|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Domki dla facców, taa jasne mażyć każdy może...
Mam nadzieję że będą tylko przemieszczać troch te domki albo powiększać, a nie zmniejszać ![]() Pare dni... pare dni... pare dni...
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Tutor
Imię: Platonikus
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 83
Poziom mag.: 64
|
![]() Nie martwcie się up-date będzie nie długo ... Nie pamiętacie że w zeszłym roku był on 14 grudnia?
Spokojnie tez mi się coś wydaje że w weekend powinno być już po ![]() Tego newsa CipSoft musiał napisać ... Wyobrażacie sobie co by było gdyby nagle tysiące ludzi wysłało do nich maile odnośnie pustych domków? A o te wasze klamoty tzw. mebelki nie ma sie co martwić.
![]() |
#23 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Nie... "pare" to synonim słowa "kilka", żeby nie powtarzać go obok siebie... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
|
![]() ja chce update
![]() już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Po update odrazu maja byc nowe servery
Oby szybko. |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() lol... polowa postow to "ja juz chce update" ... lepiej idz robic runy to sprzedasz je 3 razy drozej po tym update... a update niech bedzie za jakie 3-4 dni
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Jak narazie nie podniecam sie tak bardzo tym updatem, moglo by sie to zmienic gdyby bylo na 100% pewne ze wraz z updatem powstana nowe servy ^^
@Darth Ryba Rotfl xD Ostatnio edytowany przez roXen - 07-12-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Świat: Lunara
|
![]() Wlasnie Nie denerwojcie sie ... bedzie jak bedzie hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() PO***alo ich ?????
Spedzilem nad ukladaniem ***anych itemów ***ane sporo godzin :d wydalem na mebelki kupe kasy..a statue ? Czasem jak cip cos wymysli to nie wiem czy plakać czy sie smiać ? Skull system. Broken speare. Automatic Ban. Soul Points ![]() cos ostatnio zawodzi ich intuicja.. ![]() SuxxxXXxx |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() pamiętacie jak zeczy sie inaczej nazywaly
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Imię: Lord Antrak
Świat: Selena
Poziom: 44
|
![]() Cytuj:
"all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days" To znaczy ze itemy trzeba przeniesc w przeciagu kilku nastepnych dni bo w czasie updtae'u zostana same przeniesione!! Tzn ze update bedzie za pare dni!! |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
![]() |
![]() waaaaaaa...jak ja wezme te tony itemów ;<<<<<
ehhhhhhhhh ;\
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() ehhh niemoge sie doczekac ale chyba przestane grac niedlugo i poczekam kilka upade jak tibia zmieni troche bardziej swój styl.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() A ja niechce tego pieprzonego uptade bo sorckom tylko tyle że dadzą różdżki a na runy sie zmienią wymagania kumpel mi mowił że aby moc robic hmmy trzeba będzie mieć 25 lvl a na sd 45 lvl to ja taki uptade k**** wale
![]() ![]() Edit* Swordy też sie mają zmienić podobno po uptade mają sie psuć i będzie im spadać atk i def i trzeba będzie to u kowala naprawiać a więc to koniec sorcków i drutów niedość że kasy z run niebedzie i że są soule to jeszcze trzeba swordy naprawiać ?!?! A CZEMU KNIGHTOM TEŻ NIEUTRUDNIĄ ??????????? już palek druid i sorcek odpadli a knightowi qwa nic nierobią ![]() Edit2 : To ciekawe co w lecie wymyślą jak już mają tak cudować to niech usuną tibie albo palka druida i sorcka i niech zostana sami knighci założe się że dużo osob przestanie grac w tibie jeżeli wprowadzą po uptade to co napisałem wyżej. Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 08-12-2005 o 06:38. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O update sie zbliza, mam nadzeje ze zaraz po update new servery wyjda bo czekam od 2 tygodni
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Dragula
Profesja: Knight
Gildia: Polish Soldiers
Świat: Nerana
Poziom: 32
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ciekawe czy coś zrobią z outfitami, jeżeli dużo z grafiką
|
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Imię: Dragna
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() 1)
Cytuj:
Widac jak znasz angielski-.- 2) Cytuj:
3) Cytuj:
b)Jesli wierzysz komus, ze swordy beda sie rozwalac to gratuluje twojej inteligencji...Jesli jest ona rowna 150 to przecietny kwiatek doniczkowy wyciaga w tej skali 200 ![]() c)Dziwie sie tobie-niepasuje ci Tibia,a grasz w nia.Masochista jakis czy co? Ostatnio edytowany przez ziemniak1600 - 08-12-2005 o 06:53. |
|||
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() a)A skad wiesz co bedzie w tym update?Czemu z gory osadzasz ludzi po ich slowach?Myslisz ze oni nie sa profesjonalistami?Po kazdym update ich doswiadczenie wzrasta wiec tym razem moze uda im sie dobrze wszystko wykombinowac.
b)Jesli wierzysz komus, ze swordy beda sie rozwalac to gratuluje twojej inteligencji...Jesli jest ona rowna 150 to przecietny kwiatek doniczkowy wyciaga w tej skali 200 ![]() c)Dziwie sie tobie-niepasuje ci Tibia,a grasz w nia.Masochista jakis czy co? Sam tutor napisał to na tibia.pl a jeżeli sugerujesz że jestem inteligętny jak kwiatek to zamknij się i przeczytaj sobie co napisał tutor w temacie uptade sie zbliża jest napisane jak byk "" Mana będzie szybciej rosła ale jest spory chaczyk bo na robienie niektórych runów trzeba będzie nawet o 400% więcej many "" ze swordami też w to niewierze za bardzo ale warto sie przygotować na najgorsze to wtedy bedzie łatwiej przezyć.. a tibie lubie tylko mnie juz wkurza to co zaczynają tutorzy gadać o runach 400% many więcej na rune <lol> Jeżeli dalej niewierzycie to prosze : http://forum.tibia.pl//showpost.php?...&postcount=122 bardzo miła lektura dotycząca uptade -,- Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 08-12-2005 o 07:01. |
![]() |