Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-11-2005, 18:54   #21
Moddox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
kolega oddal mi swojego druida ktorym juz nie gral, oczywiscie wczesniej oddal go komus innemu i juz byl 13lv i 25mlv ale pracuje and tym i pokaze mu ze zrobie z tego uh makera (odkad sa soule przestal sie sprawdac ) prawdziwego chara do beztroskiej sieczki :> tylko ze on nie ma prawie zadnych czarow exura vita, exiva, a z runow ih, uh, antidote i hmm, musze kupic explo, gfb, invisible, mana shield i summon creature KURFA ILE TO KASY!!!
Nie kupuj tylu czarów tylko do pekowania.Wystarczą same runki: hmm, gfb i sd koniecznie.Reszta jest nie potrzebna, ważne żeby szybko się z kimś rozprawić.Aha i jeszcze możesz wziąć fire bomby albo fire fieldy.

@down
A czy ja powiedziałem że on ma kupić czar na SD?"Wystarczą same runki"
Do pekowania runki SD a nie czar na robienie SD.Czytanie ze zrozumieniem plx.

Ostatnio edytowany przez Moddox - 12-11-2005 o 21:10.
Moddox jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-11-2005, 20:30   #22
Trenei
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moddox
Nie kupuj tylu czarów tylko do pekowania.Wystarczą same runki: hmm, gfb i sd koniecznie.Reszta jest nie potrzebna, ważne żeby szybko się z kimś rozprawić.Aha i jeszcze możesz wziąć fire bomby albo fire fieldy.
czytaj ! Druida . A czy druid robi sd ?
-.-
stary 13-11-2005, 06:11   #23
K.Banan
Użytkownik forum

K.Banan's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Tychy

Stan: Aktywny gracz
Imię: Elekteryk
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
K.Banan ma numer GG 7841306
Dumny kumpel tak ?

ja bym o nim już niemówił kumpel al tak na serio to ja miałem tez obuchowe i d hammera i skilll 41 ale przerzuciłem sie na topory bo mi tez duzo ludzi mówiło ze obuchowe bronie sa do bani ale teraz ja tez tak uwarzam i uwazam tez ze dobrze zrobiłem
K.Banan jest offline  
stary 13-11-2005, 09:11   #24
Moongroow
Użytkownik Forum

Moongroow's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vixit
Świat: Olympa
Moongroow ma numer GG 3220314
Cool Ehh ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Jak chcesz być pożądnym graczem to... olej go i rób jak chesz. (ale po co ci destroy field ?! ) w tym, że ta runka nie bedzie ci potrzebna to ma rację i to, że nosisz się z maca (kup WH i masz z głowy Skull Stafa)
Troche mi zajęło zrozumienie tego tekstu, bo gadasz jak zakompleksiona pani z noweli (to na przyszłość)
Tak chciałbym to zkomentowac co powiedział szanowny kolega ale brak mi słów ... więc skomentuje to o co pyta autor posta a mianowicie:

Nie słuchaj sie kumpla bo widać że kumpel noobi po całej linii .. ze skillami to może ma racje .... ale kup sobie lepszą broń !! Stary ja puki ze scimitarem chodzilem to mozna bylo sie zaje*** teraz b-sword ^^ Aha i hmm chodza po 1,5 i jak Ci kumpel nie wierzy to niech sie zapyta jakiegos wyzszego lvla po ile chodza i niech nie pier**** głupot ... Ja sam osobiście robie hmm więcij niż gfb ( gfb jak już to do własnego użytku a nie na sell bo hmm szybciej sprzedasz niż gfb) Powiedz koledze że jest noobem i że niech nie noobi jak nie wie co powiedzieć .... Pozdro:

Moongroow
stary 13-11-2005, 10:59   #25
cumshot
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moongroow
Tak chciałbym to zkomentowac co powiedział szanowny kolega ale brak mi słów ... więc skomentuje to o co pyta autor posta a mianowicie:

