|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() ale dabek ma naprawde szanse senior 100 lvl ^^ ciekawe moze moze zostanie gmem ale by bylo lol ciekawe czy by sie cieszy ??
bo to by walsciwie koniec byl z gra nanormalnej postac ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i prosze!!! wkoncu moj server uratowany!!
Wlasnie o to chodzi tak wlasnie... to on wlasnie jest z valorii!!!!! Hail valoria mam nadzieje ze wkoncu bedzie to pozadny server i zabnuje dimnariela i wogole takich PA ;/ Hail the next GM!!!! a tak btw to wlasnie sie zalogowalem na tibie i co widze? 14:31 You see GM Trithaithus (Level 2). He has no vocation. widac juz dziala ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny łach by był jakby wybrali EO,Cachero albo Bubble.Ale oni tutorami nie są
![]() P.S.Gratuluję nowemu GMowi
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Mojim zdaniem to on miał duze szanse poniewaz był z Niemczech...lecz nie mozna wykluczyć ze mógł posiadac duzą wiedze o tibi...No ja bym bardzo chciał aby był wkońcu jakis Polak..Naprzykład Faraonek 107/100+ skille 134 level...Lecz mimo iż ma wielkie skille i m lvl to nie znaczy ze odrazu gm dostanie bo liczy się wiedza przedewszystkim i znajomosc języka Angielskiego..Lecz fajnie by było rozmawiac z gm'em który jest pol
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio CIPy wzięły się ostro do roboty, trzeba przyznać
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Jvsta - 22-11-2005 o 14:18. |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() YEAH SUPERRR NOWY GM! OMFG
A tak na powaznie kogo obchodzi kto bedzie bo i tak Gm jest online na kazdym swiecie raz na rok ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiem Tobie jeszcze jedną ciekawą rzecz. Gdy stałam przed dp w Venore stał sobie nikt inny jak gm we własnej osobie 0o gram od lutego tego roku i dopiero w listopadzie widziałam po raz pierwszy gma ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Chciałem życzyć wszystkim senior tutorom oraz mojemu dobremu kumplowi aby zostali Gm-ami, chociaż i tak niewiadomo kto będzie...Miło by było mieć GM-a Polaka, ale wiadomo, że nie mógł by być na Wszystkich serwerach
![]() więc jezeli będzie jakiś Polak to nie każdy będzie mógł skorzystać z jego rad ![]() POZDRO
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Świat: Xantera
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zauważcie kiedy on stworzył swoją postać. Gra zaledwie 1,5 roku i już GM
![]()
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() hej a czy gm'owie mogą pomóc np. gdy poszlem se moim charem na dragona i zostalo mi 5 hp i napisalem do gm to on moze mnie teleportnąć czy cos??
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hahaha nic ci neida ze napiszesz do GMa bo on ma ignore privateczyli nawet twoja wiadomosc do niego niedotarla .... jakby mial pomagac wszystkim to ny go cos trafilo chyba ![]()
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() jak tu zagrac w jakas gre bo jestem tu pierwszy raz i niebardzo wiem
|
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() Jak narazie sami nowi GMowie to NOOBY !!!!! ich lvle na tibi sa smieszne........... co za ciec ich wybral LMAO
|
![]() |
![]() |
#35 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widze że prawie wszyscy chcieliby mieć GMa polaka...
Ale szczeże mówiąc myśle że żaden polski GM nie przyzna się do tego że jest z polski (chyba że wieść o nim rozejdzie sie po świecie ![]() Bo polacy stanowią duży % tibii a nikt nie chciałby cały dzień słuchać "zbanuj tego bo to noob" , "taki a taki ukradł mi loot zbanuj go plx plx" itd... ![]()
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Agladar'lee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 52
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
Owszem nie zapoznal sie z regulaminem tibii, (zreszta ja tez nie) ale czy kazdy z graczy zapoznal sie z nim? Ja nauczylem sie podczas gry, co wolno a czego nie (caly czas sie ucze... ). Nie wiem co cie tak ubawilo, podszedles do mojej wypowiedzi jak typowy "glupio-madry" ktory wszystko o wszytkim wie i nie rozumie jak rzeczy ktore dla niego sa oczywiste dla innych moga byc nowe. Smiej sie dalej stary najlepszego dla ciebie. |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Tylko jeszcze Drom musi wrzucić na stronę.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 23-11-2005 o 06:37. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() @up
dobrze że to mówisz, bo ten idiot macius czy jak mu tam to juz niepierwszy raz błyska inteligencją;-) przez duże J;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |