|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() P.S. Arris był pierwszym knightem z 150 level dla waszej świadomości ![]() Ostatnio edytowany przez Fareg - 15-12-2005 o 08:43. |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Up@ lol??
nie zauwazyles ale on ma axe ring na sobie xD czyli +4 do axe skill...
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
@topic: GRATZ dla wszystkich
"Nie myl nigdy nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu" Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 15-12-2005 o 08:49. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() """""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""
Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net. Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień. Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość) Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.
#25 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Ale mimo wszystko Gz dla bedka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Szczere gratulacje, chłopcy i dziewczynki
![]()
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() PS: Zapomniałeś wspomnieć o Waszym pokrewieństwie z o. Rydzykiem i powiązaniach z masonami i rosyjską mafią.. tzn z GMami ![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce ![]() A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy? Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu. Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane ![]()
Nie patrz na innych, patrz na siebie. Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl <The one> Ostatnio edytowany przez Vorith - 15-12-2005 o 10:53. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Dla wszystkich wielkie gratulacje, szczególnie dla Ne'rooxa
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ![]() ![]() To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ![]() Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wielkie dzięki za poprawke i też ze swojej strony przepraszam, że mnie ciut poniosło. Wogole to Wesołych Świąt ![]()
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]() rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp Cytuj:
nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 15-12-2005 o 12:07. |
||
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() No coż gratulje tym Polakom i innym tibiorekordzistą ale mnie ciągle dresczy jedno pytanie : czemu nie wychodzą nowe serwy ??
![]() Chcemy nowe serwy !! ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Niegrający
Imię: Binek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 56
Skille: 22/26
Poziom mag.: 71
|
![]() Ehh.. Co prawda to prawda =]. Na Non-PVP graja w wiekszosci ludzie ktorym nie powiodlo sie na PVP. Nabijaja tam szybko lv. Sam znam paru, wiec wiem co mowie =).
Na Non-PVP nie ma wojen, nie ma PK.. Wiecej chyba nie trzeba pisac. Co do Notopa - on zaczynal grac jak wiekszosc z Was pewnie o Tibii nie slyszala, i na wielu swiatach gral ![]()
either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I live I will kill you, if I die you are forgiven". Such is the Rule of Honor. |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
A tak ogólnie to Gratz dla graczy i dla Tibi.pl, bo pomysł mi się podoba ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gratuluje wszystkim , oby tak dalej zi0m
![]() ![]() ja mam Knighta Level 35 skille 75\75 i mlvl 6 ... hahahah xD Nie mam sie czym chwalic ![]() ![]() ![]() ![]() No Pozdrawiam wszystkich ![]() Wesolych podobnych swiat ![]() ![]() Corso Kladzie wam pod choinke 100 level xD WYMIATAM ![]() ![]() Pozdrawiam Tibie.pl ![]()
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Niby fajnie Gz Dla bohaterów ss, ale to sa maniacy, graja dla cyferek a tibia powinna byc przyjemna grą w która gra sie dla relaksu chociaz w tych czasach na pvp to trudno sie zrelaksowac daleko od miasta ;p
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie hehe lol Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ![]() Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =] www.zal.pl |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() No no gratuluje Razo choć do Aarma ci troche brakuje w fiscie ale mam nadzieje ze go dogonisz
![]() Pozdro od Zyka chyba wiesz o kogo chodzi :> @bastek Czy mi sie zdaje czy to jest temat do pogratulowania, komentowania sukcesów tych graczy a nie do bezpodstawnego oskarżania na forum o sharing.. masz dowody to je przedstaw albo jesli nie masz to "zamilczy na wieczność"...n/c Ostatnio edytowany przez verim1990 - 17-12-2005 o 09:21. |