|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
idziesz sobie i nagle sd leci??????????????? WOW i to jeszcze w 9 lvla =P pokazcie mi jak wali za ekranu plx!!! nie dawajcie ss jak dostaje ktos sd od liama a liama nie ma na ekranie bo do tego bot nie potrzebny |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() ta 4 miala hacka poniewaz 1 z nich sciagnol bota z keylogerem i dal go innym i nie *******cie ze to nie prawda bo sprzedal was wlasnie 1 z czlonkow Mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Cats mial hacka ale wczesniej : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Świat: Aurea
Poziom: 40+
|
![]() Cytuj:
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow ![]() lece Ostatnio edytowany przez Slait - 04-12-2005 o 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Endino Tak MI jest zle
![]() ![]() @Raks Pozdrow Stinka i popros zeby wrzucil ten swoj odjazdowy koment o ninjach ;d @Slait To nie jest wojna pol-swe bo takie podejscie jest nazwane rasizmem.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Ja wiem kto zasluzyl na hacka ale nie bende pisal bo dostane hunta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: warrzawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: tomek smok durzy
Profesja: Rookstayer
Gildia: rokezy
Świat: adolra
Poziom: 1
Skille: 10.10
|
![]() Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Czemu wszyscy uzwazacie ze MI jest lepsze od After? Wogule nie chce byc hight levelem bo widze ze duze levele zabijaja sie jak psy
cale stada na jednego :/ cheaty i aimboty ? ee tego nie ladnie bo to nie fer wobec innych graczy ale ogolnie na wojnie wszystkie chwyty dozwolone poza tym szkoda mi Joixaziego bo takie mial fajne Decoracje w ogrodku jak sie czary szlo kupywac na Edron :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Luki Druid
Profesja: Druid
Gildia: Nie mam
Świat: Furora
Poziom: 25
Skille: 15/26
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ech... Ja tam nie wiem po co te wojny... Nie lepiej sie pogodzić i isć zabijać orshabale żeby Aurea była RULEZ???
Ja tam sie do tej wojny nie mieszam bo nie chce miec hunta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ja to widzę tak:
Po obu stronach są fajni ludzie z którymi można swobodnie pogadać, więc nie można powiedzieć że Mi jest złe/Aftermath jest złe. Nie obwiniajcie gildii za to co robi jedna osoba. Poza tym wszyscy używają czitów, aimbotów, makr, TBI, MC, sharują, kradną, hackują, PAują i wogóle, wiemy to, nie ma potrzeby znowu o tym pisać. Co do aktualnego hacka, czytać wyżej, ale różnica jest taka, że: a) ludzie z Aftermath wykazują śladowe ilości inteligencji i ściągają odpowiednie boty/inne shity, lub b) MI miało pecha, Aftermath jeszcze nie I nie mówcie mi że MI/Am nie używa cheatów... w końcu niewinny się nie broni, nie?
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Lukasz789 Ty tez nie chcesz miec nic wspolnego z ta wojna? Aurea RULEZZZ jedynie na Valorii wiecej wojen bylo ![]() ![]() @Slait Jesli nie chcesz pokazac tego screena tutaj wyslij mi go na PW ![]() ![]() @Cadonis To nie jest tak ze niewinny sie nie broni ... Bo nikt nie lubi jak sie o nim pisze w taki czy owaki sposob ;d
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Nie bende dawal Screena bo puzniej moze byc hunted ale podaj mi swoje GG
![]() A tak wogule to ja jakos nie widzalem ze Muresrs Inc pekowali kogos no reason ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyslalem Ci na PW ...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() @Endino
I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ... Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:| Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/ Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński rox
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea rox
Poziom: 9
Skille: 45/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hich - 05-12-2005 o 18:44. |
![]() |
![]() |