|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Sobie i wam wszystkim zycze, aby Polska i Ukraina walke o organizacje Euro 2012 przegrala. Dlaczego? Bo jak nie daj boze bysmy te mistrzostwa mieli organizowac, to skompromitowalibysmy sie na cala Europe... ludzie, czy wy naprawde wierzycie w to ze w Polsce (podkreslam, POLSCE) uda sie zbudowac 4 stadiony na 45k+ luda PLUS odpowiednio zmodernizowac Slaski? Nie zartujcie... Od kilku lat mamy "budowany" Stadion Narodowy - etap budowy stanal na razie na odcinku "no, wiemy ze chcemy taki stadion zbudowac, i jest fajnie". A 6 lat na to, zeby te stadiony zbudowac, + hotele, +autostrady (co rowniez od kilku lat jest planowane, i nic ponadto) to moze okazac sie "troszeczke" za malo... Juz nawet nie mowie o poziomie sportowym naszej kadry, bo repra sprzed 6 lat i repra obecna to sa dwie zupelnie rozne druzyny, wiec za kolejne 6 lat nikt nie jest w stanie przewidziec jak bedzie. Wracajac do stadionow - najnowoczesniejszy obiekt w Polsce (stadion w Kielcach) ma liczyc ok 15k miejsc siedzacych - to ma byc stadion na miare mistrzostw Europy? Eaheahsehashe ;D _IMO_ cala ta farsa jest to po prostu zagranie taktyczne Listkiewicza, zeby po zakonczeniu jego kadencji nikt mu nie wypominal, ze jedyne o czym bylo mowa za jego rzadow to korupcja w futbolu. A ze przypadkiem udalo nam sie dojsc do scislego finalu... coz, szczesciarz jak nigdy, glupi jak zawsze.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Nie mogę się powstrzymać: Ci, którzy piszą, że u nas są okropne/bad i evul drogi i dlatego nie będzie u nas ME 2012 są głupcami. Dlaczego?
@Topic Niech robią co chcą, jeśli tak bardzo potrzebują wywalać tyle kasy w błoto nie widzę nic przeciwko. Nic gorszego od Leppera na wysokim stanowisku nas spotkać nie może (mam nadzieję). |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Nie widze w tym sensu zeby Polska brala sie za organizowanie tego... Dlaczego?
Przeczytajcie posty wyzej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() czy wy nie rozumiecie że jak w tym roku powiedzą że mamy robić te stadiony to budowa się zacznie?bo dla mnie to prawie oczywiste.dlaczego?bo jak coś sknocimy to napewno fifa czy uefa odbierze nam te prawa do org 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Tak, to ty chyba nei wiesz jak idzie jednego ze stadionu, który ma powstać - mowa tu o Estadio Wojska Polskiego (Legii). W tej chwili trwa 2 przetarg, a właściwie przed-przetarg. Bo teraz inwestorzy mają zołożyć dokumenty, żeby za miesiąc, rozpoczać przetarg właściwy, ale i tak pewnie nic z tego nie będzie. Co do tego, że mamy 6 lat. Nie nie mamy 6-u lat, bo musimy mieć coś jednak, żeby się z czymś pokazać, a my na razie to mamy pomysły w głowie. "Tu narazie jest ściernisko, ale będzie San Francisco" - z tym haslem nie wygramy konkursu na organizację ME. Zresztą wcale tego nie chce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() post do wywalenia, jestem gotów na ostrzeżenie.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 05-12-2006 o 15:21. Powód: Nie zauważyłem daty poprzedniego posta, wspomogłem archeologię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() "Sam nie wiesz co mówisz" - Tak mówi mój tata, jesli kibicuje Polskim pilkarzom, i naszym klubom z Polski.
I wiem ze maja wiecej szczescia niz poziomu pilkarskiego, to tez sadze ze bylaby to porazka gdyby u nas wystartowaly Mistrzostwa, ale i tak przegramy chyba z "korupcyjnymi Włochami" bo nawet w tych 6 latach nie zrobimy połaczeń NIE zapominajmy o Ukrainie ze trzeba zrobic szybkie polaczenia dla druzyn z miasta do miasta z osady treningowej, na mecz, etc nie mowiąc wlasnie o naszych drogach lotniskach, i innych sprawach, po prostu, jesli nam dadzą zrobić "ME", to mogą być to najgorsze w 50-letniej histori UEFA. Ale tez fajnie byloby gdyby bylo u nas, nie byloby zamulenia, w chacie tylko bileciki, samochod i w trase bo w 2012, bede mial juz 23 lata, i jak wiekszosc, chce zeby cos sie dzialo ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
nono zdziwisz sie ze Ukraina wcale taka biedna nie jest, nie maja tam takich zlych stadiow. Mafia tam rzadzi ,,sprawami finansowymi'' xD nie w panstwie, ale w niektorych klubach pilkarskich @down nie mowie ze wszystkimi ale niektorymi, tak tam jest Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 05-12-2006 o 19:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, weź mnie nie rozśmieszaj chłopie. Mafia rządzi klubami piłkarskimi, tożto nie jest jakiś azerbejdżan (zły przykład podałem w sumie bo mi trudno dobry znaleźć) żeby mafia wszędzie była. Fundusze klubów piłkarskich są sporo większe niż polskie i stadiony też lepsze
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Bardziej wierzę w przepowiednie Nostradamusa o 2012 , niż w zorganizowanie mistrzostw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Włochy nie zwyciężą! A dlaczego? Bo Fifa(która swoją drogą ma mniej członków niż PZPN
![]() Nawet gdybyśmy wygrali to wątpie, że się uwiniemy. Nawet gdyby nam wszystko zasponsorowali to i tak polytycy by to wszystko rozkradli. Ale jeźeli wygramy to przynajmniej zagramy w Me*. *tylko czy to nie wstyd, że jeden z gospodarzy nie wyjdzie z grupy?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Ukraina pokazala ladny debiut na mistrzostwach swiata, wiec co przeszkadza im w wyjsciu z grupy ? ;p moze im sie uda
Polska moze tez wygra, rywale nie dojada na czas bo autobusy im sie rozwala po drodze ![]() Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 07-12-2006 o 14:10. |
![]() |
![]() |