![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wlkp.
Stan: Niegrający
Imię: Royal Ma'fess
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Tak w ogole to nie ma sie czym podniecac ... ja tam expilem solo do 70 lvl'a a wy tu huncicie <lol>
@danio joker do tego konta passy ma kilka osob pewnie napisal to frajer celestie ktory shakowal Royala BTW. Royala nikt nie sellnal XLolu =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() na tego tomba poszlismy bo nie bylo co innego do roboty a czy ty tam hunciles na 20 czy 70 lvlu to nas to gowno obchodzi, z czego mam ci nakrecic film zeby ci sie spodobal? moze "jak zarobic 100k w 5 godzin na tradzie"?
btw royal tak sie konczy jak sie gra na 3 czy ilu ownerach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
HuaUAuHuahuAhuahuA Frajer jesteś jedak to że jesteś w takiej guild od*******a ci do główki. xD A po 1. 100k sie nie robi w 5h tylko w kilka sekund i niekoniecznie na trade ... HuahUahuHau A to z tymi owenrami to co *******isz ze tylko 3?? Było nas całe osiedle frajerze ![]() Baja: Ssij Sting: Co? Baja: Nie te okno HuahUAhuaHAuha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() w kilka sekund to cie z serwa wy***ali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sting Ninja
Gildia: Aftermath
Poziom: 94
Skille: 92/64
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Przypomniec ci wiecej ***any cieciu? Albo mi sie wydaje albo cie na rlu w dupe jada za cukierki ^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sting
zapomniales o filmie ktory nakrecil gdzie widac jaki z niego mul jak ktos chce zobaczyc to msg^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Lol?? Konkret ściema po 1 nie prosilem cie tylko pytalem czy da sie cos zrobic, po 2 ta ja nie padam jak nóób. moge ci przypomniec akcje miedzy dwarf bridge a venore stalem obok ciebie, dostales kilka sd i stales 3 sekundy w miejscu az w koncu ktos ci ***nal bolta i sd ^^ <smile>, po 3 nie przypominam sobie raks zebym na jakims filmie sie zlamil ale skoro taki bustry jestes to powiedz w jakim, po 4 to sting dajesz dupy za lyzke zupy ... <funny?>po 5 kiedys szlo was lubic ale teraz jestescie PA i frajerzy w *** BTW. chyba cie ****a stary nie kocha!! rasel mi nic nie zrobil drutociagu ***any ... ![]() *** wam w dupe Cya ... ![]() Ostatnio edytowany przez ...::Royal::... - 07-12-2005 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |