|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Jakie są wasze ulubione miejsca do expienia palladynem? Jestem bardzo ciekawy jakie są wasze poglądy. Napiszcie jakie miejsce, jakie skile, jaki level.
Ja osobiście mam skile 62/38 i chodze expic na fibuli na rotach; level 30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 06-11-2005 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Ja tam od dzisiaj rana zacząłem expic w tombach
![]() ![]() 20lvl 51/42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Moim ulubinym miejscem jest ankrahmun vampiry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Hmm... No ale jak obliczyłem (nie jestem tego pewny), że na 1h robie na rotach od 10 - 22k expa i 1.5k kasy to sie bardziej opłaca niż te guardy koło emperatora - jesli mówiąc krótko 3 guardy na 9 minut = tylko 0.5k expa. 0.5*6 (60minut) = 3k expa okolo na 1h (3k = 1h xD) gdzie moze kilka razy wypadnie m,i battle hammer lub inne badziewia. fakt ze blisko do depo ale jest wielka szansa ze jacyś ludzie będą iść skrótem do d bridge i mi blokną respa :/. Kicha, ja myśle że dla mnie odpowiednia bedzie katedra ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Jak chcesz mieć blisko do dp to proponuje kanały pod Thais... exp tak samo dobry dla palka jak na tych rotach na fib....
Na fibuli to ewentualnie można bh bić jak sie bardzo nudzi... Przynajmniej kaski bedzie więcej nic 1,5k/h... Poza tym ja nie wiem jak Ty te guardy bijesz, ze masz 3 co 9 minut.... Idziesz do kopalni na poziom z guardami i nawet nie zauważysz jak Ci bp bolcow zejdzie... Exp i kasa duuzo lepsze niż na rotach.... A jeśli juz sie tak przywiązałes do Thais, to proponuje Mintwalin... pełno minosów wszelakiej maści, exp nice i kaska też niezła... Expiac w tych dwuch miejscach jeszcze w tym tygodniu bys pacc'a kupował... PS. Nie zdziwilo Cie ze nigdy na tych rotach nie ma palow o podobnych lvl'ach? PPS. Nie ciagnie Cie zeby ubijac smoki?? na Tym lvl palkiem mozna je spokojnie bic... i frajda jest niezla....
Ostatnio edytowany przez Lisu - 07-11-2005 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 70% Ludzi mówi że guardy to może spróbować? Tylko powiedzcie jakies dobre taktyki bo mintwallin odpada bo za dlugo się idzie i tez moge wpasc na mino maga;mino archera ktorzy moga mnie bić do bólu. Ale guardy to może i by był dobry pomysł, boje sie tylko czy mnie łatwo nie otoczą :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Weź ze sobą troche gfb, bo na wejsciu moga być lurniete pod rope-place i tyle... poźniej juz tylko biegasz i zabijasz, runki nie schodza wcale, tylko bolty, dlatego lepiej zabrac ze soba bp albo wiecej, zeby nie biegac do miasta... Zobaczysz jaki tam exp i kasa to bie bedziesz więcej na roty biegał....
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Imię: Misiekpols
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 22
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam moim palkiem (lvl 11, skille: 43/24) expie na południe od Thais. Sš tam po drodze wilki, potem minotaury i minotaury guardy. Idac dalej na wschod jest ok 5 cyklopów. Jełi robisz lootbagi to z samych mino sa po (zalezy od szczescia) 5-10 plate shield, 5 mace, 5 sword, 5 brass helmet... Kilka z tych rzeczy mozna sprzedac bardzo blisko... u NPC Hardek. Jeli trafisz ze nikogo nie bedzie na tym expowisku to masz szczescie. Chodzisz w kolko minotaury, cyklopy, minotaury... Exp, loot i całš reszta dobra. Spokojnie zwraca sie na strzał, bolty i zostaje ok 1-3k na runy, blanki albo eq...
Ostatnio edytowany przez misiek_on_lucera - 07-11-2005 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jak on faktycznie robi na fibuli 22k/h to ja sie chyba tam wybiore <sarkazm>
Na tym levelu nie ma lepszej opcji niz guardy, trzeba tylko pamietac zeby miec przy sobie gfb, tarcze i nie zapuszczac sie na glebsze poziomy. Do testow polecam trzecia kopalnie.
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() ja powiem tylko jedno. znam takie miesjce ale nie powiem gdzie 15min 5k expa i 1k w kieszeni dobrze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nagraj filmik jak robisz na rotach tyle expa co ja przyzwoitym knightem w mint.
Rotfl.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Moim zdaniem na skilu 62 to troche za wcześnie na Dwarf Guardy. Dobrym miejscem jest dla ciebie w tym momencie Ghoust Land a konkretnie jaskinia gdzie są same Ghule i Scoripony. Dobry exp i sporo można zarobić, bo z ghuli kasa i helmety sypią się. Ewntualnie możesz chodzić na cyclopsy koło Thais lub te na PoH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No ty Maniutek juz dobrze myslisz - tez myśle ze jeszcze tak troche za wczesnie i tez mi wpasly w ucho cyce i ghostland - tylko zechce ktos nakrecic filmik (lub znalezc) jak pall (najlepiej o podobnych skilach) expi w ghostlandzie? Byłbym super dzwieczny i dziekowal do konca zycia bo na gwiazdke chce miec jaki taki level bo se pacca kupuje i na scarabki xD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
![]() |
![]() Pall na ghostlandzie expi wolno.
Juz wiesz ? ghostland - nigdy nie wyciagnalem wiecej niz 7-8k expa /h cyce - nigdy nie wyciagnalem wiecej niz 7-8k expa na h, mysle ze jest mozliwe dobicie do granicy 10k alternatywa - hellgate - ponoc dobry exp, na pewno szybszy niz te powyzej, co do stopnia trudnosci - nie wiem guardy z blokerem ( wieksze respy ) lub bez, kolo 65 dista bedziesz zabijac na tyle szybko , ze ponad 15k/h gwarantowane ( dawalem rade do prawie 20k/h ). mint z blokerem - expa jest na kolo 30-35k/h dla sredniolevelowej postaci, oznacza to, ze jesli nawet bloker bedzie bic stworki ( a bedzie, nie naciagniesz nikogo na blokowanie za free ;p ) to sporo expa zostaje dla ciebie, do tego genialny zarobek. przelicz sobie ktory wariant jest dla ciebie szybki, ktory cie satysfakcjonuje pod wzgledem stopnia trudnosci i zarobku. edit: 22k expa na rotach = 550 rotow, czyli 1 rot co 6 sek. Biorac pod uwage, ze atakujemy co 2 sek ( 1-3 atakow na rota ), jest to mozliwe jedynie na otsie, gdzie gm summonuje tysiace rotow tuz kolo ciebie ....
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 21-11-2005 o 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ankrahmun tombs, za teleportami
cisza, spokoj, nikt ci stworow ani loota nie pod*******i exp ~40k z 1k boltow |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No to musziało mi sie cos pomylic z tymi rotami xd. A pod rugie w hellgate biegaja elder beho wiec nie ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
![]() |
![]() za slabo znam katedre - akurat jak mi sie zachcialo tam poexpic zaczely sie problemy z siecia i od 3 tygodni nie mam okazji przetestowac ..
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Lębork
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ortografia
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 55
|
![]() ehhh .. ja znam katedre calkiem niezle ;p sluchaj jesli mchodzi o ghule to tak.. schodzisz nadol i jest kilka ghuli i szkieletow... idziesz dalej i ghuli jest coraz wiecej i szkieletow tez ;p na kacu jest 1 ds ale niemusisz doniego isc ;p [towarzysza mu szkielki] resp jes baardzo szybki wiec spox poexpiesz... jak ci sie znudzi idz na slimy\beho\tarantule w dziurach obok.... cu