Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-12-2005, 09:18   #21
comdiv
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 10 2004

Domyślny

Rozbrajacie mnie... Paladinek widać miał wypadek przy pracy, który może zdażyć się każdemu, zwłaszcza gdy jeszcze ktoś obok bawi się w lurowanie. No a oczywiście wszyscy są happy choć większość wyszła by z takich sytuacji podobnie, albo by już przy pierwszej parti DS-ów zaliczyła deda.EDIT: Teraz tylko czekamy aż lurer zaliczy banana....

Ostatnio edytowany przez comdiv - 19-12-2005 o 09:21.
comdiv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-12-2005, 10:10   #22
NoobzLW
Użytkownik forum

NoobzLW's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: LW

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
Domyślny

Napocztaku Paladinek dobrze zrobil invisible zabil dsy a potem zachowal sei jak burak ja bym cie juz na yellow uhal a pozatym on sie jeszcze manasowal czyli mial mane na exure vite widac ze ma dobre pvp
NoobzLW jest offline  
stary 19-12-2005, 12:25   #23
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NoobzLW
Napocztaku Paladinek dobrze zrobil invisible zabil dsy a potem zachowal sei jak burak ja bym cie juz na yellow uhal a pozatym on sie jeszcze manasowal czyli mial mane na exure vite widac ze ma dobre pvp
Manasował się po to żeby mieć manne na niewidke. I co uhnołby się ds+necro na plecach i co wtedy? Pozatym w takich sytuacjach się inaczej myśli...
Co do filmu... szkoda kolesia co padł w takiej sytuacji...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Armix
Ale dałeś mu popalić !!! hahaha ! 64 rp i taki nab Ale ty też nieźle tam farciłeś bo tam bez 15 mlvl i niewidki to raczej trudno huncić. Ale fakt faktem filmik jest zaj***** i polecam aby forumowicze go ściągali. Mam nadzieje że to nie ostatni twój filmik z tej serii. Z niecierpliwościa czekam na następne !
Albo ja jestem głupi albo dedukcja własna nie jest na wysokim poziomie u ciebie... ten koleś co luruje jest... szwedem? Chodźby wnioskuje to z:
Oprócz tego polak z polaka w taki spobób by się chyba nie wyśmiewał tylko by ponim jechał -.-. Więc jak ty możesz gratulować kolesiowi co tylko opublikował ten filmik? Jizas co to się rodzi w tym kraju...
Anum jest offline  
stary 19-12-2005, 12:32   #24
NoobzLW
Użytkownik forum

NoobzLW's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: LW

Poziom: 101
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
Domyślny

zgadzam sie ze manasowal sie zeby miec mane na invisible ale mogl uzyc tej many na exura vite jak nie byl w stanie sie uhnac
NoobzLW jest offline  
stary 19-12-2005, 15:05   #25
Jejko-Kais Adon
Guest

Domyślny Lola

Huahauhauhau

Omg gratz Filmiku

stary 19-12-2005, 16:08   #26
Lord Garys
Guest

Domyślny luler , noob itp.

Chcialbym tylko powiedziec ze koles ktory wystawil ten filmik i go krecil jest zwyklym noobem , znam paladinka . Jest to moj dobry kumpel , moge potwierdzic ze nie jest on noobem .... Niewiadomo jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji jak idiota na 30 lvl luruje all co popadnie ! a i jeszcze jedno , paladinek pewnie sie niespodziewal takich hitow i dlatego sie nie uhal na zoltym , mial pewnie z 300 hp wtedy ......! zastanowcie sie co mowicie , czytam komenty , widze ze osądzacie paladinka a ludzie ktorzy pisza te komenty sami maja 20 lvl ....., ktos palnol ze paladinek jest noobem to reszta jak *** powtarza to dalej

stary 19-12-2005, 17:45   #27
Samek
Użytkownik Forum

Samek's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 56
Adres Jabbera do Samek
Domyślny

Ciekawy sposób ;] w pewnym momencie myślałem, że lurer padnie ładnie załatwione
Samek jest offline  
stary 20-12-2005, 03:07   #28
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
Ta osoba która zgineła, faktycznie jest z mojej gildi. Nie bardzo wiem czym sie objawia to jego noobowstwo, bo raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.

Jestem po rozmowach z GM, i ten gostek któremu tak niektórzy gratulują lurowania, już ma powoli załatwianego bana, za lurowanie.

i masz racje a teraz ten gm co znim gadales birze tego co lurowal na vip niewidka zeby ludzie go nie widzieli i tylko podarza za ofiara a nagle cos lurne a tu bum bannnnn
Skrzat jest offline  
stary 20-12-2005, 12:53   #29
Neth
Użytkownik Forum

Neth's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
Domyślny

Film nei jest moj jak niektorzy forumowicze mysla jak go tylko znalazlem na tibicams.com spodobal mi sie i go upublikowalem tutaj
@Lord~~ zedytuj post w ktorym mnie wyzywasz od noobów -.- lub poinformuje moderatora

"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)

Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?)

Ostatnio edytowany przez Neth - 20-12-2005 o 12:55.
Neth jest offline  
stary 20-12-2005, 13:20   #30
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Juz widze ze CK zaczyna bronić swojego "członka", jak zwykle zresztą. Bana Pan Tutor powiada? Ciekawe jak to udowodnisz. A ja sie wstawie ze ten film to fake i guzik zdziałasz.

Ostatnio jeden "pan" (specjalnie z malej) powiedzial mi na priv ze gdyby to byl swiat pvp to ta gildia by mnie zabila. Z takimi swietnymi umiejetnosciami - szczerze watpie ~kpi~

Z tego co wiem to "Lord" Paladinek byl jedna z dwoch osob ktore nie chcialy przyjac mlodego Gandziaka do gildii bo jak stwierdzil "Mlody jest noobem i za duzo gada". Teraz wlasnie wasz lord pokazal kto jest prawdziwym noobem xD

Cytuj:
raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.
Twoja gildia jest znana z tego ze wbija sie na resp, a "lordowie" z twojej gildii twierdza (cyt.) "To nic zlego wbijac sie na resp, spytaj innych ze tak kazdy robi". A teraz sam mowisz ze to noobswo? PHI!

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 20-12-2005 o 13:37.
PinGOnE jest offline  
stary 20-12-2005, 16:29   #31
Neth
Użytkownik Forum

Neth's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
Domyślny

Hmmm Cichy chociaz jestem senior tutorem to trochr ci do tego tytulu brakuje....Lurujaca postac nie jest moja wiec ja sie zbytnio nie przejmuje,ale jestem ciekawy czy zareagowal bys jakby na filmie byl nie Lord Paladinek a zupelnie ktos inny bo mi sie zdaje ze nic......ale moge sie mylic

"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)

Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?)
Neth jest offline  
stary 20-12-2005, 22:42   #32
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Domyślny

@up
Odpowiedzieć to moge Ci ja - Nie zareagowałby.
stary 20-12-2005, 23:15   #33
Cichy
Użytkownik Forum

Cichy's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja

Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
@up
Odpowiedzieć to moge Ci ja - Nie zareagowałby.

Skomentuje to tak...

Witam tajemniczą postać, która potrafi "anonimowo obsmarowywać"
Niestety "PinGOnE", chyba znowu musze zdradzic twoją tożsamość "Dratini angel".
PAmiętam, jak pisałeś anonimy, na naszym forum, aż nie udowodniliśmy ci, ze wiemy kto pisze, teraz robisz to samo na tibia.pl - nasz wielce pokrzywdzony dawny czlonek gildi.. idz, i sie wypłacz jakie to CK jest zle gdzieś indziej. Jeszcze pare for ci zostało w necie.

Normalnej osobie, bym odpisał, na zarzuty, ale tu szkoda mi na Ciebie słów. A co do twoich uwag, no jasne, możesz mówić co chcesz.. tylko kto Cie będzie pytał o zdanie?

@Neth
Faktycznie jakby to był ktoś obcy, bym nie reagował specjalnie, bo niby dlaczego? Przecież to nie mój obowiązek. Mam mało czasu, i ten który mi pozostał, wykorzystam na pomoc kolegom z gildi / moim znajomym. btw, wiem że to nie twój film. A osoba która zlurowała na paladynka, to jest nowe konto znanego lurera na Harmoni, który już od bardzo dawna ma usunięte konto przez wielokrotne bany. To jest jego drugie. Zresztą, ostatnio trochę spadły mu levele na tym koncie.. hehe

Ostatnio edytowany przez Cichy - 20-12-2005 o 23:31.
Cichy jest offline  
stary 20-12-2005, 23:17   #34
Maxys1
Guest

Domyślny

Zdazylem poznac Sir Sanerisa z CK (sprzedal mi domek .. a takze Cichego maca z Help Channelu.. i nie uwazam ze masz racje Pid~.. wolnosc slowa .

Ostatnio edytowany przez Maxys1 - 20-12-2005 o 23:27.

stary 20-12-2005, 23:20   #35
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Co sie dziwicie? Po to jest gildia.. zeby bronic swoich czlonkow.. w CK kierujemy sie kolezenstwem, przyjaznia i zaufaniem. I to chyba normalne ze gildia trzyma sie razem.. ze jeden wstawia sie za drugim.. pewnie ze gdy ktos zyje w swiecie hien "kazdy dla siebie".. dla niego jest to nie do pomyslenia.. na swiecie non-pvp gdzie nie przejmujemy sie wojnami, PKerami, etc.. gildia to zgrupowanie przyjaciol, dobrych znajomych. Nie wnikam czy Cichemu macowi uda sie to udowodnic.. takze jestem Senior Tutorem i wiem ze to bardzo ciezka sprawa udowodnic takie cos. Jezeli by ktos inny byl na filmie moze i by nie zareagowal.. tutorzy to tylko ludzie.. i nie sa w stanie reportowac kazdego kto lamie zasady.. musieliby chyba reportowac 24h na dobe bez snu. Co takze jest niemozliwe.. poza tym Cichy mac jest zasluzonym tutorem w spoleczenstwie Harmonii i mozna go stawiac na rowni z takimi tutorami jak Vampiermeissie czy Maartentjoh. Sa to 3 wielcy Seniorowie i Twoje gadanie Pingone tego nie zmieni.. sam sie wlasciwie osmieszasz w oczach Harmoni.. i w oczach ludzi z forum.. dla ktorych Cichy mac robi wiele swoimi filmikami zwiedzania.

@Pingone:

"Twoja gildia jest znana z tego ze wbija sie na resp, a "lordowie" z twojej gildii twierdza (cyt.) "To nic zlego wbijac sie na resp, spytaj innych ze tak kazdy robi". A teraz sam mowisz ze to noobswo? PHI!"

Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (nie zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.

"Ostatnio jeden "pan" (specjalnie z malej) powiedzial mi na priv ze gdyby to byl swiat pvp to ta gildia by mnie zabila. Z takimi swietnymi umiejetnosciami - szczerze watpie ~kpi~"

nie przeszkadza mi ze piszesz pan z malej.. ja jednak zachowam szacunek (widac wtedy kto jest dobrze wychowany) i bede pisal Pani. Pragne takze Pani przypomniec ze Pani pierwsza napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca.. no coz.. widac ze Pani umiejetnosci czytania ze zrozumieniem takze pozostawiaja wiele do zyczenia

"Z tego co wiem to "Lord" Paladinek byl jedna z dwoch osob ktore nie chcialy przyjac mlodego Gandziaka do gildii bo jak stwierdzil "Mlody jest noobem i za duzo gada". Teraz wlasnie wasz lord pokazal kto jest prawdziwym noobem xD"

Tak poniewaz mlody Gandziak jest noobem.. czego dowiodl samym nickiem przy tworzeniu postaci.. Sir Cichy mac.. a to ze ktos nie jest najlepszy w graniu/mial laga/ nie uhnal sie na czas.. nie znaczy ze jest noobem.. napewno mozna nazwac tak kogos kto przekreca fakty, oczernia innych, itd. Szkoda ze mlody nie wdal sie w starszego bo bylby w CK..

Chyba tyle..

PS: pragne przypomniec ze nie przeszlas w naszej gildii nawet okresu probnego.. skoro mi jestesmy noobami zatem Ty jestes...
"mniej niz zero... mniej niz zero.."

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 20-12-2005 o 23:47.
Sir Saneris jest offline  
stary 20-12-2005, 23:38   #36
Galvaira
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 08 2005

Domyślny

N/C
o moich powiązaniach z CK moze tu mówić niebede, ale kogo jak kogo, ale Paladinka znam dosc dlugo...
(garys... jak nigdy zgadzam sie z toba)
dla tych wszystkich ktorzy sie cieszyli z tego ze jakis idiota mu sie wbil na respa i go "zabil" --- f*** you all. Już sobie zdążylem 10 razy wyobrazic was w tej sytuacji.. "1 hitem zabijacie po 3 dsy, potem wyciagacie mega arrowsa i zabijacie lurera ".

pozdro
Galvaira jest offline  
stary 20-12-2005, 23:40   #37
Error85
Użytkownik Forum

Error85's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005

Error85 ma numer GG 3029169
Domyślny

@topic: kazdy moze sie zagapic.. kazdy moze zostac zaskoczony.. zazdroszcze wszystkim osobom ktore sie tutaj wypowiedzialy.. zazdroszcze ze nigdy nie mialy wpadki.. ze nigdy nie padly na niczym.. ze sa tacy idealni i perfekcyjnie graja w Tibie.. bo przeciez glupie wypadki zdarzaja sie tylko noobom no nie? To naprawde straszne ze ktos nie jest idealny..

