|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Teraz to zes lekko przesadzil Orsh walnie za 1500 ale z kombosa. A widzialem filmik z evil eyem, nie bylo wkieszego hitu niz 500. Byl tam najcik, sork i pallek.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45707 filmik z bossów |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 42
Poziom mag.: 58
|
![]() Zapewniam cię, że Orshabaal wali ponad 1300 z samej łapy, jest nawet filmik jak bierze 109 EK na 1 strzał bez żadnej magi ani nic podobnego, co do gościa, który zamieścił tego posta to nie wiem co mu dalo to, że podaje sie za kogoś innego. Tak się składa, że znam tamtego playera i jest on Hiszpanem.
A Evil Eye jest na samym końcu listy potworów tylko dlatego ze nic o nim nie wiadomo. Nikt nie sprawdzil ile ma hp i ile daje expa. A lista ułożona jest alfabetycznie więc to chyba jasne, że Orshabaal jest przed The Evil Eye. Ostatnio edytowany przez Lord Pomykator - 01-12-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Extra a ja mam pytanie czy jeżeli 2 moje summony (bugi) dały by rade jednemu poison spiderowi bo mam zamiar wybrac się na hunt tych strasznych potworów . Oczywiście joke ale każdy wie że orschabal wymiata
|
![]() |
![]() |