|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() 1) Nemtor i Masa mają świetne pe fał pe , millera mało znam, a najlepsze to ma ponoć Alaquazar z Iridii, mało znany ale zaje... dobry mowie wam.
2) Żeby mieć dobre pe fał pe trzeba mieć przedewszystkim mózg. Ja znam takiego zioma co mu net się wyłączył a on z wyłączonym netem zabił 3ech kolesi na lvlach 170+. To chyba nawet na securze było. 3) Co z tego że Medajota zrobił dh solo na 128 lv? -.-' Ja bym zrobił elderem na 35 lvlu. A tak more serious: - UE też trza umieć bić, o ile ofiara nie pada na 1 UE. - Jeśli chodzi o DT vs BW to jestem neutralny, choć życzę obu stronom jak najlepiej. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
Fajnie napisałeś... ale w tym jest okrągłe 0 prawdy -> patrz na posty Jinikao ![]() Tych 2 panów (Millera nie kojarze) uchodzi za najleprzych pvperów w Polsce. Wg mnie jest jeszcze jeden gracz ale to już inna historia ![]() ![]() Pozatym chyba każdy ma hotkeye tylko problem w tym żeby go nacisnąć w odpowiednim momencie ![]() Dennis też powinien pokazać na co go stać... bo tak naprawdę chłopak ma wy****ne pvp ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Co do PvP Masy to nie moge sie wypowiadac bo nie znam. Zecik ma wyrąbane w kosmos. Ten trzeci o ktorym gadasz wcale nie ma takiego dobrego tylko poprostu jest dobrym demagogiem i populistą i wiele Ci powiedzial co nie jest prawda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Huh, a ja Cię Althunis nie rozumiem, myslalem ze jestes po stronie bw od czasow aldory ; )
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przybliz nam tą fascynującą historię : /
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Od 3 miechów nie gram Althunusem.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I wszystko jasne XDD
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
|
![]() Czesc Dreath.Long time no see
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz cos odnosnie tych pvp itp. Naprawde musze przyznac ze Zecik swietnie sobie z tym radzi.Nie chodzi o to ze UE UE, bo gral palkiem, i tez sobie niezle radzil ![]() Pozatym mozesz miec niewiadomo jakie pvp...to nie jest jednak wsyztsko. Pamietajcie ze liczy sie komunikacja-komunikacja w trakcie bitwy.Widzialem jak robi to BW na Aldorce. Podczas bitwy pod Ab'Dendriel dostalismy troche wciry ze tak powiem.BW w doslonie sekundzie wsyzscy naraz zmieniali cel ataku...i nagle lecialo po 10 sd komus na leb. A my motalismy troche w chaosie. To fakt..niewiedziec czemu prawie wszyscy w gildi mieli stopki/lagi. Anyway...BW potrafi walczyc...respekt dla nich. Co do DT...to o ile sie nie myle wylecieli w 1 wojnie z Mevarem (Gravestone).Mieli gildie Eclipse...no i poplyneli po bandzie... ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Ta o samo wlasnie słyszałem. Cala gildia walczyla przeciwko Zecikowi a on chyba z pomocą 3 osób ich rozwalil. I trzeba dodac ze tamci mieli wyzsze lvl. Doladnie juz nie pamietam jak to bylo poniewaz to byly poczatki mojej gry w Tibie i mi kumpel opowiadal aja polowy nie kapowalem no i teraz juz nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Keisuk
Hehe, gz dla Ciebie xD Sacrifice chyba juz zaczyna dojrzewac do tego ze bw to nie "pierdo**** szwedy" (bo holendrzy xDDDD), a ze tibia to tylko gra. No cóż chłopaki mają już jakies doswiadczenie, i rzeczywiscie w chyba zadnej wojnie (przynajmniej na aldorze) nie mieli przewagi lvlowej, ale dzieki swojemu zgraniu udalo im sie wbic kilka fragow ; ) btw na edron tez dostaliscie xDDD A jeśli dojdzie do tej śmiesznej wojenki na berylii (w co wątpie) to jestem ciekaw czy Knightoodom tez sie dostanie i Rafa~ bedzie mosial uciekac na nastepny niemiecki server xDDD Hail bw ^^^!