Nie słuchaj sie kumpla bo widać że kumpel noobi po całej linii .. ze skillami to może ma racje .... ale kup sobie lepszą broń !! Stary ja puki ze scimitarem chodzilem to mozna bylo sie zaje*** teraz b-sword ^^ Aha i hmm chodza po 1,5 i jak Ci kumpel nie wierzy to niech sie zapyta jakiegos wyzszego lvla po ile chodza i niech nie pier**** głupot ... Ja sam osobiście robie hmm więcij niż gfb ( gfb jak już to do własnego użytku a nie na sell bo hmm szybciej sprzedasz niż gfb) Powiedz koledze że jest noobem i że niech nie noobi jak nie wie co powiedzieć .... Pozdro:

Moongroow
juz sie troche zmienilo, mialem d hammera, teraz przezucilem sie an druida i robie hmm, uh, ih, biegalem troche z w hammerem, ale wrocilem do zestawu d hammer + g shield, probowalem tez troche f axe ale jednak ten druid ma 20 cluba i 10 axe wiec pozostaje narazie przy d hammerze, mam zamiar dokupic mu wiekszosc czarow zeby byl wszechstronny, nawet gdybym kazdego z nich mial uzyc tylko raz, wymienilem je gdzies wczesniej, dzieki wszystkim za rady, juz w miare potrafie walic szybko z hmm i wogole, przesiadka z knighta jednka nie jest taka trudna

stary 09-11-2006, 16:37   #26
Rantrave
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi Pokaż post
twoj przyjaciel to bardzo znoobialy czlek.... to ze kupiles destroya to dobrze kiedys ci sie przyda... to ze chodzisz z mace i chcesz wytrenic(?) skile do 20/20 to blad skile same wskocza wiec kupuj lepsza bron. to ze robisz hmm to zalezy tylko od ciebie znam kilka osob co na 30+ robily hmmy(oczywiscie na swoj hunt).
a hmmy za wiecej niz ~1,5 to zbrodnia(w sumie 1,5k to tez duzo...)
za 1,5k zbrodnia? nieeee, to idz i kup w sklepie za 2,5k

moim zdaniem sprzedawanie run bp hmm za mniej niz 2k to jest zbrodnia bo sorckowie co robia runki sami sobie robia krzywde;p
Rantrave jest offline  
stary 09-11-2006, 16:45   #27
tomektrz
Użytkownik Forum

tomektrz's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
Domyślny

@up

A nie widzisz, że odświeżyłeś temat z czasów gdy nie było souli i runy kosztowały dużo mniej? Teraz faktycznie podrożały.
Jak Myslicie Skad Najlepiej Dla Pala Brac Szczaly,belty Sperary Small Stones Oprocz Trade I Czrow ???

tomektrz jest offline  
stary 09-11-2006, 16:48   #28
Shinobido
Guest

Domyślny

Ciekawi mnie jaki ten twój kolega ma lvl.

stary 09-11-2006, 16:56   #29
Rantrave
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomektrz Pokaż post
@up

A nie widzisz, że odświeżyłeś temat z czasów gdy nie było souli i runy kosztowały dużo mniej? Teraz faktycznie podrożały.

tak podrozaly bo sklepy zaproponowaly stawki odpowiednie

ale mimo wszystko jak widze ze ludzie za 1,8k bp hmm nie chca kupic bo sa ludzie co sprzedaja po 1k to sie skrecam>_<
Rantrave jest offline  
stary 09-11-2006, 17:57   #30
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Nie wiem czy wlasciwie przezcytalem -.^. Rozumiem , ze jestes sorkiem na mainie i bijesz z macki, zbierajac na skull staffa. Po co skille 20/20? Przeciez sorc wandow uzywa .

@down

Czytalem posty i nikt o wandach nie wspomnial. Teraz skapowalem ze kolo napisal pewnie temat gdy wandow nie bylo... zaczalem grac w tibie jak juz byly, wiec nie wiem jak bylo pare updatow wstecz -.-. I nie przeklinaj na mnie bo sobie tego nie zycze.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 09-11-2006 o 18:11.
Aroonia jest offline  
stary 09-11-2006, 18:07   #31
Cloy
Użytkownik Forum

Cloy's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.

Stan: Niegrający
Cloy ma numer GG 3545931
Domyślny

@up mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty kurwa no !!! Przeczyta pierwszy post i odrazu daje odpowiedz niepatrzac na wypowiedzi innych i datę.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania