![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nie za ciekawe ,ale podobają mi się ;] tylko w ostatnich grafikach w prawym dolnym rogu... czemu ten hammer jest fioletowy? ;P
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Fajne podoba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A tera cos z kartki papierów xD
Double Axe ![]() Dragon Lance ![]() Praca z konkursu (nie wygralem niestety xD) ![]() Jakis Sword ![]() A to z nudów ,,noob in rl'' ![]() Komentujcie ![]() Pozdr0
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() nono fajne szkoda ze nie wygrales konkursu
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
![]() |
![]() Wypas , Wypas ...masz talent
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Od kiedy rysujesz, bo nawet fajne?
PS Kontury rysuj cieńszym ołówkiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() UP@ od dziecka
![]() ![]() na dzisiaj 3 rysunki: Knight ![]() Sorcerer ![]() elf ![]() koment plx ![]()
![]() |
#28 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najpierw popatrzyłam na rycka. O wreszcie ktoś kto ma pomysł. Troche krzywe nóżki, ale wydaje sie być całkiem-całkiem.
Popatrzyłam na maga. No, w sumie też może być. Ciekawe rozwiązanie szat, tylko zbyt skryty pod tym kapturem. Jest dobrze. Zobaczyłam elfa. Zmieniłam zdanie. Trzeba poduczyć się anatomii mój drogi, bo o ile ubranie w pierwszym i drugim rysunku skryło niedociągnięcia, o tyle ostatni rysunek wszystko ukazał. To co teraz napisze, będzie obsceniczne, ale jeżeli nie wiesz jak coś narysować to się obmacaj i sprawdz jak to powinno wyglądać ![]() Dwa, że postacie niezbyt naturalnie trzymają przedmioty. Po co ten elf tak wywala tą rękę do tyłu? Wygląda jakby chciał zrobić zamach i wsadzić sobie ten kostur w tyłek ![]() Trzy to to, że prawa strona ciała nieproporcjonalnie wychodzi ci do lewej. Jedna reka długa, druga krótka, jednna noga gruba, druga chuda. I tyle z mojego wyżywania się na tobie. Rysuj dalej - będą z ciebie ludzie, bo masz pomysły. Jak tylko coś wyskrobiesz to pokaz.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tana@
Bardzo pouczający post. Na przyszlosc b3d3 sie obmacywal ile wlezie zeby efekty były doskonałe xD <joke> Nie jestem obcykany jeszcze z anatomią człowieka, nie umiem jeszcze dobrze wyznaczyc rysy twarzy ludzi.A z tym elfem to nie byłem pewien czy go wstawic bo mi sie tez nie podoba xD Przez ten czas kiedy tibia.pl mi sie wiesila narysowalem draga przed przeczytaniem twojego posta. ![]() Może jakies zlecenia ?? ![]() PS: czemu wyżywać ?? ja lubie posty tego typu hehe ![]() Edit@ nie mam chęci pisać trzeciego posta więc edytuje to tutaj xD Undead King ![]()
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 11-12-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() No mnie sie podoba...
off no moze tez zaczne rysowac sobie ludkow ale jak dostane fantoma na gwiazdke. (wiem co was to obchodzi ale se chcialem napisac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sry...zwiecha tibia i masz.....dwa posty
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 11-12-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Smok: Człowieku! Ty kiedyś widziałeś jakiekolwiek zwierzę, którego ogon jest przedłużeniem jąder, a na obu przednich łapach ma kciuki po tej samej stronie? Poza tym udo trochę dziwne, przez tą kreskę, która bogowie wiedzą co oznacza. Skąd tam światło wogóle pada, że to tak zacieniowane? Skrzydła trochę za małe, a rogi jakoś dziwnie umocowane, jakby mu falować zaczęły.
Nieumarły: Oprócz zapitego pyska i przykrótkich nóg, nie mam się do czego przyczepić. Ale podtrzymuję to, co powiedziała Tanatess: jak się wyrobisz, to będzie miło. =] I KUP SOBIE OłOWEK TECHNICZNY! ![]() @Kwaso: ołówek techniczny: taki na wymienne wkłady. Jak powiedziałałem babie w papierniczym "taki na wkłady" usłyszałem tylko "hę?" i od tej pory używam nazwy oficjalnej. Jak dobrze trafisz to nawet za 5-10 zł sam ołówek i porządne wkłady sztuk nie pamiętami ile, koło 30, za 3,50 zł. A twoje cieniowanie nie jest złe, musisz tylko myśleć, gdzie dodajesz cień. Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 12-12-2005 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hedroxx@ Ach dobrze ze sa tacy ludzie o ostrej krytyce
![]() Draga robilem ze zmeczenia bo chory jestem...Słuszna uwaga dotyczaca kciuków nie zauwazylem nawet tego.Wiedz ze to są moje pierwsze powazniejsze rysunki i b3d3 rysowac dalej zeby osiagnac efekty bardzo dobre. Ołówek techniczny mówisz...jak ja nie wiem jak on wyglada hehe jestem amatorkiem i kit z tym. Dopero sie ucze ![]() Pozdr0 PS ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ostatnia praca bardzo przyzwoita i ciekawa. Chociaż, skoro "undead" to powinieneś wyeksponować bardziej czachę, jakieś kości, wiesz o co mi chodzi chyba? Pracka, ogólnie, spox
![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Omg ostantio strasznie wiesi mi sie tibia.pl a wam ??
![]() Ledwo pisze tego posta. Na dzis Skorpena ![]() ![]() Pozdr0
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 15-12-2005 o 07:07. Powód: Nazwa Randlemena :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Łał. Naprawdę fajne. Tylko w biodrach za chudy trochę i twarz dziwna. Też to miejsce, gdzie się mu tułów/ogon zgina na dole rysunku, mógłbyś trochę dopracować. Ale tak to naprawdę pożądny rysunek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Ten ostatni rysunek bardzo ciekawy...
Kontury raczej dobre A tak wogóle to masz talent i rób dalej bo te rysunki są super... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pomysł ciekawy, ale mordę to skopałeś. Ciekawie by to wyglądało gdyby miał bardziej ludzką twarz.
Nie podobają mi się też paski powstałe z cienia. Rysując szarpaną linią, nie pasuje taki trzypoziomowy cień. Powinieneś tu pobawić się przejściami.
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16