipa "DOOM" planuje trapy w takim momencie w jakim wy se nie wyobrazacie
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale nie macie zadnej gilidi ani nic tylko sie zbieracie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak wielkie gratz -.-", Polskie h lvl na tym servie to same cioty (prawie, oprucz Deeyaja~ Agnusa~ i paru osob)
Wprawdzie wojna sie skonczyla ponoc ale Deeyaj Quarion i Agnus Quarion maja nadal hunta, i nikt im nie ma zamaru pomoc bo boja sie Eclipse... ![]() Agnus ma hunta ponoc za to ze wbil w 2 dni wiecej expa niz Brian w ponad tydzien... i za to ze niby bral udzial w wojnie a on ciagle neutrany byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hail Eclipse _/
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHAH kanion ale zes mnie rozbawil dj sprzedaje postac a wojny nie ma
ja oraz kilku ludzi stworzylo grupe atakujacych eclipse nie wiem czemu polscy h-lvl to nooby poprostu szwedzi sa lepsi........... @A co do pytaniavto tak zbieramy sie jest nas malo ale duze lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Sprawa jest prosta, najlepsi łączą się ze sobą, żeby być nasilnijeszymi na servie, Eclipse to nie tylko swe, np. Fifiki to polacy, ale grają z Eclipse, bo to po prostu nasilnijesza gildia na servie. Tworzenie jakiś koalicji przeciwko eclipse mija sie z celem, bo najsilnijesi sa wlasnie w oni
![]() ![]() Cytuj:
![]() PS2. Jesli cos ciekawego sie wydarzy to bede pisal, bo jestem na bierzaco ![]() Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Może macie jakieś filmiki?
Pozdro
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() 8.03-Trfa restart serva zara idziemy trapowa eclisow bendzie move
![]() 9.03-Xiofez pada od ekipy doom zunri i swift know chca sie zmemscic ale cos im nie wychodzi all daja loga trin metrin niestety pada... ![]() Viper igloo jestes na bierzaca to czemu ja to pierwszy pisze? http://rapidshare.de/files/7259701/Ekipa_DOOM.rec.html Ja to krecilem ![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) Ostatnio edytowany przez Neth - 06-11-2005 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A i jeszcze jedno Dejot nie selluje chara bo go dobrze znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez mi mowil ze za 500 pln opycha a z innej beczki na filmiku na vip widac zaznaczonych czlonko ekipy doom.......
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nom to ci moze bajerowal... albo cos, ja gram teraz na askarze i ciagle skilluje
![]() o ile wezneicie mnie do tego "DOOM". a jeszcze jedno, sypniesz mi jakies eq ![]() bo nie mam ![]() ![]() See u in tibia. Ostatnio edytowany przez Kanion - 07-11-2005 o 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Profesja: Elder Druid
Poziom: 7~
|
![]() Filmu nie polecam, chyba ze ktos chce zobaczyc jakim Noobem jest Ritheliph. Dziecko idz lepiej do piaskownicy z ta swoja ekipa DooM.
Przez takich jak on porzadni Polacy z Askary traca twarz, runy kupuja od nas taniej i nie traktuja nas powaznie. Badz pewny ze jak tylko bedziesz afk trenowal to ja Cie znajde ![]() Zal mi Ciebie i wiedz, ze nie wypowiadam tu tylko swojej opinii... Do Zobaczenia ![]() -EDIT 1- Comment do .rec Ritheliph - Jak juz wczesniej pisalem twoje pvp jest do du**, w 33 lvl MS z Naginaty walic ~16~ i puff. Xiofez - jego smierc ukazuje tylko jak oddani sa Eclipse wobec siebie, gdyby nie on Zane moglby nie przezyc. Potem jak uciekasz do AB, na Tina channel "MAM DEDA" -.-, biegasz i krzyczysz "You see [..]". Jednym slowem PANIKA na maxa, a tak to biegasz i DOOM BRIGADE, szkoda slow. No i koniec jak macie "niby" sie razem trzymac a ty dajesz loga i ich zostawiasz .... Ostatnio edytowany przez Bialy Smoczek - 07-11-2005 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na emeryturze
Imię: lolek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ziemia
Poziom: 1
Skille: -1/-3
Poziom mag.: 16
|
![]() Hail Eclipse \_ Hail Kim0z \_ Hail Ratat
Fuck Doomb Brigade ..!.. btw zainwestujcie w ventrilo i mic to wyniki beda lepsze po 2 najwieksi PA to polacy spojrzec tylko na furore troche wladzy i szaleją.. a tak polacy to losery Ostatnio edytowany przez Drita - 07-11-2005 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no niestety, troce w tym prawdy jest ![]() zawsze najwyzszymi levelami sa szwedy albo brazyle, przez to jak tylko polak sie zalapie to od razu szaleje ![]() |
|
![]() |
![]() |