|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na emeryturze
Imię: Zciulany Luftem
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
![]() |
![]() UP@
Sorka ale cie nie jarze ![]() Rozumie że niema czegoś takiego jak na skilach x/x to , na x/x to , ale wiesz troche racji w tym jest .. raczej nie pujdziesz na skilach 50 na cyce czy na 60 na guardy bo cie pojadą ... a pozatym pisałem wcześniej - no chyba że woli tracić kupe uhów na tych Skilach co ma to najleprza rada to są soldy na mint czy cyce tego 70 sworda raczej powinien mieć na guardy i of najlepiej 80 i dobre eq A co do elfów To lot jest niezły bo duzo bow'sow jakies longswordy No ale uhow tez toto kupe zre i skili na tym duzo nie nałapiesz w czasie expienia i komu sie chce uganiać za scoutami ciągle ![]() Najprosztrza rada moim zdaniem to Wyskilować sie knight nei mający conajmniej 70 skila jest do niczego (od 80 zaczyna sie zabawa) jesli chcesz expić szybko małym kosztem cyce puźniej of jesli chcesz expić dla lotu to soldy/guardy , mint Do tego dobry Shild i możesz zobaczyc jakie expowisko najlepiej ci odpowiada i tyle ![]()
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS Ostatnio edytowany przez luft - 24-11-2005 o 12:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Mam alergie na slowo "dwarf" ;p
Co do skillow xx/xx chodzilo mi o to, ze kazdy poradnik, kazda prawie kazda rada opiera sie na tym kiedy expc na takich dwarfach a kiedy na innych. Blee.. Co do elfow: - w zyciu nie udalo mi sie expic tak szybko na guardach ( lev 50++ ) jak na elfach na lev kolo 30. -loot wypada rzadko, ale prawie zawsze zwraca koszty uh, czego nie moge powiedziec o guardach. - nie musze skillowac powyzej 65/65 wiec odpada mi sporo siedzenia i gapienia sie w chmurki. -nie trace wiecej uhow niz 1 na ok. 2k expa ( czyli tak jakbym zabijal 12 guardow na 1 uhu - ocen jakiego chara trzeba do tego ). - nie chce ci sie ciagle uganiac za scoutami ? to idz gdzie indziej - ja po prostu pokazuje, ze wystarczy troche poszperac a mozna znalesc swietne miejscowki, inne niz stereotypowe kopalnie. Co do cycow : oswiec mnie gdzie znajdziesz na tyle duzy i szybki resp zeby oplacalo sie tam chodzic knightem ( oprocz cyclo ). Co do skillow: 70/70 na mint to troche malo ( specjalnie po to trenuje do 75/75)
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Elfów nie polecam, przy skillach 72/72 około miałem tam 25k/h ale na to szedł ok. 1bp uh. Loota niewygodnie ciągnąć przez całą droge a w venore jeszcze ci ktoś rąbnie. Chociaż tam pewnie jest skrzynka skoro mówicie że loota można robić. Ja polecam ci z tymi skillami tomby. Chyba, że podskillujesz ale to strata pacc. Ewentualnie moze jesteś bogaczem i nie zależy ci na pacc to skilluj
![]()
![]() |
#24 |
eX Moderator
![]() |
![]() Powiedz mi gdzie zrobisz 25k/h na 1 bp uh ? poza tym latalem tam od 65/65 i wcale na tym nie tracilem, a czasem zarabialem..
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A co do guardów to minimalny skill na nie to 75 więc guardy ci odpadają. Możesz chodzić na scaraby ale dają mniej expa niż cyce a mają więcej hp to już sam zdecyduj co się bardziej opłaca ;]
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem skillowanie na pacc'u nie jest nie opłacalene(przeskillowalem juz 1 pacc'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
|
![]() Cytuj:
JA MAM 40LVL SKILLE 75/74 I TAK NIEMAM PACC WIĘC JA BYM CI RADZIŁA CHODZIĆ DO DARK CATHEDRAL ZE SWOIMI SKILLAMI A JAK ZROBISZ TAK Z 70/70 TO POLECAM ELF TOWN KOŁO VENORE UHY LECA ALE JAK ZBIERASZ LOOT TO SIĘ ZWRACA NAWET NA + JESTES. OSTATNIO BYŁEM TO ZESZŁO MI 1,5 BP UH A ZAROBIŁEM 7K |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Najlepsze tomby kasa duzo na + , scaraby tez z 2-ręczną bronią, polanka na północ od port hope wyciągałem tam 30k/h xdddd. A jeżeli chodzi o facc to OF, mint~, wiocha elfów ni poh oczywiscie :')
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wystarczy tlyko logicznie pomyśleć: Jeśli wydał kase na pacc to powinien z niego korzystać tj: expić w miejscach tylko dla premium accountów gdzie jest lepiej niż dla darmowych kont. Trenować może jak mu sie skończy pacc. Przzy samym expieniu do 100 lvla będzie miał skille przynajmniej 80/80 około. więc pomyśl co piszesz. TAA TO MOŻE JESZCZE NIEKUPUJ PACC BO SZKODA KASY? No najwidoczniej tobie szkoda -.-
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Skoro wyciagasz 100 kna dzien to dojedz do 50 levelu zrob skille 80/80 kup d lance i ownuj guardy, bedzie dobrze ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Rosnowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tharryan
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ja myśle że wogule nie jeste dla knighta pacc potrzebny hyba ze na wyszym lvlu ale masz inne pola expieniea np.PoH,Mintwall,itp
sam widzisz jeszcze kopalnie po co pacc hyba ze dla exori lepiej zrobic se corca i pacc i zajefajne czary mozna miec a nie knightem radze wam nie kupujcie pacca dla knighta NIEMUSICIE MNIE SIE SLUHAC SAMI DECYDUJCIE JA TYLKO DAJE RADE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Trenuj skille.
Jak zrobisz skille 75/75 to masz prawie wszędzie dwa razy więcej expa niż na Larvach. Takie skille to mniej niż 100h treningu, więc wystarczy, że będziesz chciał grać kolejne 100h to się bedzie opłacało. Dokładniej mówiąc to już wcześniej będzie opłacało, bo na Larvach prawie nie ma kasy (ja mam 0,5k gp/h), a przy wyższych skillach szybko się wzbogacisz. Druga sprawa to jak nie będziesz trenował to za te 100h na Larvach, będziesz miał podobny problem co teraz, a z levelem +50 to już będzie kicha, więc i tak będziesz musiał trenowac. [EDIT] To co na 100% powinieneś zmienić to expowisko. Codziennie robić 100k xp na Larvach to gorsze niż piekło. Mózg ci wysiądzie i odechce ci sie grać. A szkoda by było, bo zapowiadasz się na niezłego PG, a PG-Polaków nigdy za dużo... ; ) Ostatnio edytowany przez Bulboglowy - 28-11-2005 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Imię: Shakti'lar
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: 77/75
|
![]() Dziekiz a rade frezer to naparwde dobra rada on porzadnego czlwoieka tora ma 14 lvl i wypowiadasz sie z eknight nie powinien kupowac pacca lol
Jestem knightem i mam pacca i nie zaluje ze go mam po 1. hunty hunty hunty po 2.zle sie expi na zatloczonych miejscowkach ![]() Co do tego gdzie maz expic tomby przyzwoity exp + loota w ogromncyh ilosciach , na scarabay ztwoim skilami nie doradzalbym pod skiluj troche i masz lepszy exp nic w tombach ale nie masz loota zwraca sie tylko za uhy , zadko na + ![]() I doradzilbym ci skilowac bo pozneijsz bedziesz tego zalowal ![]() Ja tez msuze nadrabiac skila troskzu ![]() A co do skilowania na paccu - lol w zyciu majac pacca nie bedziesz caly czas expil do glowy dostaniesz chyba ze jestes maniakiem ale ja nie umie caly zcas expic , a gdy nie expie to trenie nie widze tu straty kasy hahaha sry za literowki szybko pisalem chyba widac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() kazdy mowi tomby tomby gdzie sa te tomby na ktoryc sie najlepiej expi? i na jakiech lvlach mogl by ktos zalaczyc mape albo cos w tym rodzaju??????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Imię: Shakti'lar
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: 77/75
|
![]() Mapka juz byla keidys pokazywana mi plikow nie zaczlacza to ci jej nie pokaze
![]() Ale proponuje ci wejsc w filmy i zwiedzaj z cichym tam masz wszystkie tomby pokazane przed teleportem , zobaczysz bedziesz wiedzial gdzie chodzic itp itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: awazsraW
Imię: Quap
Świat: Isara
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Zdziwilo mnie troche, jak wszyscy jada po guardach...
Jako exp moze i faktycznie sa niezbyt rewelacyjne, jednak kase mozna bic tanio i szybko... Swoim 50 ek (81/80 g arm k legi wh faxe demonka) przed huntami chodzilem do kopaln w srodku kazo do jaskin z soldkami i guardami... na 3-5 uhach robilem bagi po 5k oz i jakies 20k expa. Nie wiem ile mi to czasu zajmowalo dokladnie, ale jakos nie specjalnie duzo, kolo godzinki. Jednak zdaje sie ze w mint rachunek uhy/kasa/exp wyjdzie jeszcze lepszy - z relacji kumpla, tez 50 ek, sam jeszcze tego nie sprawdzilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Ja bym Ci polecał tomby na PACCu..exp i loot w jednym z lepszych wydań
![]() A nie na PACCu ? To faktycznie potreń do min. 70/70 i potem Mintwalln... Oj, ile ja tam kiedys moim 58 EK czasu spędzałem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |