|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antony Sanguincorvus
Profesja: Knight
Gildia: Refugian Greenpeace
Świat: Refugia
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() OMG ;p a ja to yoooohuuuuu słyszałem tylko w sumied wa razy ;p 1 raz jak dochodzłem do Vampa na PoHu i drugi raz na OF [po wyczyszczeniu 90% okolic zamku]
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Niemam
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 62/59
Poziom mag.: 4
|
![]() vampiere nie wydaje glosu yooooooooohuu,kolo grenshore czy jakos tak jest takie miejsce gdzie sa war wolfy i orc ridery i jak tam jestem to to slsyze jak sa potworki a jak wybije to odrazu nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() jest wamp na pohy ale po drodze uważaj bo można spotkać gs'a , ds'y , i dużo orków. uwazaj jak bedziesz przechodził kolo swiontyni bo jest tam dziura a na dole duży pajonk
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: KRK
Imię: Sir zamach-zabojca
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Virthual
Świat: Iridia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków
Imię: Syrion Thunderbolt
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
|
![]() Nie straszcie go tak Old Widow ;]
Już chyba wszyscy wiedzą, że jest na poh vamp dla facc. Boss gsów nie ma urególowanego respawnu na pohu ale respi się dość często ;] Jeśli będziesz chciał iść na vampa to niestety musisz liczyć się z tym, że możesz Old Widow spotkać a tym bardziej gsy. Koło vampa kręcą się 2 wiedzmy + ghoule + sklelety więc radziłbym uważać. Czemu wszyscy piszą, że vamp się wolno respi? Ja zachodziłem tam z katedry dosyć często i był tam. Nie sprawdzałem co 5 min ale powiedzmy co 10-15min. Moim zdaniem nie ma takiego wolnego respa. A co do wylootowania z vampa vamp shielda to niektórzy mówią, że łatwiej w totolotku trafić piątkę ;] Mi osobiście nie udało się tego dokonać. W jakimś temacie jest mapka jak trafić do vampa. Poszukaj. Ja podajże filmik zaciągałem. Pozdro
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: KRK
Imię: Sir zamach-zabojca
Gildia: Virthual
Świat: Iridia
|
![]() to prawda ze mozna tam latwo zlootowac v-shielda dzis po przeczytaniu tego posta poszlem pohuntowac roche te vampy, i co widze przy 3 vampie 10:57 You see a vampire shield (Def:34).It weighs 38.00 oz.Dark powers enchant this shield. normalnie az mi sie rece zatrzesly jak to zobaczylem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Lublin
Imię: niegzecnykot
Gildia: Whit Eagles
Świat: Pandoria
Poziom: 44
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() OMG! Ludzie jak bym czytał to forum i tym sie kierował to bym bał sie w kierunku Pohu iść, 90% odpowiedzi to bajki, jak nie jestescie pewni czegoś to nie piszcie postów.
A teraz co do Vampira, jego domek znajduję się na Południowy- Wschód od Catedry, wyruszajac od Catedry na wschód dojdziemy do rzeki idać nią w dół natkniemy się na obóz Orków, kilka Riderów i War Wolfów( stad te wasze Yahoooooooo) , następnie odbijamy na wschód po drodze szkielety i ghule i docieramy do domku Vampira, obok domku resp ma tez witch więc bardzo często można spotkać vampira razem z witch. Idąc dalej na wschód będą 3 slimy a zaraz za nimi resp Gs. Jeśli niechce się bić Gsa spokojnie można uciekać na zachód, Gs zniknie gdy dotrzemy do rzeki. A co do Old Widow, resp jest losowy. 1-2 razy na miesiąc i respi sie na Gs Arena, a że jest bossem nie znika, więc równie dobrze może być zlurowana pod Dwarf Bridge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 12-12-2005 o 07:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
|
![]() Cytuj:
Nov 20 2005, 15:39:30 CET Killed at Level 73 by a giant spider |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Holy City
Stan: Niegrający
Imię: Ab'addon
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 123
Skille: 100/80
Poziom mag.: 21
|
![]() @ up.
Jak sie ma net taki jaki sie ma,to sie dzieje tak jak sie dzieje... ale to juz dawno bylo... Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Głupie odświeżanie starego tematu...