|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Strasznie szkoda, że odszedłeś Bosal. Byłes naprawde świetnym adminem i MatKusowi z pewnością ciężko będzie Ci dorównać. Teraz czytam loga z IRCa i próbuje dojść dlaczego to się stało
![]() ![]() ![]() @Bosal Do zobaczenia na tibia.pl i innych stronkach ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Szkoda, że odeszłeś i że nie masz w domu neta, bo tak to byś nas o wiele częściej odwiedzał i mam nadzieję, że będziesz to robił jak tylko możesz. My Cię zapamiętamy jako administratora, stwórce, a Ty o nas też nie zapomnij nawet o zwykłych userach pamiętaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() wiecie co wedlug mnie to co zrobiliscie Bosalowi bylo hamskie, wszyscy tu pisza ze co On zrobil dla was i dla tego serwisu a wy go chcecie wywalic za to ze niemial dostepu do neta ludzie nie kazdy ma czas nonstop siedziec na tibia.pl i pilnowac wszystkiego po to sa tez inni ludzie np. MatKus a to ze niezawsze wam na wszystko pozwalal to przepraszam ale Bosal dobrze mówil trzeba bylo sie z nim skontaktowac na maila którego jak mówi STARAL SIE sprawdzac codziennie pewnie niezawsze byl w stanie to zrobic ale prawie nonstop sprawdzal wiec wedlug mnie powinien On byc dalej Adminem tego serwisu
co prawda Bosal tez niebyl do konca w pozadku niedajac prawie calkowitej kontroli nad tibia.pl no ale mial do tego pelne prawo i przypuszczam ze nietylko on by takie cos zrobil pewnie ten post zostanie usuniety a ja dostane upomnienie lub cos w tym stylu ale nieobchodzi mnie to to juz niebedzie ten sam serwis co wczesniej [ALIGN=center]HAIL BOSAL[/ALIGN] |
![]() |
![]() |
#25 |
Fallen Angel
|
![]() Szkoda że to się stało... I prosze mnie nie rozśmieszać mówiąc że bosal sam odszedł bo wybór miał ograniczony. Nie mam na to wszytkiego wpływu, al;e nie wydaje mi się aby to było konieczne. Według mnie zasłużyłeś na wielką literkę w nicku i tak zaraz zmienie mój podpis... Bosal Na Moda!!!
#26 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bosal sam zrezygnował - gdyby chciało Ci się przeczytać logi z rozmowy na IRCu wiedziałbyś o tym.
P.S. Miał wybór, ale zrobił to dla tibia.pl - za to trzeba go szanować.
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oto ona: [13:11]<MatKus> ja powiem wprost [13:11]<MatKus> na tej stronie zostanie jeden z nas [13:12]<MatKus> ja moge zacząć robic swoją strone, mi to rybka a pozatym zdazaly sie wypowiedzi jeszcze przed tym jak powidzial ze odchodzi ze szkoda ze odchodzi ze bedziecie go pamietac czy cos w tym stylu no to zeczywiscie calkowicie sam zrezygnowal po tym jak go zjechaliscie na ircu to sie niedziwie |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @de@th
Przykro mi, nic nie wiesz ![]() Przykro mi że tak się skończyło. Nie obwiniajcie matKusa, bo jest to conajmniej śmieszne... powtarzam po raz ostatni! NIE WYRZUCILIŚMY BOSALA! To jak go potraktowaliśmy odnosi się do tematu, którego wy nie widzieliście! Co więcej - jeszcze wczoraj istnienie tibia.pl wisiało na włosku! Więc nie pieprzyć mi tu że my się znęcamy nad Bosalem!! |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nie obwiniajcie matkusa, jak i cały tibia.pl team oraz kilku użytkowników... To nie ich wina! Uwierzcie- tak jest lepiej dla tibia.pl - dla nasi dla Was. Bosal podjął słuszną decyzję - jesteśmy mu za to bardzo wdzięczni.
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
cos mi sie wydaje ze niepodaliscie do wiadomosci wszystkiego tylko podaliscie to co jest dla was odpowiednie oczywiscie jest to moje zndanie ale pewnie sie myle |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Dobo: Może byłbyś miły i ujawnił, co stało się na admin board?
Do tematu: To Bosal dał nam możliwość korzystania z tibia.pl site i bardzo przykro nam go teraz żegnać ![]() Bedziemy o Tobie pamiętać! Re up: napisałeś ten post moment przede mną - sorry za powtórzenie.
#32 | ||
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Nie chciałem tego rozdrapywać ale masz! Po pierwsze kłopoty z Bosalem zaczęły się już w 2003 roku. Po updacie nie mogliśmy wyprosić by Bosal wrzucił update. Strona upadała, wszyscy twierdzili że strona jest kopią gery. Ale wtedy pojawił się matKus, dostał dostęp do servera, zmienił strone. 90% tego cco teraz widzicie jest jego autorstwa. Dalej, była sprawa forum. Obecne ma kupe błędów, Bosal powiedział że zmieni. Pomimo wielokrotnych apelów 6, 4 ,2 miesiące temu, bosal obstawał przy tym że w końcu kupi. Kiedy już jednogłośnie ustaliliśmy ze bedzie phpBB 2.08, bosal poinformował nas że jednak kupił forum. Całe plany poszły się.... Kiedy już pogodziliśmy się ze "jest" wbb2, musieliśmy czekać miesiąc, aż dowiedzieliśmy się że wersja jest po Niemiecku - a ludzie z fpp.pl zgubili numer, potrzebny do ściągnięcia angielksiej łatki. Kto tłumaczył? Matkus.... W międzyczasie doszły tosty - oczywiście bez naszej wiedzy. Od Bosala dostawalismy Maile w stylu "mam komurke do sprzedania", "nie wiem czy to nie czytałem tego, ale wygląda ze fajne" (o ConQuest). Nie wzieliśmy udziału w ConQuest... Dochodzą jeszcze do tego takie fakty jak to że bosal chciał sprzzedać strone na allegro. Przykro mi to roztrząsać ale zmusileś do mnie do tego. Co więcej ostatnio Bosal na TYm forum zrobił dział o Helbreathie, i dał moda swojemu koledze - mnie to nie ruszyło, ale Matkus który miał zawsze najwięcej kontaktu (i tak znikomy) znim nie wytrzymał - i postanowił odejść, zabierając ze sobą materiały. Razem za nim poszliby Drom, N3m3s!s i Ja... Ogólnie przykro mi BOsal że to pisze, ale sytuacja się troche pogmatwała ogólny skrót - nie jestem w stanie przedstawić tego, co się działo przez ponad pół rok w jednym poście. Przykro mi że bosal przeczyta te słowa, bo już chcieliśmy do tego nei wracać. BTW Jak MatKus napisał o swojej rezygnacji, musiałem wysłac 2 smsy, 1 wiadomość GG, nim Bosal sie zorientował... To do waszej wiedzy... EOT~ |
||
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dobo
sry ze cie do tego "zmusilem" ale jednak mamy pewny "przywilej" wiedziec dlaczego jednak Bosal odszedl przepraszam równiez MatKusa ze go wlasciwie nieslusznie posadzilem ale to co zostalo nam pokazane troche swiadczyly o jego winie jeszcze raz przepraszam i szczeze mówiac troche sie niedziwie twojej teakcji i chyba sam bym tak postapil i dziekuje za przedstawienie calego zajscia do duzo wyjasnia przykro mi ze musiales to przedstawic ale mi sie wydaje ze tak by bylo lepiej |
![]() |
![]() |
#34 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JA także żałuje ze bosal odszedł.
Byłem na tym forum od czerwca (z przerwą), obserwoawłem wsyzstko. Matkus zrobił wiele, dla tej stroyn, lecz najwięcej Bosal bo to on to stworzył Bosal może i nei powinien być głónym administratorem, ale jakiś tam urząd powinien piastować. Bosal - dziękuję ci za wsyzstko co zrobiłęś- za te twoje godziny poświęcone dla tibia.pl dzięki którym mogłem rozwinąć moje skrzydał w tibii i poznać masę wspaniałych ldzui. dZiękuję ci i wiedz że zawsze będę cie mile wspominał. Powinieneś dostać rubrykę właśną w której zostaną opisane twoje zasługi ![]() I wracaj an tibia.pl często- ty tu jesteś i zawsze będziesz panem
![]() |
![]() |
#36 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() BOSAL NA ADMINISTRATORA!
Btw chociaz nigdy nie mialem okazji gadac z nim, uwazam, ze zrobienie tibia.pl nie zostanie mu zapomniane ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() yo all
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czlowieku odpusc se Bosal mial juz za duzo nerwów i stresu dzisiaj wszyskto jest juz na stronce wyjasnione i niema sensu dalalej tego rozgrzebywac odpusc se |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Pamiętam jak poznałem tą stronę. Kolega przyszedł i mówił, żeby sprawdzić coś tam o jakimś przedmiocie, a ja oczywiście wpisuję www.tibia.gery.pl ale on mówi, że jest tibia.pl Myślałem, że zmyśla, ale wchodzę i patrzę strona fajna. Patrzę, jakiś bosal. Nie wiedziałem wtedy, że ta strona będzie najlepszą w Polsce, a bosala na niej nie będzie... Ale wszystko zostało wyjaśnione (tym, którzy nie wiedzieli wcześniej), Dobo nawet pominął chyba parę faktów, ale to bardzo dobrze - portret szatana można przeczytac w Biblii, a bosal zrobił wiele dobrego.
#40 |
Dobo Srobo
|
![]() Ja to widze tak - Bosal dostanie moderatorka i status Retaired Admin. Bedzie kontrolował naszą prace
![]() |
![]() |