|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja bym został przy Fire sword, Fire axe, oba parzą, szczypią (jak ci coś przecina ciało to szczypie
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Imię: Sitarok Rimik
Profesja: Druid
Świat: Shanera
Poziom: 15
Skille: 18/20
Poziom mag.: 20
|
![]() A może chodzi o bazyliszka.W końcu może on parzy,szczypie i zostawia ślady.JAk wąż.Chociaż możę jakieś narzędzie tortur...Tylko żę takiego nie ma w Tibi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Może to być:
-świeca -fs i fa -leaf(widziałem to w spritach i w grze-może to liść pokrzywy?) -patelnia -może jakiś czar(fire pole?) -burning heart dostępny z faraona też jest możliwy Więcej pomysłów niemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Najbardziej prawdopodobny moim zdaniem jest lisc pokrzywy....... Tak mi sie wydaje, ze raczej nie jest to zaden potwor, bo raczej chodzi o rzecz.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Patelnia? Twórczy jesteś, ale żeby patelnia mogła poparzyć, to potrzebny jest ogień Einsteinie.... Fire pole? - ok, lubisz mieszać języki, wiemy już, że nie jesteś rasistą, ale to nie zmienia faktu, że to brzmi idiotycznie. Fire field, ogniste pole. Fire pole, Ogniste field. Gramy w scrabble :>? Nie, coś ty! Bazyliszek dla doświadczonych? Jak na to wpadłeś? Widziałeś swoją 10lvl'ową postać z DSL w miejscu na nogawice, i mama obudziła do szkoły ![]() "burning heart dostępny z faraona też jest możliwy" Pokaż to zdanie polonistce to ostentacyjnie [trudne słowo] pierdnie w twoim kierunku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
![]() |
![]() ciekawa teoria na temat "naszego" sławnego bazyla
![]() Może to Orb of nature dlaczego? bo: -niewiele o tym wiadomo -w środku widać jakby zieloną głowę ![]() -odchodzą od tej domniemanej głowy zielone promienie wiec pewnie one parzą szczypią itp. -nie wiem czy mozna to zdobyc tak samo jak nie wiem czy mozna do bazyliszka się dostać -bazyl to magiczna postac i ten orb takze poszukam ziół występującysh w tibii w internecie i bede dodawal inne teorie ![]() @EDIT: a może szukasz wszystkich 3 orb-ów Orb of nature bo<czytaj wyzej> Blood orb bo mowicie o pool of blood więc moze to ma zostawic jakis slad krwii Orb bo jego kolory przypominają mi pewne doświadczenie. Gdy założy sie specjalne okulary widać ogrzane miejsca ciała człowieka w różnych kolorach poczynając od ciemnego niebieskiego poprzez zielony i zolty az do ciemniego bordowego. Ten orb właśnie takie ma kolory czyli ogrzewa-->parzy? ![]() ![]() ![]() @EDIT2: mocz? ![]() ![]() ![]() @EDIT3: no ale tak wogóle to dlaczego akurat takich rzeczy szukamy??:| jak do tego doszedłeś??
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 01-12-2005 o 14:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mógłbyś podać dokładnie o co pyta ten bazyliszek to może coś byśmy skminili bo tak to niewiemy jak gdzie cego szukać. Daj jeszcze coś to pomyślimy
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
![]() |
![]() moze jednak podasz wiecej szczegółów bo tak to mozna znalesc tysiace rzeczy :|
![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() jeden wielki pic na wode ...
|
![]() |