Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-11-2005, 19:06   #21
Molas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Molaii
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Dumny Trolle

Oczywiscie na trole isc.. do 30 dista
Molas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-11-2005, 12:58   #22
Pietru
Guest

Żarówka

Najlepiej trenuje sie spearami na trolach/orkach w thais jest skupisko troli a po druigiej stronie orkow wiec mozesz isc na troole po speary i isc na orki skilowac.Nabijasz skile 35/30 i bierzesz luk i strzly i lecisz na rotwormy i tam zostajesz do skili 55/45 pozniej mozesz isc na cyklopy .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-11-2005, 07:49   #23
Van slavo
Użytkownik Forum

Van slavo's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sprzedany
Profesja: Paladin
Świat: Nieważne
Poziom: :(
Skille: Lipne
Poziom mag.: :|
Domyślny Ech...

Dobra- śmigacie do Ab'dendriel, i zaczynacie trenować na trollach na full ataku... Potem jak zrobicie ~20 dist stopniowo się przerzucacie na balanced, na ~30 na full def... Pamiętajacie, że jak zdobędziecie full cap spearów to idziecie do depo, potem bierzecie ze 3 włócznie, nabijacie dist, zbieracie full cap spearów i tak można do 40 dista. Potem roty- nawet sporo kasy. Aha- eq to wystarczy Wam plate set i jakiś drag shield, resztę na włóczine wydajcie. Kasę zarabiajcie robiąc HMMy. Na rotach siedzicie do ~45 dista. Teraz idziecie na dwarfy i na nich dobijacie ~55- 60 dista. TRENUJCIE SHIELDING, szczególnie jak nie macie kumpla, co Wam monka postawi! W międzyczasie można iść na jakiś exp, w końcu taki trening to trochę nudny, no i kasa na speary potrzebna... Jak macie 55 shielding i exurę vitę, to idziecie trenować na cyklopy (wymagany crown shield MINIMUM). I na piersiach do 65 dista. Potem kupujecie monka od kogoś, no i 70 dist se na monku robicie. Wtedy taki skill wystarczy Wam do ok. 40 lvl. Potem, jak Wam się będzie chciało, to dobijacie stopniowo na 40 lvl 80 dista, a na 70 lvl 90 dista. KONIEC, tyle teorii. Pa pa.
stary 23-11-2005, 08:14   #24
Neo_pl
Użytkownik Forum

Neo_pl's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek

Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
Neo_pl ma numer GG 0002221
LOL

@up :

Nie dopisałeś jescze że ze skillami około 52 / 45 (moze byc nizszy shielding ale lepsze eq i tarcza) z eq : c-helmet , noble arm , p-legs , boots i draggy shield mozna hodzic na slimy pod carlin (jest dobrze bo atakujesz najpierw matke zeby wiedziec pozniej aby jej nie zabic !!) atakuja cie zawsze tylko 2 !!(wiecej nie moze ) , atakujesz tylko i wylacznie klony ...... wala czasami hity 16 -30 ale to raz na jakies 5 minut .... ja tak z 50 do 60 zrobilem i mam zamiar do 65 dojechac ........... o speary sie nie martwcie jakies 15 starczy na jakies 20-30 minut treningu (zalezy od szczescia :>)

Pozdro
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Ruchanie zmarlych postow (necrofilia)?
Wskrzeszanie postow (necromancja)?
Ogromne forum ze zmarlymi postami (necropolia)?
Posty ktore moga summoonowac wiecej postów (Necromancerzy)?
ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ - WYSŁUCHAJ
Neo_pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-11-2005, 08:51   #25
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Co do trenine a z potworkami to ci nie poiwem chyba ze masz znajomego ktory bedzie tak mily i zrobi ci monka na ktorym moglbys trenic.
A teraz trening pallka jak powinnien wygladac.

1 sposob: w tej chwili zostal wprowadzony niezaowazony up dzikei ktoremu spery sie wolniej lamia wiec najlepiej trenic gdzies blisko jakiegos siedliska troli niedaleko wody ze sperami.
2. sposob: nazbierac kamieni bo kamienie wolno znikaja wolniej niz spery i sa lzejsze pozatym mozna wtedy wziasc sobie qwedke i isc z kumplem trenic.

Aha najlepiej dla palka jak treni z drugim palkiem szybciej skille leca
stary 23-11-2005, 17:11   #26
Van slavo
Użytkownik Forum

Van slavo's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień

Imię: Sprzedany
Świat: Nieważne
Poziom: :(
Skille: Lipne
Poziom mag.: :|
Domyślny

@Neo pl
Zgadzam się, szczerze mówiąc to nigdy tak nie robiłem... Wydaje mi się, że wypadałoby spróbować :>. Może jutro spróbuję tak potrenować, bo zależy mi na shieldingu, a jak trenuję na piersiach, to luruję jedną i rośnie bardzo powoli. :/ Dzięki za "pomysła". ^^

@Down
Nie opłaca się trenować dista na Rooku. Dlaczego? Po 1- dist wolno leci, więc będziesz miał farta, jak w ogóle trafisz nawet głupiego szczura. Po 2- na Rooku masz mało capa, a więc walka z np. 5 włóczniami nie ma większego sensu. Poza tym, włócznie od jakiegoś czasu znikają... Po 3- noobki Ci ukradną włócznie. Zapewniam- walka na dystans zapewni Ci dłuuuuuuuuuuuugie godziny na Rooku.

Ostatnio edytowany przez Van slavo - 24-11-2005 o 06:22.
Van slavo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-11-2005, 18:32   #27
Hominis nocturna
Użytkownik Forum

Hominis nocturna's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: warszawa

Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 80/80
Hominis nocturna ma numer GG 7146219
Pytanie

chcę miec pala na mainie, czy musze na roku trenować dista, czy moge byle jak go przejść i zacząć trenować na mainie?(jak gram tak aby szybko wyjść to mam skile :15/15 w swordzie)

Hominis nocturna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2005, 17:27   #28
Ongar Haki
Guest

Domyślny

A znacie jakies dobre miejsce do skillowania palkiem na servie non-pvp (facc)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2005, 22:49   #29
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żyłka
Zrobilem sobie nowa postac - paladyna. Dopiero co wyszedlem nia na maina i nie wiem gdzie i jak skillowac po ostatnim update. Mozecie doradzic mi jakis sposob ciekawy lub miejsce do trenowania z potworkami?
To w końcu trening RYCERZA czy PALADYNA?
Jak już to więcej informacji. Rodzaj świata przede wszystkim (pvp/non pvp).
Jeżeli chdozi o rycerza trening jest taki sam jak był.
Po update moim paladynem skilluje na guardach i gsach używając ostrej amunicji. A na sam początek polecam trolle i włócznie, następnie roty i włócznie. Już nie mam takiego zmartwienia jak trening heh lol

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 29-11-2005 o 22:51.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2005, 07:15   #30
fluid
Użytkownik Forum

fluid's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!

Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Domyślny

@topic masz kilka możliwości :
1.Idziesz do kopalni w Ab'Dendriel tam trenisz do 40 dista i idziesz na cyce expiąc i treniąc w jednym
2.Idziesz na trolle koło Thais skillujesz do 45 dista i idziesz do lighthouse na quest z jeszcze jedną osobą
3.Idziesz na Folde tam skillujesz do 50 dista i idziesz tam na fire elementale po tym jak zdobędziesz 50 dista
POZDRO !!!!
@Ongar Haki takich miejsc jest dużo
1.Obok Thais na trollach
2.Kopalnia trolli w Ab'Dendriel
3.Obok Carlin są 2 miejsca
I wiele więcej http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn zresztą zobacz tu

Ostatnio edytowany przez fluid - 30-11-2005 o 07:19.
fluid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2005, 09:03   #31
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fluid
[b]3.Idziesz na Folde tam skillujesz do 50 dista i idziesz tam na fire elementale po tym jak zdobędziesz 50 dista
Glupi czy z policji ?
stary 01-12-2005, 20:01   #32
Ongar Haki
Guest

Domyślny

na czym mogę trenować leśli roty i dwarfy za szybko zabijam?? (serv non-pvp, FACC)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2005, 02:04   #33
fajny palladynek
Użytkownik forum

fajny palladynek's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005

Świat: Celesta
Poziom: 36
Skille: 66/45
Poziom mag.: 10
Domyślny :p

ja tam mam lvl 17 pala skills 50/44? bodajze i latam z lukiem i bije cyce szybko nawet skill wchodzi
fajny palladynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2006, 15:58   #34
Flashman
Użytkownik Forum

Flashman's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
Domyślny Trening

Jak tak czytam to mi się żal robi.... Może nikt nie zauważył ale już od oklo 40 dis roty leca na 3 hity około. Mam dis 42 i próbowałem minosy ale on też cienkie (bije na full def). Może ktoś mi doradzi coś jaki potworek do treningu TYLKO bez expienia. Świat non-pvp, pacc, eq: b robe, vamp shield, p legi, c helmet l bootki.

P.S. W temacie potwory gdzie expić ze skillami xx/xx nikt mi nie odpowiadał!
Flashman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2006, 16:43   #35
Snajperov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Knight
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Solero
Jeżeli posiadasz jaką kolwiek gotówke to przeznacz na speary jak narazie wbiłem 61 dista na 8 lvl gdyz trenuje na monku a gdy się speary skończą ide na trole knightem i tak w kółko dopóki niezałapie 75~ proponuje równierż chodzić na gobliny i zbierać kamyki gdyż wcale wiele nieustępują spearom.

kurde jak supeer bierzesz speary czy kamyczki stawiasz bota zeby podnosil speary i nawalaja cie 2 spierdy i normalnie na 8 lvl mozna miec skile 75/60 bez wiekeszego wysilku, a gdy mamy troche kasy na speary to normalnie bosko a to wszyskto zaleta PvP
Snajperov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 08:52   #36
Paladynek Darkslider
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Szczecin

Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 39/36
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Molas
Oczywiscie na trole isc.. do 30 dista
no super mistrzu a co jak osiagniemy 30 dist? na cyce ze strzalami lol ja tez sobie zrobilem palka i mam 37/34 i caly czas trenie na trollach w ab.
plusy takie ze duzo spirow wypada z trollow, duzo trolli a minusy to dosc duzo osob i czasem pk >.> ostatnio tez poszedlem i pozbieralem kamienie na goblinach
Paladynek Darkslider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 17:18   #37
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
za wszelka cene 25 dista i na roty z lukiem.
Super nieoplacalne. 2/3 twoich hitow w ogole nie robia blood hitow rotowi na takim skillu, wiec sredni koszt zabicia jednego rota bedzie wynosil 10-15 gp, nie ma co liczyc ze rot dropnie wiecej kasy niz ty stracisz na arrowsy potrzebne do jego zabicia.
Cytuj:
Jeżeli posiadasz jaką kolwiek gotówke to przeznacz na speary
Duzo lepiej wydac na small stonesy, bo na skillu 30+ dista potworek nie wytrzyma twojego skillowania przez 10 sekund.
Cytuj:
proponuje równierż chodzić na gobliny i zbierać kamyki gdyż wcale wiele nieustępują spearom
Nie tyle nie ustępują, co sa duzo lepsze.
Cytuj:
pozatym kamien ma mniejszy atak i przy skilu 60 nie sciaga nam rota na 2 strzaly
Jak grasz na swiecie pvp to od skilla 60 w ogole nie oplaca sie skillowac z potworami niezsummonowanymi.
Cytuj:
Nabije sobie w ab na trollach dista okolo 35 a potem pojde do thais na cyce z lukiem i bede expil i trenil w jednym .
1. Bez traina i tak sie nie obedzie, nawet sie nie łudź, bowiem przy expieniu skill rosnie conajmniej 4 razy wolniej, szczegolnie ciezko ci bedzie bic dist na respach cycow dla facca bo sa one takie ze chodzisz 10 minut a cyca bijesz minute.
2. Bicie cycow na 35 dista to waste money.
3. Daruj sobie mount sternum bo tam super latwo trapa zrobic i duzo ludu lazi. Podobnie jest, albo nawet jeszcze gorzej, w podziemiach thais. A na poludnie od thais jest taki speed respa ze szkoda gadac i oczywiscie tez gestosc zaludnienia 1os/5sqm
Cytuj:
kiedys mialem pala i cyce mozna bic jak sie ma tyle dista tylko troche duzo strzal idzie.
Pewnie ze mozna, problem w tym ze jestes grubo na minusie i pozniej specjalnie nie masz jak tego nadrobic.
Cytuj:
moja rada : na trollach wbic sobie okolo 40 dysta (nie jest to wcale takie trudne ^.-) a potem strzaly i isc w expowiska na ktorych zwroci sie za strzaly z czasem a dokladniej z wiekszym dinstance beda zyski ;D polecam ghost land (nieopodal Carlin)
Na 40 dista trudno o zwrot kasy, radze zaczac expic od 50 dista albo pozniej.
Cytuj:
Błagam, niech któryś modernator przykleji jeden temat o tym (wiem że jeden jest już przyklejony... ale może jakoś łopatologicznie - "TRENING PALEM W 7.5") bo szlag mnie trafia jak widze pod sobą te same tematy o tym samym (oczywiście PALADYNIE)!! Ciągle i ciągle i ciągle...
Sadze ze takie amatorskie porady niewiele pomoga nowym graczom, jesli juz przykleic - to poradnik, w ktorym jest wszystko dokladnie opisane od poczatku do konca.
Cytuj:
Proste - nietrenuj ;p Posiedz do 35~ dista na trolach kup strzaly i idz na soldy. Za strzaly sie na pewno zwroci a i bedzie mial bolty ;]
Z 35 dista na soldach sie zwroci za strzaly? LÓL, chyba jak se bedziesz pomagal z sd.
Cytuj:
zrób se skille 30 i 9 lv 2mlv
Nie 2 mlvl tylko koniecznie 4 mlvl nalezy zrobic przed pojsciem na expienie.
Cytuj:
ić na roty i tam ci skille sama wejdą
4 razy pozniej niz przy treningu.
Cytuj:
na 45 sillach na ghule (jak masz pacc to z boltami)
Nieoplacalne.
Cytuj:
Paladynem na samym początku najlepiej(przynajmniej mi) trenowało się spearami na bugach .
Tez zes wymyslil. Wychodzic z respa trolli na ktorym znalazles speary i szukac bugow do treningu ktore padna po 1 hicie? Nonsens. Trolle i tak czesto hitasz nawet na discie 10 bo spear ma 30 ataku.
Cytuj:
Bierzecie qmpla i bijecie go ze spearow, a obok stoi sobie robaczek... Po kilku/kilkunastu strzałach bez krwi uderzacie robaczka z fista - pojawia się krew licznik bije dalej i dalej w kumpla...
Tylko ze ten bug na dlugo nie starzy bo ma malutko hp. A zeby nie bylo blokady licznika to nalezy tak bic bronia dystansowa zeby co pol minuty robic blood hita. Nawet na skillu dista 10 bijac w trolle jest to latwe do uzyskania.
Cytuj:
Plusy są wg. mnie takie, że robaczek wystarcza na dłużej, kolega może ci trzymać troche spearów, ćwiczysz shielda
Na shielda potrzebujesz 2 potwory zeby cie bily.
Cytuj:
Gdy nabijesz skill około 25-30+ to możesz już spokojnie iść na trolle z tarczą (wkońcu też ćwiczyłeś shielda
Na rooku z wooden shieldem i shieldingiem 10 troll nic nie zabiera na full def.
Cytuj:
Później łuk i na cyce, mino guardy, dwarf guardy i jedziesz
Na dwarf guardach zrobilbys waste na skillu 50, nawet 60.
Cytuj:
A jak to twoja "xx" postać to po co się pytasz :>
Mogl grac inna profesja, tak samo jak eternal oblivion nie dokonca potrafi grac sorkiem.
Cytuj:
Nabijasz skile 35/30 i bierzesz luk i strzly i lecisz na rotwormy i tam zostajesz do skili 55/45
1. nieoplacalne
2. dlugo bedziesz robil taki skill expiac
Cytuj:
Aha- eq to wystarczy Wam plate set i jakiś drag shield
Drag shield dla pala bez sensu, dwarven stanowczo styka.
Cytuj:
Kasę zarabiajcie robiąc HMMy.
Nawet sork/drut slabo zarabia na hmmach a co dopiero palek.
Cytuj:
Jak macie 55 shielding i exurę vitę, to idziecie trenować na cyklopy (wymagany crown shield MINIMUM).
Trening na cycach to wielkie ryzyko, odradzam. Nawet 5 sekund nie mozesz sie zagapic, tylko musisz sie gapic w ekran nieustannie. A poza tym kupowanie crown shielda dla palka to oczywisty waste.
Cytuj:
Aha najlepiej dla palka jak treni z drugim palkiem szybciej skille leca
Lepiej z summonami leczacymi sie automatycznie.
Cytuj:
chcę miec pala na mainie, czy musze na roku trenować dista, czy moge byle jak go przejść i zacząć trenować na mainie?
Rook jest po to zeby go jak najszybciej przejsc, reszta nieistotna, trenowanie na rooku to lolowatyzm poniewaz skill rosnie 100 razy wolniej.
Cytuj:
1.Idziesz do kopalni w Ab'Dendriel tam trenisz do 40 dista i idziesz na cyce expiąc i treniąc w jednym
1. koszty sie nie zwroca
2. bedziesz mial marny exp
3. skille rosna 4 razy wolniej niz przy treningu.
Cytuj:
3.Idziesz na Folde tam skillujesz do 50 dista i idziesz tam na fire elementale po tym jak zdobędziesz 50 dista
Taaaa najlepiej pojdz od razu na dragi i dle na deep fibula quescie.
Cytuj:
na czym mogę trenować leśli roty i dwarfy za szybko zabijam??
mino, slime, cyc
Cytuj:
kurde jak supeer bierzesz speary czy kamyczki stawiasz bota zeby podnosil speary i nawalaja cie 2 spierdy i normalnie na 8 lvl mozna miec skile 75/60 bez wiekeszego wysilku, a gdy mamy troche kasy na speary to normalnie bosko a to wszyskto zaleta PvP
bot niewiele pomaga kiedy sie speary lamia.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 17:45   #38
Ecik Zawodowiec
Użytkownik Forum

Ecik Zawodowiec's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006

Świat: Rubera
Poziom: 8+
Ecik Zawodowiec ma numer GG 2706118
LOL

@up : ohoho ale się napisałeś no ja mam też problem ... dist. 41 i nie wiem co teraz zrobić tzn. na czym skilować ?
Ecik Zawodowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 19:22   #39
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Super nieoplacalne. 2/3 twoich hitow w ogole nie robia blood hitow rotowi na takim skillu, wiec sredni koszt zabicia jednego rota bedzie wynosil 10-15 gp, nie ma co liczyc ze rot dropnie wiecej kasy niz ty stracisz na arrowsy potrzebne do jego zabicia.
1. Pisane dla czasu zycia spirow 3-5 rzutow
2. Zarobek ( przy zalozeniu ze robilem lootbaga ) jakies 150% poniesinych kosztow, rot srednio na 3-5 trafien przy 25 dista
3. Expi sie szybciej niz na trollach ze spirami, chocby z tego wzgledu ze spiry maja 2-3 mniejsza szanse trafienia celu, przez co bije sie trolla znacznie dluzej, do tego rot daje wiecej kasy i expa.
4. Gratuluje odbanowania
5. Poza tym zgadzam sie z praktycznie wszsytkim co napisales.
stary 06-03-2006, 20:35   #40
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
dist. 41 i nie wiem co teraz zrobić tzn. na czym skilować ?
Mimo wszelkich niedogodnosci proponuje jednak jeszcze na tym skilluje pomeczyc sie na trollach poniewaz jest tam swiezy doplyw spearow, a majac 41 dista zbyt bogatym paladynem raczej nie jestes, no chyba ze masz kase z innego chara, takze kupowanie/zdobywanie spearow i chodzenie z nimi na potwory nie dajace spearow nie jest zbyt oplacalne ze wzgledu na szybkie psucie sie spearow i stosunkowo maly cap, nawet jesli nosisz tylko tarcze i speary nie majac nawet liny to i tak niewiele tych spearow pomieścisz. Natomiast jesli masz wiecej kasy to mozesz kupowac small stonesy i z nimi trenowac, jest to duzo efektywniejszy trening niz spearami.
Cytuj:
1. Pisane dla czasu zycia spirow 3-5 rzutow
A kto ci broni uzywac small stonesow? Trenujac small stonesami awansujesz w diście ~4 razy szybciej niz podczas expienia.
Cytuj:
2. Zarobek ( przy zalozeniu ze robilem lootbaga ) jakies 150% poniesinych kosztow
Masz racje, ale jest jedno "ale": mianowicie podaj mi chociaz jeden resp rotow pozbawiony noobasow 11 lvlowych (wiadomo co zrobia z twoim lootbagiem wiedzac, ze ty jestes 20- lvl)
Cytuj:
rot srednio na 3-5 trafien przy 25 dista
Na diście 25 to raczej srednio wyjdzie ci 5 trafien, a nie max. Tym bardziej ze arrowsy maja przeciez gorszy atak o 5 niz speary, wiec nawet jesli uda sie trafic rota i zrobic blood hita (co zbyt czesto sie na skillu 25 nie zdarza) to te hity jakies oszalamiajace nie beda.
Cytuj:
3. Expi sie szybciej niz na trollach ze spirami, chocby z tego wzgledu ze spiry maja 2-3 mniejsza szanse trafienia celu, przez co bije sie trolla znacznie dluzej, do tego rot daje wiecej kasy i expa.
Racja, tylko ze expienie na niskim discie nie jest zbytnio madrym rozwiazaniem, robiac wysoki dist nadrobisz zaleglosci błyskawicznie.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania