|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Skoro można dawać linki do stron fanowskich (te wspomagane przez cipy) to znaczy że można dać linka do forum tibia.pl... Czyli linki do zdjęć mozna dawać jakby nie patrzeć
![]() Przynajmniej ja to tak rozumie. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() dobrze ze to uporzadkowali - ja ostatnio bana dostałem za wysłanie linka na trade (pricelist z tibia.pl) ale to byl przypadek
![]() Ale zmiana regulaminu dużo nie pomoże Gmowie będą mieli tyle samo pracy bo i tak większość graczy nie czyta tego regulaminu ![]()
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Rejestrując się "podpisałeś" się pod tym, że zapoznałeś się i zgadzasz się z regulaminem ustalonym przez CipSoft.
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No Zgadzam się z tym tylko ze jak ktos nie umie anglika to trudno jego sprawa najwyzej sie nie dogada z obco krajowcami ale grać zawsze moze . ![]() |
|
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() Zwróćcie uwagę, że o linki do photobucketów i innych stron reklamujących nie ma już co się kłócić, bo CipSoft przezornie... zlikwidował wszystkie linki w miejscu 'homepage' w danych graczy. ;P
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Imię: Adamrosz
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Nie, nie może, bo do rejestracji jest wymagane zatwierdzenie regulaminu, a jakby tam było napisane, że zobowiązujesz się wpłacic dla CipSoftu za każdą sekundę gry 1 euro?;p
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ta. Jasne. Niedługo pewnie nie będzie można podać linka do strony domowej gildii bo to też reklama -.- CIPy usilnie starają się udowodnić, że są mistrzami w poprawianiu dobrego na gorsze... A test z anglika mogliby wprowadzić, chociaż i tak by to wiele nie zmieniło - "taaato chodź tu mi zrób test bo ja nie rozumiem a chcę pograć!"? 0.0
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Ja nie umiem angielskiego zbyt dobrze, i gram, co do regulaminu jak nie rozumiecie to poproscie kogos zeby wam to strescil lub przetlumaczyl a nie trujecie w tym temacie o jezykach... co do zmian to nie wiem czego sie czepiacie to i tak nic nie zmieni chyba ze gracze wystosuja protest
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Tutor
Świat: obsidia
Poziom: 17
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ej nic nie rozumie z tymi fotobuckied czy jakos tam jeden mówi że to jakiś serwer z zdjęciami jak tak no to powiedzcie jak sie to robi bo też bym se porobił
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Zmiany w regulaminie są dobre. Jeśli ktoś cię będzie spamował na privie czy jakkolwiek inaczej linkami do stron www możesz go zbanować (napisać do GM, że ci to przeszkadza). Zmiana jest super. Nigdzie tam nie jest napisane, że będą banować każdego, kto napisze jakikolwiek link.
To duże udogodnienie i jestem za. Miło będzie przyczyniać się do banowania ludzi wypisujących www.free.itens.pl ![]() Zmiany są na lepsze. A czytać należy ze zrozumieniem. Pozdrawiam |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() czy ten cipsoft team to pedały??? :>
takie regulaminy tylko pedaly robią :< ( www.pedaly.pl ) |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() CZY KTOŚ KOMEPTENTNY NA TYM FORUM MOŻE MI POWIEDZIEĆ DOKŁADNIEJSZE INFROMACJE NA TEMAT TYCH ZMAN KOMENTARZ GUILDI??
moze zdalem ten FCE ale tego wypowiedzenia nie rozumiem. moze ktos czai? |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() aha juz wiem :S cip wykasowal z danych Homepage takze jus sie nie wpisze :S aco do gry to za link na trade lub game-chat masz bana
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak czytam i czytam i wyczytalem ze nie mozna na tibia.com zamieszczac linkow do innych stron poza tibia.com i supported fansites. no wiec loguje sie na tibia.com zeby zmienic moj chołm pejcz w acc inf. a tam co? w ogole nie ma ramki Home Page
![]() czemu oni to skasowali? na forum tibia.com tez nie mozna dawac linkow?
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() ![]() Stephan "Steve" Vogler, CipSoft GmbH "Black holes are where god devided by zero." - Steven Wright Ostatnio edytowany przez atka - 10-11-2005 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
![]() |
![]() Zastanówcie sie troche co wy mowicie:
"To juz nawet ssow nie moge miec" - a co ciagle nic nie robisz tylko ssy kolegom podajesz ! Jak cos to na gg podasz. Ja uwazam ze zmiany ktore wprowadzil CipSoft sa BARDZO dobre. Po pierwsze - to ze nie mozna dawac linkow do zadnych stron uchroni poczatkujacych przed utrata postaci. Taki newbie nie wie ze ludzie hackuja i wejdzie na stronke po darmowe przedmioty lub chodzby zobaczyc co tam pisza. A pozniej cale przechodzenie rooka(1-2 tygodnie grania dla newbie) na marne. On moze sie zniechecic wtedy do Tibi. Po drugie- nie bedzie juz spamowania na trade bo CipSoft otworzyl sobie droge (tym regulaminem) do banowania takich osob co to robia ![]() A co do dokladniejszego wytlumaczenia jakich nickow nie mozna miec- to bylo potrzebne, bo nie dokonca jasno wytlumaczyli to w dotychczasowym regulaminie. |
![]() |