@Pingone: bylas noobem.. jestes noobem.. i noobem pozostanies.. i nikt z CK naprawde sie nie przejmie Toba. Bylas kiedys w CK ale jak widac nie pasowala Ci atmosfera kolezenstwa i przyjazni.. dzis czytajac Twoj post sie nie dziwie.. Ty po prostu nie znasz i gleboko w powazaniu masz takie wartosci.
Error85 jest offline  
stary 21-12-2005, 00:20   #38
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Domyślny

Nie odwracajcie kota ogonem :/ Cichy co Ty za przeproszeniem piepszysz? Wszyscy wiedzieliscie kim jestem na waszym forum i nie wciskaj teraz ściemy :/ Pozatym jakbym chcial sie ukryc to:
1. zmienilbym IP w ChangeIP
2. nie dowiedzialbys sie kto to jest exhumed
Cytuj:
nasz wielce pokrzywdzony dawny czlonek gildi..
A nie pokrzywdzony? To moze postaraj sobie przypomniec czy to ja sie pchałem do tej gildii czy to Ty sam i Norrin o to prosiliście? Nie pamietasz juz jak wywyzszales sie i twierdziles ze to najlepsza gildia (wszystko zeby mnie przekonac) ?

Cytuj:
Faktycznie jakby to był ktoś obcy, bym nie reagował specjalnie, bo niby dlaczego?
Moze dlatego ze jestes "tutorem" ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (<b>nie</b> zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.
Stary czy Ty na tyle probujesz sie podlizac ze posuwasz sie do wymyslania? Wyraznie Ci napisalem "WYMINOL MNIE I WYBIL POTWORY KTORE MNIE ATAKOWALY". A moze przydalyby Ci sie okulary? Bo tak zaczoles sie pysznic gdy mi odpowiadales ze nic do Ciebie nie docieralo. Twoje odpowiedzi byly bardzo chamskie (a pytalem Cie jako tutora a nie jako gracza) ze majac chodz troche honoru sam powinienes opuscic to stanowisko (albo przynajmniej nauczyc sie kutlury). Pozatym uwazasz ze to miejsce z Necro mozna nazwac "swoim respem"? No sorry ale chyba Cie pogieło.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca..
Na forum publicznym potrafisz nawet w takie slowka to poubierac ? To moze ja Cie zacytuje "Gdybyś go ruszyła, to juz dawno widzialabyś rooka" (zastanawiam sie ktore pierwsze z nas by go ujrzalo). Pozatym napisalem "Na świecie pvp za takie zachowanie nie jeden by go juz lal". Jak widac to najwyrazniej Ty nie potrafisz czytać i robisz teraz wszystko zeby ochronić swoj tyłek. Mozesz mnie oczerniac na fomum ... prawdy nie ukryjesz.

Powiedziałeś jeszcze coś ... coś co mnie rozbawiło brzmiało to mniej wiecej tak : "To idz spytaj Herganona co on by zrobił". Wiem ze to napisales bo dobrze wszyscy wiemy ze Herganon ma taką tendencje. Ale zebys sie zdziwil spytalem Herganona i Pancrasa. Specjalnie dla Ciebie zostawilem jego odpowiedz.

21:37 Irvin von Casterine: What would you do if someone would kill your monsters in cyclopolis (on pvp world)?
21:37 Pancras Dragonheart: I would kill him. I don't like that kind of ppl.
21:37 Irvin von Casterine: And if that person would be me?
21:38 Pancras Dragonheart: Then nothing. but i think that friends should not do that.
21:38 Irvin von Casterine: And how would you call that kind of person?
21:38 Pancras Dragonheart: preson who killed my monsters? a fucking noob nothing else
21:38 Irvin von Casterine: and what you think ... Herg~ is the same mind?
21:38 Pancras Dragonheart: for sure

A wiec Sanerisie jak widzisz ... tylko wasza gildia jest na tyle chamska zeby (jak ty to nazwales) "omijac" innych. Teraz zapewne bedziecie twierdzic dalej ze jestem noobem i ze tylko ja sie z wami kluce? To dziwne ze jakos kluce sie TYLKO z wasza 3-ką z nikim wiecej. Nawet Twoj kolega z rl'a odworcil sie od ciebie plecami bo potraktowales go jak jakiegos ..... nie bede go obrazal. Dobrze wiesz o kogo chodzi. A jesli chodzi o twoje wypowiedzi na forach - wsrod gracz jestes znany z tego ze lizesz tylki i zaufaj ze to nie tylko moja opinia. Pozatym z tego co wiem to sprzedawanie pacca za kase tibijska jest zabronione? Ciekawe dlaczego Tutorzy to robia .... hmmmm. Prawda San? Jak chcesz ze mną wojny to prosze bardzo. Skoro Ty wyskakujesz z takimi slowami chamie jeden to licz sie ze ja tez cie wsypie ze sprzedawaniem pacca.

A tak jeszcze zapomnialem cos powiedziec do Cichego
@Cichy
Nie obchodzi mnie czy uwazasz mnie za glupca czy nie, ale przynajmniej Tobie jednemu moge przyznac ze Ty to robisz dla gidlii. Norrin podlizuje sie wszystkim Lordom i to chyba udowodnil przy ostatniej klutni. Pozatym gosciu nie ma wlasnego zdania ... powtarza wszystko to co Ty mowisz [czesto nawet nie wiedzac co mowi (chodzi mi teraz o to "IP z Chin")], a Saneris jest poprostu taki ze dba tylko o siebie. Nie lubie Cie, ale przynajmniej szanuje Pozostała "lordoza" to dla mnie zwykle smiecie.

@down
Ty naprawde masz jakies klopoty z rozumieniem czytanych tekstów? Moze napisze Ci to jeszcze raz
<b>(jak ---> TY <--- to nazwales) "omijac" innych. </b>

I moze jeszcze Ci sprostuje bo moze nie do konca rozumiesz innych. Mowiac zabil wszystkie MOJE potwory i poszedl dalej gracz zazwyczaj ma na mysli potwory ktore go atakuja + te do ktorych wlasnie zmierzal.

Co do tepej idiotki to uwazaj troche gowniarzu bo nie jestem twoja matka zebys tak do mnie mowil /Dratini

Nie jest to tylko twoja opinia? To powiedz prosze kto jeszcze tak uwaza? Zapewne zaslonisz sie tekstem "nie bede podawal ich danych, bo nie chce ich narazac". Moze zacznijmy od tego kogo ty mozesz znac? same barahło ktore jak identyczne jak ty. Nawet przyjaciela olales. Mozesz mowic na Drat ze jest idiotka ale przynajmniej nie odwraca sie od przyjaciol.

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 21-12-2005 o 00:49.
PinGOnE jest offline  
stary 21-12-2005, 00:36   #39
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Stary czy Ty na tyle probujesz sie podlizac ze posuwasz sie do wymyslania? Wyraznie Ci napisalem "WYMINOL MNIE I WYBIL POTWORY KTORE MNIE ATAKOWALY". A moze przydalyby Ci sie okulary? Bo tak zaczoles sie pysznic gdy mi odpowiadales ze nic do Ciebie nie docieralo. Twoje odpowiedzi byly bardzo chamskie (a pytalem Cie jako tutora a nie jako gracza) ze majac chodz troche honoru sam powinienes opuscic to stanowisko. Pozatym uwazasz ze to miejsce z Necro mozna nazwac "swoim respem" ? No sorry ale chyba Cie pogieło.
Poprawka.. pytalem sie 2 raz (moze i 3).. czy zaatakowal potwory ktore CIEBIE bily.. czy Cie wyminal i poszedl atakowac inne.. zaznaczylem wyraznie ze jezeli zaatkowal te co CIEBIE atakowaly.. to przyznaje Ci racje.. nie przekrecaj.

Cytuj:
Na forum publicznym potrafisz nawet w takie slowka to poubierac ? To moze ja Cie zacytuje "Gdybyś go ruszyła, to juz dawno widzialabyś rooka". Pozatym napisalem "Na świecie pvp za takie zachowanie nie jeden by go juz tłukł". Jak widac to najwyrazniej Ty nie potrafisz czytać i robisz teraz wszystko zeby ochronić swoj tyłek.
Bo faktycznie.. gdyby to bylo pvp i bys go zaatakowala albo bys zobaczyla rooka albo sie wyplacila . I taka jest prawda.

Cytuj:
Powiedziałeś jeszcze coś ... coś co mnie rozbawiło brzmiało to mniej wiecej tak : "To idz spytaj Herganona co on by zrobił". Wiem ze to napisales bo dobrze wszyscy wiemy ze Herganon ma taką tendencje. Ale zebys sie zdziwil spytalem Herganona i Pancrasa. Specjalnie dla Ciebie zostawilem jego odpowiedz.

21:37 Irvin von Casterine: What would you do if someone would kill your monsters in cyclopolis (on pvp world)?
21:37 Pancras Dragonheart: I would kill him. I don't like that kind of ppl.
21:37 Irvin von Casterine: And if that person would be me?
21:38 Pancras Dragonheart: Then nothing. but i think that friends should not do that.
21:38 Irvin von Casterine: And how would you call that kind of person?
21:38 Pancras Dragonheart: preson who killed my monsters? a fucking noob nothing else
21:38 Irvin von Casterine: and what you think ... Herg~ is the same mind?
21:38 Pancras Dragonheart: for sure
Tak samo bym sie wkurzyl jakby ktos zaatakowal potwory ktore MNIE bija.. jak mi mowilas sama.. typek Cie wyminal i poszedl dalej a nie zaatakowal te co Ciebie atakowaly.. to zmienia postac rzeczy i to jak powinno wygladac pytanie.

Cytuj:
A wiec Sanerisie jak widzisz ... tylko wasza gildia jest na tyle chamska zeby (jak ty to nazwales) "omijac" innych. Teraz zapewne bedziecie twierdzic dalej ze jestem noobem i ze tylko ja sie z wami kluce? To dziwne ze jakos kluce sie TYLKO z wasza 3-ką z nikim wiecej. Nawet Twoj kolega z rl'a odworcil sie od ciebie plecami bo potraktowales go jak jakiegos ..... nie bede go obrazal. Dobrze wiesz o kogo chodzi. A jesli chodzi o twoje wypowiedzi na forach - wsrod gracz jestes znany z tego ze lizesz tylki i zaufaj ze to nie tylko moja opinia.
wiec przyznajesz ze jednak Cie wyminal i poszedl dalej a nie atakowal Twoje potwory? Zdecyduj sie.. nie bede sie z Toba klocil bo uwazam ze jestes zalosna osoba. co do kolegi z RL.. pisujemy czasem na GG i jakos nie zglaszal pretensji.. jak mnie obgaduje za plecami a nie moze powiedziec prosto w oczy o co chodzi.. to takze jest dla mnie zalosne. Fakt.. lize tylki.. tylko komu? Bronie gildii, ktorej jestem vickiem.. Herganon wg mnie jest ok bo ma zasade "szanuj mnie a bedziesz szanowany".. skoro Ty nikogo nie szanujesz nie miej pretensji ze Cie maja za tepa idiotke "i zaufaj ze to nie tylko moja opinia."

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 21-12-2005 o 00:58.
Sir Saneris jest offline  
stary 21-12-2005, 00:52   #40
Cichy
Użytkownik Forum

Cichy's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja

Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Pozatym jakbym chcial sie ukryc to:
1. zmienilbym IP w ChangeIP
2. nie dowiedzialbys sie kto to jest exhumed
Jassne. I o czym się jeszcze miałem dowiedzieć, a o czym nie? Czekam co mi jeszcze powiesz.

Cytuj:
A nie pokrzywdzony? To moze postaraj sobie przypomniec czy to ja sie pchałem do tej gildii czy to Ty sam i Norrin o to prosiliście? Nie pamietasz juz jak wywyzszales sie i twierdziles ze to najlepsza gildia (wszystko zeby mnie przekonac) ?
Czegoś tu nie pamiętam, abym ja Cie prosił, i robił "wszystko aby cie przekonać" (litości..., tego to już mi nie wmówisz), ale nie ważne. Najwyraźniej za dużo sobie pomyslałaś po jakiejś z rozmów.

Cytuj:
Moze dlatego ze jestes "tutorem" ?
Weź, i poczytaj sobie tutor guide.

Wogóle, to skąd ty sie tu wziołeś? Zobaczyłeś, że jest coś o osobie z naszej gildi, to postanowiłaś wykożystać szanse?

Chcesz sobie pogadać o dawnych urazach, anonimach, itd? Załuż sobie osobny temat. Gadasz o sprawach i sytuacjach które nikogo z wyjątkiem zainteresowanych tutaj nie obchodzą.

Ostatnio edytowany przez Cichy - 21-12-2005 o 00:57.
Cichy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania