![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Varlis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Family
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() 1 Słowem:
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 'prawie dedlem draga' 'z fire bomby' BUAHAHAHAHAHAHAHAHA xD! to raczej powinno byc solo 2 scorpoion z fb |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
Stan: Niegrający
Poziom: 62
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
|
![]() Venderer - nie wyczułeś ironii i tyle. tu psiak pogrzebany. smęć dalej. jak ładnie poprosisz, przedstawię interpretację psychologiczną owego zajścia :d
@down: wybacz kolego, bardzo się staram ale.. nie rozumiem tego co piszesz.. @edit: bełkot to ostatnio najpopularniejszy środek komunikowania się :(
najgorsze rzeczy, które mogą przytrafić się w Tibii? -cofka, -dead, -disconect. najlepsza rzecz jaka może przytrafić się w Tibii? disconect --> dead --> i na zajutrz cofka =D Ostatnio edytowany przez SoBo - 01-12-2005 o 10:20. Powód: missclick |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() niewiem jaki miałeś zamiar robiąc taki temat,ale to jest dla mnie żałosne.wstyd mi ujawniać na forum mój wiek. (11-13 lat) bo wszystkie takie nooby zaróno na tibi jak i tutaj to tylko 12-latkowie.Taki 16 lat człowiek to pomyśli,nie będzie robił z siebię debila.....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |