|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie czemu wy to wszystko tak doslownie bierzecie?
Kiedy powiedziałem "powiesić sie" miałem na myśli sprzedac/skasowac postac i isc na nowy serw... Kazdy item bym przezyl... Ale nie SCA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() moge sie załozyć że ci co zucali to Polacy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() To wszystko sprawka BR ... -.-
Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... " ![]() Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 03-11-2005 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() no i?
owner tez nie wykazal sie zbyt duza pojemnoscia czaszki... zamiast chowac ten shit do bpka zucal go w bok... w ciagu 1.5 h spokojnie moglby pozabierac im to wszystko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Jakbys nie zauwazyl to tam bylo 5 polakow a br to byli ten co kamerowal. 20:59 Mag Karmel: free item plz A najgorsze to, ze to polak -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() kamerowal ty niedouku buhaha nagrywa,filmowal poucz sie plx
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ok dla tych kłutliwych powiem tylko jedno :
Zauważcie że pod steel bootsami była jeszcze MASA śmieci ... z tego wynika że po tym jak polozyl na depo DSM i Sca MUSIAŁ widzieć ze zaczeli mu wrzucać śmiecie po czym sam dorzucił jeszcze buciki ... musiał być jakimś idiotą skoro widział ze DSM i SCA sa juz zakopane, a jeszcze do tego dorzucił bootsy. Teraz sami pomyślcie ... czy jeżeli położycie na depo swoje MPA i zaczną Wam rzucać na to śmieci to zaczniecie dokopywać sie do MPA czy jeszcze dorzucicie Demon Helmeta do kompletu (a co tam DH ... przecież jeszcze po następnej tonie śmieci przecież można dowalić SoVa!) sami widzicie ze ten typ musial byc albo idiotą albo poprostu nic więcej tam nie było ...
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() A ja uważam że to wszystko było prowokacją.... Nie wieże żeby nie miał capa na udźwignięcie tych paru monet, a nawet jeśli to przecierz mógł to przerzucać pod nogi NPCa, i teraz myślmy komu by sie pierwszemu skończyło
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() @Deythwen - Pier**lisz za przeproszeniem;p Bylo widac sb, a co do reszty to musimy wierzyc tym ktorzy widzieli.
@PinGOnE - ty wiele mądrzej nie gadasz:|. bylo widac sb jednak na nich bylo kilka smieci wiec dsm & sca mogly byc niewidoczne. @Offtopic - Takich pajaców co tak robia to bym za jajca powiesił, a swoja droga to wiadomo że Polacy/Brazyle to nooby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
NO WŁASNIE ! Jesli byly niewidoczne tzn ze Steel bootsy musial rzucic duzo duzo później (a wtedy juz wiedzial że zasypią go dalej !) Rusz czasem tym orzeszkiem a nie gadasz na lewo i prawo ! Po co mialby rzucac Steel Bootsy na stos śmieci ? Sam sobie jeszcze przeszkadzał w takim razie żeby odkryć Sca ! Ale Ty ciezko kapujący jestes. Teraz jak widac ja mowie madrze ... ale Ty widocznie nie dorosles intelektualnie do takiego toku rozumowania ... Cytuj:
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 03-11-2005 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ten film to jeden wielki wkret ... -.-
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Autor tego filmu i ludzie, którzy rzucali itemy na depo to (żeby się źle nie wyrazić) totalni idioci, szmaty i tak dalej. Gość się napracował na te itemy a tu wpadają jakieś po***ane nooby z Brazyli i uwalają mu to wszystko stertą śmieci :/. Takich ludzi przy narodzinach powinni wieszać...
Na miejscu poszkodowanego, gromadziłbym kase i itemy tam rzucone do backpacka i wrazie braku CAP wywalał koło NPC z parcelami, bo z tamtego miejsca dało się to zrobić. NPC jest ogrodzone więc nikt nie mógłby wykorzystać tych itemów znowu. W 70 min spokojnie mógłby się pozbyć natrętnych pedaluchów z Brazylii, bo przez 70 by sie im chyba itemy skończyły, a tak non-stop itemy latały z jednego depo na drugie i itemy poszły się walić...
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee ja z tegho filmu mało kapuje naprawde ja nie widziałem nic poza SB
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
wybacz... ale tam bylo sca wystarczy poczytac forum tibia.de kolo (ten sam co go zasypwali) zamieszcza filmik z pkowania i przyznaje sie ze bylo to jeszcze PRZED STRATA SCA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() oni by tak mogli nawet rzucac przed 24h...:/ przeciez jak tam bylo tlye ludu i kazdy by rzucal swoje gp robale czy loota, to by mogli i mogli...:/ to byly normlne nooby i tyle...:/
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Lol tylko jak bym to stracił już bym nie grał w tibie ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A co do filmu nie podobał mi się bo to było noobska robota.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() ![]() ****a wiekszych noobów ****a nigdzie niewidzialem takie po****ione dzieci widac na tym serwie ****a milo wam by bylo jak byscie stracili takie zeeczy...po*******one dziecie te ktore nakrecily ten film...****a leczcie sie...takie cos sie tepi...niepokazujcie sie na tibi bo to ****a przegiecie bylo!!!...film z***any na maksa przez prawie 80 min w kolko to samo gowno...****a jeescze raz mowie LECZCIE SIE !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Popieram PinGOnE'a. Dobrze mowisz.
Cytuj:
![]() |