Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-06-2004, 08:32   #21
Piterkus
Użytkownik Forum

Piterkus's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Świat: Julera
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
Domyślny

Podpalacz czemu jestem za slaby mam 25 lvl i 43 mgc lvl moim zdaniem wystarczy jak bede walil z hmm no i Fe z tych swojich sztuczek ogniowych ^^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2004, 09:10   #22
Kaczor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Piterkus
Podpalacz czemu jestem za slaby mam 25 lvl i 43 mgc lvl moim zdaniem wystarczy jak bede walil z hmm no i Fe z tych swojich sztuczek ogniowych ^^
Ano dlatego, ze jak sie przerzuca to sie nawet uhnac nei zdazysz.Ja chodze na necro z kumplem (on 60 level royal pally,ja 57, odpowiednio 85 i 83 dista) wspomagamy sie hmmi(z ktorych notabene wale tak mocno prawie jak ty) i chwilami jest goraco.Necro to nie jest jakis gowniany potwor jesli nie dasz rady go zabic szybko to nasuumonuje pelno gowna i naprawde moze byc ciezko albo bedzie masa uhow szla.Niby pytasz sie tutaj o rade , ale i tak wiesz lepiej.Idz po prostu sprobuj to zrobic a nei zawracasz ludziom dupe jesli i tak nie chcesz sluchac.over
Kaczor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2004, 12:38   #23
Vorment
Użytkownik Forum

Vorment's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2004

Domyślny

Kurwa tutaj NAJLEPSZE sa Fe i Fd jakei znowu zerki ??!! Zerki nawte jakbys 5 przyzwal padna szybko (wala z bliska, a summony necro i sam necro je rozjeba w 20 sec chyba) a taki np FD wali obszarowo wiec wali inne summony necro tez

P.S Co do tych zerkow to zapomnialem dodac ze maja slaba obrone, wiec NAPRAWDE b. szybko padna

EDIT : Aha moze z tymi zerkami cos pomyslales, ataku maja b. duzo moga niezle poturbowac necro ale je stracisz (jak na moj gust marnotractwo many na summon, ale wy osadzicie sami)
32 lvl
75/60
m lvl 13

A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14

<*&*> ReTiReD <*&>
Vorment jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2004, 13:08   #24
zagor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Piterkus
a nie mogliscie zrobic 2 Fe?....ale nvm.....hmm ile sie bawiliscie czasu zeby ustawic te szkielety? moze tez tak zrobie
Bo nim byśmy ustawili 2 fe to byśmy musieli wracać. Ustawienie 1 fe, szkieletow i parceli trwa kilka minut i nie ma z tym najmniejszego problemu, a fe bije i tak mocno jedno.

Co do tego ze ktos pisał zeby zrobic 2 zerki to widziałeś kiedyś necro ??? Raz że zerk leżałby nim dobiegłby do necrosa, a nawet jakby dobiegły to necro zaczołby uciekać summony waliby w zerki i przy ucieczce wszedl by2do kortyarza z dsami albo po następne 2 necro.

PS: Pisał 31 master co to Toony z nim był
zagor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2004, 13:27   #25
Podpalacz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 03 2004

Domyślny

Cytuj:
odpalacz czemu jestem za slaby mam 25 lvl i 43 mgc lvl moim zdaniem wystarczy jak bede walil z hmm no i Fe z tych swojich sztuczek ogniowych ^^

Masz za niski lvl na summon Fe, FD sa od 26 lvl ( chyba ) i nie wiem czy przypadkiem nie odsuwaja parceli.....jak tak to podczas walki przesuna parcele, necro zmieni cel, kilka strzalow i nie ma FD.

Jezeli chcesz bez FD to powiem Ci czemu. Teraz z hmmka walisz od 20+ do zdaje sie ze 70 max. Czyli srednio wchodzisz 40-50. Z takimi hitami poprostu go nie zjedziesz.

Ja chodze z palkiem 72 dista i sorcem 34/ 44mlvl i jak palek i sorc walna szmate czyli np. palek bolta za 10 a sorc hmm za 30+ to popstu necro sie leczy i w chwile z zoltego przechodzi w zielony.

Pozdro

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania