Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-12-2005, 08:41   #21
Fareg
Guest

Problem Bedurion Kłamca

muahhaha Bedurion sobie przywłaszczył 98 axe bo tak naprawde ma jedynie 94 axe jak to zobaczyłem to pulałem siś przez 15 min muahhaha

P.S.

Arris był pierwszym knightem z 150 level dla waszej świadomości

Ostatnio edytowany przez Fareg - 15-12-2005 o 08:43.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-12-2005, 08:44   #22
Kwaso
Użytkownik Forum

Kwaso's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock

Stan: Niegrający
Kwaso ma numer GG 5575784
Domyślny

Up@ lol??
nie zauwazyles ale on ma axe ring na sobie xD
czyli +4 do axe skill...

Pozdr0 :l
Kwaso jest offline  
stary 15-12-2005, 08:48   #23
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]

no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie

@topic: GRATZ dla wszystkich

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 15-12-2005 o 08:49.
Sir Saneris jest offline  
stary 15-12-2005, 09:15   #24
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice

Imię: Vorith
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
Domyślny

"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""

Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.

Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.

Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)

Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.

Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl

<The one>
Vorith jest offline  
stary 15-12-2005, 09:24   #25
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorith
"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""

Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.

Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.

Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)

Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.

Cytuj:
chyba chlopcze cos ci sie p.......
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv
vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+
huntÄd! :>
Dr. Omader jest offline  
stary 15-12-2005, 09:29   #26
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konradzio
to tak Bedurion jest 2 na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl
EDIT: koledzy Beduriona tam na tej focie pisze ze to pierwszy 150lvl
Lol zobacz co jest napisane ze jest 1 Ek A nie ze jako pierwszy ma 150 lvl
Ale mimo wszystko Gz dla bedka Tezras jest juz 2 wyprzedzil Arrisa heh i teraz do 200 lvl bedek
Amirez jest offline  
stary 15-12-2005, 10:01   #27
Lukis
Użytkownik Forum

Lukis's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń

Stan: Na emeryturze
Lukis ma numer GG 4154227
Domyślny

Szczere gratulacje, chłopcy i dziewczynki

Lukis jest offline  
stary 15-12-2005, 10:15   #28
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.
nie wolno sie mazać.. chłopaki nie płaczą .

PS: Zapomniałeś wspomnieć o Waszym pokrewieństwie z o. Rydzykiem i powiązaniach z masonami i rosyjską mafią.. tzn z GMami
stary 15-12-2005, 10:22   #29
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Domyślny

Cytuj:

huntÄd! :>

Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje <<<-- nie często się to mi zdarza

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane

Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl

<The one>

Ostatnio edytowany przez Vorith - 15-12-2005 o 10:53.
Vorith jest offline  
stary 15-12-2005, 10:49   #30
PhIlIrMoS
Użytkownik Forum

PhIlIrMoS's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005

Domyślny

Dla wszystkich wielkie gratulacje, szczególnie dla Ne'rooxa
PhIlIrMoS jest offline  
stary 15-12-2005, 11:04   #31
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorith
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje <<<-- nie często się to mi zdarza

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane
Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem Teraz juz jest all ok, sorry za to

To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely
Dr. Omader jest offline  
stary 15-12-2005, 11:09   #32
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem Teraz juz jest all ok, sorry za to

To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely

Wielkie dzięki za poprawke i też ze swojej strony przepraszam, że mnie ciut poniosło.

Wogole to Wesołych Świąt

<The one>
Vorith jest offline  
stary 15-12-2005, 12:01   #33
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie

@topic: GRATZ dla wszystkich
zgin przepadnij noobie nieczysty,to co ja mam na koncie neiznaczy sie ze to moj pierwszy char;] dla twojej wiadomosci arcania to moj 9 world na ktorym gram nieznasz mnie wiec niekozacz bo jestes zalozny,a prawda jest ze na testach ludzie z non pvp nadaja sie wiesz gdzie?? na strzala i tp do temple.umieja tylko expic,nietrzeba tam myslec oraz bac sie ze padniesz od kogos,a taka gra"exp exp exp to jednak lekko dla nobow,

rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia

graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp

Cytuj:
To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
w tej sek spadlem z krzesla;]

nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 15-12-2005 o 12:07.
notop jest offline  
stary 15-12-2005, 12:54   #34
supperraff
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 08 2005

Domyślny grz :)

No coż gratulje tym Polakom i innym tibiorekordzistą ale mnie ciągle dresczy jedno pytanie : czemu nie wychodzą nowe serwy ??

Chcemy nowe serwy !!
supperraff jest offline  
stary 15-12-2005, 13:03   #35
binek1986
Użytkownik Forum

binek1986's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Elblag

Imię: Binek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 56
Skille: 22/26
Poziom mag.: 71
Domyślny

Ehh.. Co prawda to prawda =]. Na Non-PVP graja w wiekszosci ludzie ktorym nie powiodlo sie na PVP. Nabijaja tam szybko lv. Sam znam paru, wiec wiem co mowie =).

Na Non-PVP nie ma wojen, nie ma PK.. Wiecej chyba nie trzeba pisac.

Co do Notopa - on zaczynal grac jak wiekszosc z Was pewnie o Tibii nie slyszala, i na wielu swiatach gral .
say to his assailant, "If I live I will kill you, if I die
you are forgiven". Such is the Rule of Honor.
binek1986 jest offline  
stary 15-12-2005, 13:21   #36
Czarna_Mamba
Użytkownik Forum

Czarna_Mamba's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4

Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
Czarna_Mamba ma numer GG 7048129 Send a message via Skype™ to Czarna_Mamba
Domyślny

Cytuj:
zgin przepadnij noobie nieczysty
yyy, co przez to "nieczysty" rozumiesz?

A tak ogólnie to Gratz dla graczy i dla Tibi.pl, bo pomysł mi się podoba )

Czarna_Mamba jest offline  
stary 15-12-2005, 14:16   #37
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny No Gratz ! :D

Gratuluje wszystkim , oby tak dalej zi0m

ja mam Knighta Level 35 skille 75\75 i mlvl 6 ... hahahah xD Nie mam sie czym chwalic ...a moze mam 2 chara kto wie
No Pozdrawiam wszystkich

Wesolych podobnych swiat

Corso Kladzie wam pod choinke 100 level xD

WYMIATAM WYMIATAMWYMIATAM

Pozdrawiam Tibie.pl
stary 15-12-2005, 20:34   #38
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2005

Stan: Na emeryturze
Thorin-Debowa Tarcza ma numer GG 6299545
Domyślny

Niby fajnie Gz Dla bohaterów ss, ale to sa maniacy, graja dla cyferek a tibia powinna byc przyjemna grą w która gra sie dla relaksu chociaz w tych czasach na pvp to trudno sie zrelaksowac daleko od miasta ;p
Thorin-Debowa Tarcza jest offline  
stary 17-12-2005, 08:57   #39
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie
hehe lol
Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh?
Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi

Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =]

www.zal.pl
Bastek jest offline  
stary 17-12-2005, 09:03   #40
verim1990
Guest

Domyślny

No no gratuluje Razo choć do Aarma ci troche brakuje w fiscie ale mam nadzieje ze go dogonisz
Pozdro od Zyka chyba wiesz o kogo chodzi :>

@bastek
Czy mi sie zdaje czy to jest temat do pogratulowania, komentowania sukcesów tych graczy a nie do bezpodstawnego oskarżania na forum o sharing.. masz dowody to je przedstaw albo jesli nie masz to "zamilczy na wieczność"...n/c

Ostatnio edytowany przez verim1990 - 17-12-2005 o 09:21.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania