|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Powiem tylko, że im Tibia będzie się stawała doskonalsza i łądniejsza tym mniejszą uwagę CipSoft będzie przywiązywał do facców; to chyba logiczne, że za ładne i piękne więcej ludzi będzie chciało płacić?
![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 22-11-2005 o 15:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego co ja wiem ale nie jest to pewne to ponoć Senja(jedna z wysp lodowych) ma się stać miastem z depo.
Nie wieże w to ale jak tak będzie to ja tam będe mieszkać ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
|
![]() w sumie ja jestem za zmianami ale te żeki to juz pszesada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() kurde niwiem czemu ale niemoge zobaczyc 3 strrony bo włancza mi sie 2 :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() moim zdaniem dla facuw cipsoft powinien zrobic nowe wyglondy w przezencie na swienta bo te co są teraz to są nudne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: tee.. chyba w tym.. no.. śmietniku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Slime
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Order
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 71/63
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Jesli chodzi o bronie dla pali to ja bym chcial zeby byl czar na robienie spearow naprzyklad exevo con res bierze 50 many i tworzy 5 spearow
![]()
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() ja bym chcial żeby było słuchać odgłosy potworów , żeby było słychać odgłosy chodzenia,fal,morza,żucania spławika do wody spalanie przez lawę, no i żeby było widać jak np. knight wali np. clubem . Nie musiiało by to wyglądać jak ten club co mamy ale zeby było chociaż widać jak wali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() chciałbym zeby tak jak w innych grach było widac co sie ma na sobie (EQ) [Widzieliby inni gracze]! Byłoby bardziej realistycznie
![]() @ krzysiek15 Wes pisz w jednym posicie a nie umieszczasz pod sobą 3 posty a kazdy ma po 5 slów... ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 22-11-2005 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() wiesz jak by widzieli co masz to by lali!! Jak masz 8 level i nice EQ np. knight set , roal helmet itd. to byś miał odrazu deda. Ja niejestem za tą opcją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr. Agon - 23-11-2005 o 07:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ta... zawsze tak jest z takimi grami 2d :
![]() Więc już nie narzekajcie a się cieszcie! nowa woda wygląda zarąbiście, tak samo jak trawa, tylko krzaków nie zmienili ![]() P.S. sorry za bmp, ale mi się coś z paintem zwaliło i tylko tak chce zapisać ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() w tibii przeżyłem już z 5 updaty i zawsze jakos wychodziły na dobre
![]() Ps. najważniejszy z updatów był w 2003 w grudniu tak sadze wtedy wszystko wyszło na dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Wrock
Stan: Początkujący
Imię: Lord Zacho
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Pandoria
Poziom: 45
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Według mnie to powinni wprowadzić wiecej miejsc dla faccow i paccow. I wiecej broni. Zeczki, gorki, trawki som spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Z dzwiekem trudno by bylo - m. in. wiaza sie z tym wieksze wymagania
Speary i te sprawy - nie jest teraz zle w 7.55, ale mogloby byc ciut lepiej. Grafika - wszystkie nwoe efekty bardzo mi sie podobaja moze z wyjatkiem wejscia na gorę (nienaturalne te schodki)
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Chorzów
Profesja: Druid
Gildia: Hail Gru
Świat: Furora
Poziom: ++
Skille: ++
Poziom mag.: ++
|
![]() A moim zdaniem nareszcie zmienią tą brzydką wodę bo mnie już denerwuje
A mi sie wydaje że cip'y chcą ulepszyć knighta bo był za słaby teraz knight ma sie lepiej bo sorce maja soule i musza expic palom ciezo sie treni dali by przynajmiej dla knighta jakiś czar runkowy np. hmm'y bo na poczontku knight jest strasznie słaby. sorc przynajmiej może na 15 lvlu isc na draga a knight też może, ale musi mieć baaaaardzo duże skille i dobra broń po drugie knightowi strasznie mało kasy leci bo on musi non stop expić na i kasę zbierać ja bym zmienił cały system party bo wogóle jest trochę nie dopracowany cieżko sie treni o wogóle. Sprawa potworów: powinno być bardzo dużo potworów jeszcze zrobili by takiego co nikt nie moze pokonać a nie taki orshabaal i po miesioncu pokonany dali by też wiecej itemów broni axe przede wszystkim i armorów i tarcz i dali by dużo więcej butów bo jest strasznie mało. ja niechce widoku rzeczy bo każdy non stop zdychał by za itemy dali by też wiecej nowych terenów . za złe zabicie 3 ludzi natychmiastowy ban na 3 dni i koniec a za nadmierne zabijanie tak jak jest. dali by też nowe outfity bo już denerwujące masz 3 rodzaje i koniec trochę mniejszy próg questowy usunęli by te przeklete robale do łowienia i usunęli gs'a obok dark catedral nowe czary nowe runki szybsze ładowanie soula więcej capa i życia dla knighta tańsze mf bo wydasz 100gp na 30 many tańsze liny w sklepach więcej questów dla pacc i facc muzyki nie dawać bo będą lagi i się tnąc tibia żeby można było z carlin jechać na lodowe wyspy ale trzeba by było zapłacić 30 gp za podróż szybszy resp cienkihc potworów takich jak bugi dwarfy większy vip jakaś broń dla fista żeby jakos to wyglądalo crown set dostępny z jakiegoś potworka dla facc Knight set -||- i to chyba koniec tego co chciałbym mieć pod chionkę w tibii jak coś mi się przypomnie to dopiszę cYa all Pa all bYe all ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ja chcem nowe otfity ;/ i to zeby spearsy sie tak szybko nie rozwalały ;////
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @ktos: co do tego czaru na speary to jest swietny pomysl!! ![]() ![]() A co do tego zeby CIPy zdjely kompletnie lamanie sie spearow to to na pewno nie nastapi... oni nie wycofaja sie z podjetej juz w poprzednim updacie decyzji... co najwyzej moga to dopracowywac ale niestety nie zdejma tego:/ (niestety... duzo by zyskali na tym...)
![]() |