|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Hehe ktos tu mowi ze na ghoulach na ghoust landzie wyciaga sie 7-8 k exp w h ??
LOL !!! Ja na skillach 60/50 z arrowami na ghoust landzie wyciągłem 15 k exp !! wydalem na strzaly okolo 700 gps a zwrocilo sie z nadwyzka 1,3 k ![]() Dobrym miejscem tesh jest OF (orc forest~) z blokerem ......... za bolty sie zwroci napewno ale exp FENOMENALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praktycznie jescze stara postacia w 2 godzinki zrobilem z 18 do prawie 20 levela ;] (Mozna jescze Gs probowac ale przy takich skillach jak ja mam musi byc przynjamniej 3 shoterow a exp za kazdego GS z boltami to okolo 200 xp :>) Jak ma sie dobry resp i nosa wszystko jest mozliwe Pozdro
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no coz, ja na GL nie wyciagalem wiecej niz 7-8k/h , ale jak widac wszystko jest mozliwe ...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Przygranijcie mnie!!!!!
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
|
![]() Wdlug mnie najpierw do 10 lvl i skilli 40/xx na trollach! Pozniej ewentualnie na guardy albo na amazonki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Od pewnego czasu moj dostawca internetu funduje mi darmowe kicki 5-6 razy dziennie. Zaczolem chodzic na wszystkie hunty z blokerem. A jak nie ma chetnego na jakies pozadne hunty(czytaj hunty na pacclandi) to wybieram zie z niskopoziomowym kumplem, knightem na guardy. Loota dzielimy 2 do 1. czyli jak po 3 godzinach mamy 15K w loocie to on dostaje 10K ja 5K ktore starczaja mi na nowe belty. Na jego levelu ciezko mu zarobic taka kase w krotkim czasie a ja wyciagam 20-30K expa na godzine w zaleznosci od kopalni. Jesli sie boisz isc samemu to znajdz knighta z lev 20+ skilami 60/60 a spokojnie ci bloknie guarda na full defie. Podziel z nim loota 50:50 a wyjdziesz na 0 i bloker zarobi. Po 2-3 huntach stwierdzisz ze jest ci on do niczego nie potrzebny i tylko loota niepotrzebnie bierze.
Polecam tez cyce pod thais, jesli jestes tam samemu to niezly exp jest. Dziura z cyklopami (10K expa na godzine ale mozna sobie samemu robic strzaly ktore pokrywaja w wiekszosci ich ubytek w kolczanie) Gora cyklopow, cyce na pohu, solidery, spaw beholderow i dsow na fibuli(~13K expa na godzine) Hmm, malo jest miejsc ktore moge polecic, od tego levelu juz expilem na pacclandi lub na guardach. Na facc mozna powrocic na 50 lev dopiero. Chodzic do orc fortes, poh, deep fibula z drugim palkiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Heh, Ghost Land koło Carlin ROX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Hellgete to idealne miejsce dla pallka 20+ lvl i 60+ w dystansie...Pozatym..Summonujesz sobie strzaly i jaaaaaaaaaazda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() osłabiasz mnie bombastycznie -.- głupiej notki nie widziałem ja jak bylem z kolegom to prawie ded palem bo tam sie szybko respiom ds'y i wogule wienc najlepiej koło carlin jeśli się nie znasz to się nie odzywaj tam sie najlepiej knightem expi jak juz z d-lancedy lub G-swordem...
Ps... jak niektuży się nie znajom to lepiej się niech nie odzywają |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wedlug mnie najlepszym mniejscem do expienia za tomby na ank. Juz przu skilu 65 mozna se tam radzic a exp jest za***isty. od 20-30k expa/h
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Knurów
Imię: Secret :>
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 2
|
![]() Ja osobiscie polecalbym Ci hg.Kupujesz klucz (5K niestety
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na takim lvl u skillach to:
solo: przed of guardy hg (to od 8 lvla pallikiem mozna, ale tera ebh sie respi wiec 30 lvl+) poh (cyce/mino) z blokerem: dragon lair guardy (nizsze poziomy) of (w srodku) mintwallin dragi na ankh drago na edron Btw. ktos napisal ze nie mugl palikiem wyrobic w hg bo sie ds respily za szybko: MUHAHAHAHAHAH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Van Burst
Profesja: Paladin
Gildia: Brothers Of freedom
Świat: Thoria
Poziom: 26
Skille: 66/40
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ja swoim pallem najwole chodzic na:
Ghostland - Dobry exp. loot-lecz troche duzo ludu. Mount Stermun - Niezly exp. loot raczej marny. Guardy pod kazo - Wszystko cacy ![]() Ewentualnie z nudy - Amazony, valkyrie kolo Carlin ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Level 56 skills 89dist
Najbardziej oplacalne sa guardy lecz gdy nie ma duzo ludzi na serverze robi sie bardzo nudno ![]() Najszybciej exp mozna nabic na dragach na ank lub w tombach ;]
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze mozna z qmplem lub bez na dragach posiedziec teraz sie predzej zwroci bo wand of inferno wypadaja a co polecacie dla
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Guardy, najlepiej pierwsza kopalnia. Da się zrobić 25k+/h, a kasa leci ;]
Cyce na poh, dobry exp, zarobek też niezły, ale jak ty się boisz mino archera na 30 lvlu to lepiej siedź dalej na tych rotach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Cyce na pohu lub guardy w kopalniach.
@up Zgadzam sie na 30lvl bac sie mino archera. Ale tak wogóle to GUARDY ROX!!
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() ehh to masz problem, ja osobicie bym worcil na te dragi bo twoj net ma tak od czau do czasu, iwem o tym bo sam mam taki sam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Cytuj:
Dzieki za wsparcie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |