|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
![]() bling bling bling wybrano reseller
hail tibia.pl
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Zagłosuje na to reseller ale chce się dowiedzieć co to dokładniej znaczy ???!!!
![]() |
![]() |
#23 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ze wolisz Pacc przez Tibia.pl a nie CipSoft, nie dosc ze szybciej idzie to masz pewnosc ze dostaniesz jak masz poprawne dane i niechno mi ktos tylko powie ze pacc przez Tibia.pl jest be
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Boże, ale Wam było by łatwo opchnąć kota w worku. :/
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Shrek Royal Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 17
Skille: 50/40
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() nareszcie bede mogl se kupic pacca
![]() ![]() ja juz zaglosowalem... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia
|
![]() "In some countries it is very difficult to get a Premium Account if you do not have a credit card. International bank transfers take a long time and are very expensive due to high bank fees. Sending cash via postal service also takes a long time and is insecure. Therefore, we are thinking about supporting people in some countries who would buy Premium Accounts in large numbers to resell them to players. This way, you would buy a Premium Account from a person located near you, using payment methods that are common in your country. Most likely, the Premium Account would be slightly more expensive that way, however, getting a Premium Account would be easier, quicker and more secure. Would you be interested in buying a Premium Account from a reseller?"
Bycmoze, Premium Account bedzie troche drozszy tym sposobem, ale kupowanie Premium Account bedzie latwiejsze, szybsze i bardziej bezpieczne. Nie ma tam bynamniej zadnej wzmianki, ze Premium Account bedzie tanszy... ![]() Nab~
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde Cip Soft mnie zadziwia , troszke za puzno sie za to wzieli.....ale lepiej puzno niz wcale. Moze sprawi to ze ludzie wroca do tej gry. Choc nie mozna powiedziec ze malo osob w nia gra. Dla mnie musieli byc znizyc cene do okolo 50 zl , bo tak szczeze to naprawde trzeba miec albo duzo kasy, albo nie miec na co jej wydac. Bo to tylko gra a wszystko co w niej jest istnieje tylko i wylacznie w komputerze. Sory For Oftop, ale nie moglem sie powstrzymac.
Btw : Oczywiscie Reseller
#28 |
Guest
|
![]() Głosować na reseller a pacc tańszy Będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() POMYŚLCIE PACC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zagłosowałem na "Reseller" ale mam pytanie . Czy w tej sondzie mogą głosować tez FACCe ?
|
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
"W większości przypadkach, kupowanie pacca przez pośrednika może być trochę droższe, ale łatwiejsze, szybsze i bezpieczniejsze" Oczywiście, że nie ma żadnej wzmianki, że będzie tańszy. Ale każdy z nas posiada własny mózg i może wywnioskować, że skoro robią jakąś sondę, to interesuje ich jaka opcja wygra i można się domyślać, że jeśli wygra "reseller" to możliwe, że jakoś ulepszą ten sposób, chociażby poprzez zmniejsze cen.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Im chodzi o to, ze "Prawdopodobnie w takim przypadku premium account bedzie troche drozszy", ale nie zapominaj o kontekscie w jakim pisza. Zdanie to oznacza, ze w takim przypadku premium account bedzie pewnie lekko drozszy niz ten kupowany bezposrednio od CipSoftu, a nie ze cena premium acocunt wzrosnie. Gdyby udalo sie nawiazac wreszcia jakas wspolprace z tymi ... to moze udaloby sie obnizyc cene. Mam pare swoich pomyslow na to i jesli oni wreszcie otworza oczy to moze uda mi sie zbic cene premium account na tibia.pl. Nie napisalem, tez jednoznaczenie, ze premium account bedzie tanszy, tylko ze moze byc tanszy. Nastepnym razem jak chcesz kogos poprawiac, to dokladniej przeczytaj to co on napisal. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Na "reseller"? No moze jeszcze czego, co kasy sie wam zachcialo?
I tak za duzo na tym juz zarabiacie 13-15 zl na 90 dniowym... Na allegro sa tansze tak btw!!!
#33 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() To kupuj przez allegro. Kto ci broni? Albo przez cipsoft-jeszcze taniej. Ameryki nie odkryłeś tym stwierdzeniem.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Katowice
![]() ![]() |
![]() Hmm czy to napewno jest legalne aby komus sugerowac co ma zaznaczyc?? Zasada jest taka ze kazdy robi co chce... i zaznacza jak chce wy tylko powinniscie przekazac i przetlumaczyc lda tych ktozy z angielskim maja problemy,nic nie tlumaczycie a pozniej pojawiaja sie opisy ze nikt nie wie co zaznaczyl ale zaznaczyl bo tak przeczytal. Nieladnie nieladnie......widze biezecie przyklad z radia maryja i kształtujecie kolejne pokolenie moherowych beretow....
Your opponent, in the end, is never really the player...or the team...on the other side... Your opponent is yourself, your internal voices, your level of determination. Red Rose forever and ever in my heart. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że w Tibie grają jedynie "impotenci umysłowi". Powieccie mi jakim cudem PACC sprzedawany przez pośrednika może być tańszy niż kupowany u źródła ?
Poporostu pośrednicy (tibia.pl) chcą mieć kase i nawołują do głosowania na reseller.... |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Imię: Xcezor
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 22
Skille: 59/58
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() IP-address blocked for 30 minutes. Please wait.
Przykro mi... =/ i zapewne do końca tego dnia niezejdzie...
#38 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dabek - 09-12-2005 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Wiem że to raczej niemożliwe ale mogliby "ulegalnić" kupowanie paccy przez tibię i zrobić takie zabezpieczenie że obie strony muszą dać ok itd(jak z kupowaniem domku).Na pewno Cipom by to się opłaciło bo pieniądze i tak byłyby te same ,tylko że od innej osoby . Wtedy więcej osób kupowało by pacce przez tibię.
Teraz dużo osób sie boi. Ja osobiście Pacc przez tibię kupiłem tylko 3 razy (ceny odpowiednio : 80k , 110k , 50k) I jestem pewien że to byłoby dobre rozwiązanie... ;] |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hehe, wlasnie zaglosowalem.
![]() ![]()