|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Yamokashi
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() dla mnie mogli by cofke zrobic tak z 2 dni
![]() Ostatnio edytowany przez Yamokashi - 18-11-2005 o 00:02. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() Bug byl zwiazany z tym ze jezeli miales drzwi ktore sa zwrocone wschod-zachod to mialy one ciekawy bug.. jezeli polozylo sie kwiatek (indoor plant) na miejscu 'wyjscia' z drzwi.. a nastepnie stanelo sie w drzwiach i je zamykalo.. wtedy postac z braku miejsca (kwiatek na tym miejscu).. szla pole nizej i 'wchodzila' w sciane.. zupelnie jak w pierwszy dzien domkow na Tiquandzie byl podobny bug z tym ze nie trzeba bylo miec kwiatka
![]()
"Nie myl nigdy nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu" Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 18-11-2005 o 00:47. |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() kurde ja chcę sobię troszku pograć ale mi nie chce wejść tibia ni ***** ;/ a jest 7-38 (!). dlaczego nie mogę sobie pograć? nie odbierajcie mi chociaż tego
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
|
![]() To moglo byc interesujace
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() ![]() Czy chodzi o takiego buga? ![]() ![]() Ludzie tez moga wchodzic w sciane probowalem jak odkrylem odrazu raportnalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Knight of Xanterus
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 81
Skille: 83/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() mam nadzieje, ze nie opieprzyli 3 domkow moich best qmpli ;/
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Imię: Ranmayasha
Gildia: Angel Sanctuary
Świat: Eternia
Poziom: 129
Skille: 94/91
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() CArla tylko pomagała mi pokazać jak działa bug. ktos tu pisal ze CiPsoft nie dopusci do strat. Straciłęm ponad milion. Reseta nie ma bo światy co maja save o 8 juz są po savie i nie było reseta. Rozmawiałem z tutorami z mojego śwaita wszystkim przykro i chcieli jakoś pomóc. Jak tylko poszedłem na antice. Tutor chciał abym przestało tym pisać i że to nie miejsce na takei rozmowy (pisałem na help chanel). Potem rozmawaiłem z Game Masterem. Jedyne co mi powiedział sumarycznie to: Nic nie mogę zrobić przykro mi. Więc wszyscy widzą jak CiPsoft się troszczy o swoich klientów. A wczoraj kupiłem premiowane konto. No cóż według CiPsoftu ta gra nie jest poto aby gracze się dobrze bawili, ale po to żeby CiPsoft robił kase. Mogę dodać, że zawsze grałęm według tiia rules, pomagałem innym graczon, gadałem nawet z lowlevelami, pomagałem ludziom w questach, a moja opinia na eterni mówi sama za siebie. Lecz co może zrobić klient kiedy sprzedawaca ma go w dupie? Koszta sądowe powodują ze cała sprawa jest nie warta świeczki aby przenosić ją do sądów. A fakt, że CiPSoft odmawia pomocy świadczy tylko o nich. Tibia wyrabia sobie opinię wśród graczy i gier onlinowych. A ja napewno nie pozwolę aby to tak zostało. A jak CIpy nic nie chcą rekompensować. To ja im się odwdzięcze pisząc tym na wszelkich stronach o grach MMO. Wasz bardzo smutny Ran~ |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym milion to okragla sumka, powinnienes udowodnic gm'owi(screen) ile miales kasy i w jakiej formie, a on powinnien w miare swych mozliwosci je zwrocic. W kazdym badz razie placisz za ta gre a wiec wymagasz. POZDRO!
Koniec z tibia. Grasz w nia rok lub wiecej z zaangazowaniem i tu nagle mila niespodzianka-hack. Teraz rozpoczyna sie era Silk Road! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kierki11 - 18-11-2005 o 08:53. Powód: "Literowki" |
|
![]() |
![]() |
#30 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() powinna byc cofka i nic by sie nikomu nei stalo a tak to sa poszkodowani;/ po***any cipsoft nie mzoie zrobic za***anej cofki;/
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Susz
Imię: Dargor Ma'fess
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Przykro Mi ![]() ![]() Ranma~ jeszcze raz przykro Mi...
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Świat: Celesta
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Jakoś nie bardzo mi ciebie żal.Złym ludzią przytafiaja sie takie psikusiki no cóż ![]() ![]() ![]() @Calduś szkoda że nie dla wszystkich taki był ![]() @Shinjix co do interesowania sie dobrymi graczami to kto niby opłaca pacce 200+ lvlą jak nie CIPy?
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Tigerka Ty lepiej bądź cicho a to na co zaslużuyłas to dostałaś ty. zabijanie ludzi bo ci sie nick nie podoba, chronienie się znajomymi, którzy po usyłszeniu wydarzeń jednak nie są tacy skorzy do pomocy, ciągłe wyzywanie i obrażanie ldzi. To że takich jak Ty tępie i wyraźnie jade po nich na forum to naturalne. Cóż moja reputacja jest dobra tylko u normalnej społeczności. Wśród pk i temu podobnych niestety nie mam za dobrej bo jakoś przeszkadzam im w ich poczynaniach. Wasz bardzo smutny Ran~ |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tacy idioci jak Ty są zakałą Tibii. Masz plecy? Cieszysz się? Napisz o tym w Bravo !
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 18-11-2005 o 10:24. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Bia!y jeżeli nie wiesz o co chodzi prosze cie nie wcinaj się
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() @tigerka: to mój ostatni post o tobie tutaj, bo to nie topic na ten temat. A co ty masz do Nicole to ja nie mam pojecia natomiast bylem scond charem w kaz kiedy Ty osobiście zaatakowałaś Leokadia the tiger za to ze miała taki nick. Wyzywałaś ją straszyłaś i mówiłaś że masz ludzi co cię poprą. Pozatym zdradziłaś wszystkich swoich chłopaków z eterni począwszy od spina skończywszy na sfoschu. I nie nazywaj mnie przyjacielem, bo Twoim nigdy nie byłem byłem przyjacielem spina a on był twoim chłopakiem, ale to napewno nie znaczy że byłem twoim. A los tak chciał że Leokadia the Tiger to może lowlevel ale znam ją już pare lat i widziałem sytuacje i dlatego zostałaś za to osądzona. A sam fakt że przeniosłaś się na non-pvp server świadczy otym, że dobrze wisz że na pvp serwerze ludzie tacy jak ty nie mają czego szukać bo są odrzucani przez innych.
Wasz bardzo smutny Ran~ |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LOL no nie moge a ty co studiowaleś moje życie prywatne czy jak?Tak poza tym to jedynymi chłopakami z jakimi byłam na eternii był spin i sfosch ...Spin woli ćpanie a sfoscha nie umiałam pokochac no i co to twoja sprawa?!Myśle że raczej nie!!!Co do Leokadii to nawet nie pamietam kto to jest...A na świecie non pvp jestem bo kolega jakoś mnie namówił...I jakoś nigdy nie miałam trudności z graniem na pvp nie jestem ani PA ani thiefem ani niczym innym...I napewno nie jestem fałszywa tak jak ty...KONIEC TEMATU
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ranma szkoda , że tyle straciłeś, ale ponoć gadałeś w nocy z Cipem i może coś się da zrobić. Trzymam kciuki. |
|
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Dobrze że mnie nie o***ali..
A co do Ranma ... Przykro Mi , wkońcu 1kk? :-( ... Pownini zrobić cofke ( straciłbym jakieś 50% w skilah ale ile inni stracili ..) |
![]() |