Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-12-2005, 06:39   #21
Vesper Drago
Użytkownik Forum

Vesper Drago's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
Vesper Drago ma numer GG 5552939
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korek:D
MOwi RL korek, zacznijmy od pozdrowien dla moich przyjaciol z xantery ktorych opuscilem hymm rok temu??
Fisalu ja to bym walczyl pierwsze co to bym je*** Agilitiz bo juz raz tak bylo ze dostawala wciry odemnie pod depo AB razem z michalem ja pralismy
ale wiesz Xantersa i inych niema to venezuelasie panoszy... jak by on byl to bylby spokoj Xantera zeszla na psy mowie wam
a tak pozatym fisalu co ty aola nienosisz?? niemogkles powiedziec kolegom zeby ***ali z sd a ty exori w turi'ela kieyd mial yellow hp i stal spokojnie padl by jak scierwo. Wogole to nieiwem sam co mam o tym myslec...tam trzeba chyba jakiejsc wojny zeby rozwalic all towarxzystwo

XANTERS , JONDIPA Legends never DIE

RL KOREK POZDRO
Ty prałeś agilityz... Chyba jak miała 10 lvl... Chodzisz i kzoaczysz jak bys zrobił a naprawdę byś tak nie zrobił , bo szkoda postaci , ale teraz strugasz bohatera
Vesper Drago jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-12-2005, 13:34   #22
Korek:D
Guest

Domyślny

Vesper Kiedy ty dorosniesz HAHAHA
informuje cie uprzejmie ze kiedy agi miala 80lvl to ja ja na 45 je*****(bilem)
i wiesz potem z nudow ona mnie gonila z ab do carlin i jakos niedala rady zabic wiec etraz tez uwazam ze Fisalu powinien zrobic tak: Biec w respy hyder i sie uhac az beda jakies 4-5 (ma 70lvl blokowalem 6 hyder) wiec spokojnie mozna walczyc koledzy cieuhaja potem zrobic tak zeby sie na nich pzrezucily ale w zadnym wypadku niedawac im eq ...pzreciez miales aola probowac cos kompibowac

A co do ciebie vesper widze ze cos ci nieidzie 2 lata minely a ty niewiele up z LVL i masz czelnosc mnie komentowac...jestes tyćke zabawny. przez 2 lata nabiles 50lvli troszke malo ale wezme to pod uwage ze niegrasz czesto

Życze wam powodzenia na xanterze w dalszej grze ale VnZ zawsze tam ebdzie i wy zawsze musicie sie im podpozadkowac bo teraz sa very hard do ubicia niestety a polakow tam coraz mniej

YOUR OLD KOREK

stary 13-12-2005, 22:46   #23
Felas
Guest

LOL

Cytuj:
MOwi RL korek, zacznijmy od pozdrowien dla moich przyjaciol z xantery ktorych opuscilem hymm rok temu??
Fisalu ja to bym walczyl pierwsze co to bym je*** Agilitiz bo juz raz tak bylo ze dostawala wciry odemnie pod depo AB razem z michalem ja pralismy
[b]ale wiesz Xantersa i inych niema to venezuelasie panoszy... jak by on byl to bylby spokoj Xantera zeszla na psy mowie wam
a tak pozatym fisalu co ty aola nienosisz?? niemogkles powiedziec kolegom zeby ***ali z sd a ty exori w turi'ela kieyd mial yellow hp i stal spokojnie padl by jak scierwo. Wogole to nieiwem sam co mam o tym myslec...tam trzeba chyba jakiejsc wojny zeby rozwalic all towarxzystwo

RL KOREK POZDRO

Wez wez wez co ty wogole gadasz co tak Xantersa chwalisz to byla ciota nim niegral 1 owner tylko kilku a nie tak jak Vesper Drago 1 owner i w 1 rok 50 lvli i po co tak chwalic Xantersa ? sam niekumam za to ze jeden ownera wiedzial ktoredy na demony drugi owner wiedzial jak sie uchac a trzeci byl sparalizowany i tylko umial chodzic i to niechcacy na potworki prawym klikal i zabijal a ze "Głupi ma zawsze szczęście"(czyli Xanters i jego ownerzy) to mial jakies eq a lvl tylko dzieki ownerom
Hail n00b (Korek 2 )

stary 14-12-2005, 13:33   #24
musc
Użytkownik Forum

musc's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

sam korek mowisz ze juz dawno nie grasz na xanterze wiec z kod mozesz wiedziec jaki jest uklad sil?? Wez se wreszcie uswiadom ze on byl sam przeciwko 4 gosciom cala 4 hyba lvle 100+ wiec ja tu nie widze szans na przezycie
musc jest offline  
stary 14-12-2005, 23:19   #25
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

ehhh.żal mi polskich graczy z Xantery :/ Tam jest teraz jeszce gorzej niż na pandorii.kiedyś tam grałem.Ale to był mój pierwszy char(czyt. newbie)
więc nikt mnie nie tykał

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 15-12-2005, 03:08   #26
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Domyślny loool

ludzie pomyslcie jak by nie zaplacil to by pewnie musial minimum 2 dedy zaliczyc 1 za to ze nie zaplacil a drugi za to ze stracili runy i maja skula (ogulnie 2 sie jakos narzucil) a co wolicie stracic 300k w kasie czy tyle expa/skili/magica co ? ja bym wolal 300k zaplacic i miec spokoj i nikogo wiecej nie atakowac... ale to 100 lvl + to swinie kazali zaplaci dsm rozumie ale zeby wyludzac bohy -.- mendy !!!
Skrzat jest offline  
stary 15-12-2005, 11:51   #27
Adii xD
Guest

Domyślny

[quote=Korek]MOwi RL korek, zacznijmy od pozdrowien dla moich przyjaciol z xantery ktorych opuscilem hymm rok temu??
ale wiesz Xantersa i inych niema to venezuelasie panoszy... jak by on byl to bylby spokoj Xantera zeszla na psy mowie wam

Cze korek Kupe lat xD gdzie teraz grasz?? daj jakies gG albo e maila

a co do filmiku to fisal mogles przynajmiej probowac jakos uciec i zaplacic im w ostatecznosci xDD teraz juz problem z glowy agilityz delate xD

stary 15-12-2005, 12:55   #28
Vesper Drago
Użytkownik Forum

Vesper Drago's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
Vesper Drago ma numer GG 5552939
Domyślny

[quote=Adii xD]
Cytuj:

Cze korek Kupe lat xD gdzie teraz grasz?? daj jakies gG albo e maila

a co do filmiku to fisal mogles przynajmiej probowac jakos uciec i zaplacic im w ostatecznosci xDD teraz juz problem z glowy agilityz delate xD
MauHAuHauHAU , addii kurde jak mnie rozśmieszyłeś hehe , kto ci takich głupot naopowiadał ze agilityz delete?? xD najpierw dokładnie sprawdż zanim coś napiszesz
Vesper Drago jest offline  
stary 26-12-2005, 17:15   #29
Violett
Guest

Domyślny Xantera

Korek ma racje xantera jest z***ana ;p wiec dlatego sprzedalem chara (na 46 lvlu teraz ma 30 )
Jak mozna grac na serverze na ktorym vene to "Pa" kozaki dziela konta i kozakuja.............................
z tego co wyczytalem ze agi ma bana dochodze do wniosku ze nie jeden jeszcze vene go dostanie , lecz brazyle nie sa lepsi NP: Lord Caps brak słów huntowal mnie za to ze kumpel expil na mint... jak on skillowal knightem kumpla......
Kigibuv << Gorocą pozdrawiam podobno nowy owner ale i tak zawsze bedzie moim idolem poniewaz jak mnie huntowal zapomnial wymazac mnie z listy zaproszonych do domku =] i niestety stracil Ancient helmet ,ktory zostal sprzedany na allegro za 550 zl kolesiowi z ktorym jak gadalem wymienil eq na AOLa , DSMa , RH , MMS , GS , BS , SB (Stell boots) itp itp itp.. A co do filmiku " USAHEUASHEUASH mogliscie nie probowac zabic Etrius Drago , dostaliscie za swoje "

Go Go Vesper wbij 100 lvl aby nie tylko jeden polak mial 100 + lvl na xanterze ^.-

Pozdrowienia.... dalszych sukcesow w tibi na xanterze i nie tylko.....Teraz Kyra bedzie moim domem

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania