Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-01-2006, 15:37   #21
Barzyk de'Costa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
Barzyk de'Costa ma numer GG 1848019
Brak ikony

Nie dziwcie się, że gówn... śmierdzi. Po kogo niby miał pójść szwed, po nigeryjczyka? Jak polak chce kogoś rozwalić to też najczęściej zwraca się do drugiego polaka. Zamiast przygotowywać się do wojny powinniśmy zawżeć z nimi pakt i mieć twardych sojuszników. Po za tym szwedzi nie są jakoś wrogo nastawieni. Ja jakoś z jednym gadałem i nie deadnołem

Cytuję:
Hmmm Z tego co zaoblerwowałem wasza niechęć do szwedów polega na tym że oni nie rzucają skobie kłod pod nogi ZADEN SZWED BeZ POWODU NIE LEJE INNEGO i tegoim zazdrościcie. O i tyle...

Słyszałem coś innego

Ostatnio edytowany przez Barzyk de'Costa - 01-01-2006 o 15:49.
Barzyk de'Costa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2006, 06:38   #22
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
nie , nie maja bo nie maja dobrych magow wiec sie mylisz
na galanie oprocz kondy nie ma dobrych magow -,- bo czym jest ~86(wojtix) ms dla ~155(konda)

EDIT: Wogole co jest z galana ze jest wiecej ED niz masterów? troche dziwne i w****iajace...

@ktos tam

zarize jest w rekach jakiegos nubka -.- wogole od ~5 miechow nadal ma ~80 lv jacys nóób ownerzy byli -,-

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 02-01-2006 o 06:46.
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 20:22   #23
Kruq
Użytkownik forum

Kruq's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Kruq ma numer GG 7130665
Domyślny

Człowieku. To że cie zabiła jakaś banda Szwedów to nie znaczy że Szwedzi opanowali galane. I to że największy lvl na galanie to Szwed to Polska ma przynajmniej motywacje to pnięcia się w góre. A tak pozatym jeżeli tak bardzo kochasz galane to poczekaj troche bo wkącu konda kiedyś musi przestać grać i może wtedy Polska przejmie kątrole nad galaną.

A tak pozatym ja tam do Szwedów nic nie mam.

Ostatnio edytowany przez Kruq - 02-01-2006 o 20:26.
Kruq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 20:35   #24
Kruq
Użytkownik forum

Kruq's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Kruq ma numer GG 7130665
Domyślny

A niby czemu Szwedzi są tacy silni tylko dlatego że mają Konde i paru jeszcze gości? Polska też ma np.Bon devil, Wojtix, Boltina, Catrishia i mógłbym tak wymieniać. Ludzie poco wogule ten temat -.-

Sorry za doubleposta
Kruq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 01:07   #25
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kruq
A niby czemu Szwedzi są tacy silni tylko dlatego że mają Konde i paru jeszcze gości? Polska też ma np.Bon devil, Wojtix, Boltina, Catrishia i mógłbym tak wymieniać. Ludzie poco wogule ten temat -.-

Sorry za doubleposta
czlowieku. piszesz sorry za doubleposta a wyzej moglbys tamtego edytowac moze? co do szwedow to widac ze grasz za krotko w ta gre zeby zrozumiec ze przewaga magow ktora tutaj jest masakryczna daje szwedom przewage 2 klas. i co ty mowisz o Bon Devilu ktorym gra 3 typow ktorzy raczej z PVP pewnie duzo wspolnego nie maja, po co o Boltinie jezeli zostala sprzedana i gra nia mala dziewczynka. Co do Catrishii to akurat zastrzezen nie mam bo Kuba akurat dostal po tylku swego czasu Poza tym porownaj sobie sile combo 5 najtow na 100 lvlu i sile 5 magow na 100 lvlu. Roznica w stracie hp to jakies 1000hp?

a na zakonczenie zakoncz swa infantylna wypowiedz na temat "chce polski server bo swe sa zli". chcesz polski? zagraj na OTSie ;]
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 11:09   #26
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Polacy nie będą mieli Galany,jeżeli po deadach będą retired albo będą sprzedawać postacie.Szwedzi mają dostęp do bardzo dobrych botów(dostalem sdkiem od kolesia któremu właśnie uciekłem z ekranu).Do tego mamy za słabe zgranie w war i nad naszym pvp powinniśmy popracować.Więc póki co zostaje ugadać się,żeby mieć spokój i expić w spokoju,skillować i bawić się grą.

GRan:Zarize ma 73 lvl;p 80 to on miał pól roku temu
Demiphant jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 13:29   #27
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Polacy nie będą mieli Galany,jeżeli po deadach będą retired albo będą sprzedawać postacie.Szwedzi mają dostęp do bardzo dobrych botów(dostalem sdkiem od kolesia któremu właśnie uciekłem z ekranu).Do tego mamy za słabe zgranie w war i nad naszym pvp powinniśmy popracować.Więc póki co zostaje ugadać się,żeby mieć spokój i expić w spokoju,skillować i bawić się grą.

GRan:Zarize ma 73 lvl;p 80 to on miał pól roku temu
no masz racje jakis koles go ostatnio zabil jakis Demiphant on Galana moze znasz?:>

racja jesli sprzedają chary ktore wpadaja w rece jakis dzieciakow to nie ciekawie sie to konczy -,-

mi pasuje uklad ktory panuje na galanie ;P
stary 03-01-2006, 13:42   #28
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

co wy myślicie ze na każdych servach musza rządzic sami polacy ?
stary 03-01-2006, 14:00   #29
Sili
Użytkownik forum

Sili's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Niegrający
Imię: Eunike
Profesja: Rookstayer
Poziom: 43
Brak ikony

Mi sie tam wydaje ze Galana jest juz w miare spokojna. Teraz raczej niema wojen typu "pol? nope? die!". Teraz sa tylko "podwojny" prowadzone przez Konde. Chodzi mi o te fragowanie m.i. Icarusa, Anurchy i innych. A jesli chodzi o polakow to u nas w zasadzie niejest tak zle.

* W lvl mamy Corlika, Zaxuhe, Gladianosa, Demiphanta.
* W magicznym Sir-Inka, Wojtixa.
* W shieldingu Catrishie, Gladianosa, Kamil The Warriora i Egeeneta.
* W distansie Lady Slodziutka, Corlika, Demiphanta i Boltine.
* W swordzie Guidee, Gladianos i Krupnika
* W clubie Catrishie, Egeeneta, Kamil The Warriora, Stara Jage i Miecz Aniolow.
* W axie Deleva.

Niejest tak zle, huh?
Sili jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 14:17   #30
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sili Po moich Zmianach :P
Mi sie tam wydaje ze Galana jest juz w miare spokojna. Teraz raczej niema wojen typu "pol? nope? die!". Teraz sa tylko "podwojny" prowadzone przez Konde. Chodzi mi o te fragowanie m.i. Icarusa, Anurchy i innych. A jesli chodzi o polakow to u nas w zasadzie niejest tak zle.

* W lvl mamy Corlika, Zaxuhe(nie polak), Gladianosa, Demiphanta, Bon Devila, Boltine, Catrishie, Stypa, Haldira, Grzbiecika (all 100+ Polacy na galanie)
* W magicznym Sir-Inka, Wojtixa. Dzumior Dela'Vega(tez polak), Fenix Wings, Zarize, Master Gosia (~57+ mlv)
* W shieldingu Catrishie, Gladianosa, Kamil The Warriora, Egeeneta, Lord Hybrida, Guidee(nie jestem pewien czy to polak) (taki sam shield jak kamil~ 87+ shielda)
* W distansie Lady Slodziutka, Corlika, Demiphanta, Boltina, (4 pierwsze miejsca w discie naleza do polakow 98+ dista)
* W swordzie Guidee(nie jestem pewien czy to polak), Gladianos, Krupnika, Bon Devila(89+ sworda)
* W clubie Catrishie, Egeeneta, Kamil The Warriora, Stara Jage, Miecz Aniolow, Lagorv(81+ cluba)
* W axie Deleva.

Niejest tak zle, huh?

Po wprowadzeniu tych zmian daje to obraz polakow na galanie wpisywalem tylko brakujace postacie znajdujace sie pomiedzy tymi podanymi przez ciebie -,- ale co to nam daje? ;> ze sa oni wysoko w statsach? Szwedzi maja konde i to im daje powera na wojnie, jesli by taka byla pl vs swe to jestesmy raczej bez szans -,- bo jakby to powiedziec zgranie polakow jest slabe -,-

nie wiem po co to napisalem ale mi sie nudzilo -,-

EDIT: W nawiasach podalem "kryteria" jakimi kierowal sie Sili

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 03-01-2006 o 14:23.
stary 03-01-2006, 14:57   #31
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
racja jesli sprzedają chary ktore wpadaja w rece jakis dzieciakow to nie ciekawie sie to konczy -,-

mi pasuje uklad ktory panuje na galanie ;P
taaa. tak sie stalo z haldirem, boltiną, ege, dzumiorem itd... a co do ukladu to tez mi pasuje i to jak najbardziej ;>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
co wy myślicie ze na każdych servach musza rządzic sami polacy ?
Boze! Prosze, tylko nie to!
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 16:08   #32
Sili
Użytkownik forum

Sili's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Niegrający
Imię: Eunike
Profesja: Rookstayer
Poziom: 43
Domyślny

@thewojtek

Thx za sprostowanie. Guidee to na bank polak, z co do Zaxuhe to niewiem jak teraz, ale kiedys gral nim i moze gra dalej polak

i cos jeszcze

Nawet jak maja Konde to w zasadzie jak zabije kilku, to predzej czy pozniej bana dostanie. A jak juz by byla wojna PL vs Swe to jakby sie udalo to zrobic tak, jak zrobili ubijajac Szkodiego, na 3 kazdy SD i Konda by padl(o ile niemialby MS, SSA lub tym podobnego shitu)

A co do tego ukladu, to tez sie przychylam do tego ze, jest OK, ale zdziwilo mnie to, ze tak nagle, bez niczego chcial mnie ubic Lord Angel Of Fires oO'

Ostatnio edytowany przez Sili - 03-01-2006 o 16:14.
Sili jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 16:42   #33
Rzorek
Użytkownik Forum

Rzorek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska

Smutny

moze to jest spowodowane roznica wiekow? wiekszosc swe ma okolo 16-w gore lat a u nas? tyle dzieci ktore buraja sie o byle gowno.... wiekszosc 12-15 lat gra...;| przedszkole?:| nie mam nic przeciwko 12-15 latka ale pomyslcie zanim cos zrobicie bo naprawde sie zalamuje....
Rzorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 20:35   #34
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

@ALL
Wojny swe vs pol nie bedzie bo nie ma takiej potrzeby. Możemy sobie grać w spokoju i tak jest dobrze... Chyba więcej nie trzeba pisać...

@Szkodi
Swojego czasu po dupie dostałem i zmądrzałem (oj kiedy to było jeszcze przed wakacjami jak ostatnia wojna pol vs swe byla...).

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 03-01-2006 o 20:36.
Catrishia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 20:58   #35
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sili
@thewojtek

Thx za sprostowanie. Guidee to na bank polak, z co do Zaxuhe to niewiem jak teraz, ale kiedys gral nim i moze gra dalej polak
GraŁ teraz juz nie polak -,-

@szkodi

wroc na galane ^.-
stary 03-01-2006, 21:24   #36
ŻaQ
Użytkownik Forum

ŻaQ's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005

Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
ŻaQ ma numer GG 5600838 ŻaQ ma login Tlenu zaq_13@tlen.pl
Domyślny

Widze, że od kiedy przestałem grać w tibie, wiele sie działo na moim jedynym serwie na ktorym gralem.. Tak szczerze, to polacy najwieksze nooby... Wg. mnie najlepszym przykladem jest Corlic. Chyba kazdy wie, ze ma on z 5 charow.... Najpierw loga na jakiegos ~10 lvl, wrzuca, zabijaja go... pozniej loguje sie na knighta... zabija kolesia co go ubil... pozniej inni go zabijaja... i loguje na najlepszego chara.. i takim sposobem wyrzyna mase polakow . Tak szczerze, to najlepiej pkuje sie na polakach... zaczynasz w nich walic, a oni albo nagle staja, albo wlaza w droge bez wyjscia... I jest jeszcze jedna sprawa... ortografia.... za kazdym razem jak gram w tibie (tzn. gralem) widze jak kolesia pisza: "som";"wiencej", albo np. takie bardzo czesto uzywane przez polakow slowo, "ch*j", czy w ogole ktos widzial aby polacy napisali to w poprawny sposob? Bo ja, w tibi nigdy sie z czyms takim nie spotkalem... Albo raz stoje sobie przed dp w ab, jakis nup na 9 lvl wali w ~20 z rs... No to ja pisze "lol", a on do mnie
a w ryj bys nie chcial?
Normalnie rece opadaja... Prosba do modka: zamknij ten temat.

ŻaQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 21:35   #37
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ŻaQ
Widze, że od kiedy przestałem grać w tibie, wiele sie działo na moim jedynym serwie na ktorym gralem.. Tak szczerze, to polacy najwieksze nooby... Wg. mnie najlepszym przykladem jest Corlic. Chyba kazdy wie, ze ma on z 5 charow.... Najpierw loga na jakiegos ~10 lvl, wrzuca, zabijaja go... pozniej loguje sie na knighta... zabija kolesia co go ubil... pozniej inni go zabijaja... i loguje na najlepszego chara.. i takim sposobem wyrzyna mase polakow . Tak szczerze, to najlepiej pkuje sie na polakach... zaczynasz w nich walic, a oni albo nagle staja, albo wlaza w droge bez wyjscia... I jest jeszcze jedna sprawa... ortografia.... za kazdym razem jak gram w tibie (tzn. gralem) widze jak kolesia pisza: "som";"wiencej", albo np. takie bardzo czesto uzywane przez polakow slowo, "ch*j", czy w ogole ktos widzial aby polacy napisali to w poprawny sposob? Bo ja, w tibi nigdy sie z czyms takim nie spotkalem... Albo raz stoje sobie przed dp w ab, jakis nup na 9 lvl wali w ~20 z rs... No to ja pisze "lol", a on do mnie
a w ryj bys nie chcial?
Normalnie rece opadaja... Prosba do modka: zamknij ten temat.

po 1 corlic to nie noob ;P ma jednak ten ~130 lv prawda i swoje niezle PG, a ze ma kilka charow to twoje przypuszczenia i go nie obrazaj!

EDIT: OMFG jeszcze z Łodzi grrrr

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 03-01-2006 o 21:42.
stary 03-01-2006, 23:44   #38
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cat ale zawsze można jakąś wojenkę zrobić;p

Ktoś napisał,że Egee to new owner i w dodatku jakiś dzieciak.Bullshit

A układ jaki teraz mamy jest w miarę spokojny,jest duże PA na które nie można nic poradzić jak się niema znajomościm,nie było jakis wielkich zabójstw ostatnimi czasy;p
Demiphant jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 07:18   #39
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobrze jest i niech tak zostanie ;P
stary 04-01-2006, 07:39   #40
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

@Demi
Narazie to nie ma po co wojenki robić hehe =P Po pierwsze dają nam grać w spokoju, nie czepiają się o wymyślone pierdoły tak jak to było przed wakacjami... Ja nie narzekam ostatnio, mi się teraz podoba. Jedyna czego mi brakuje to dobrej polskiej gildi tak jak było Immortal Souls, znowu ta banda debili razem na guild chacie hehe xP A po drugie to najpierw musze przejść Anni i jeszcze raz zlootować e plate, g legi i mms, będe miał full seta to będe spełniony i wtedy moge se walczyć co by się nie nudziła gra... Bo co fakt to fakt to brakuje mi tych przeżyć ze 'starej galany' teraz tibia taka monotonna jest, nic się niedzieje... nudzi mi się powoli ta gra, a pozatym mam coraz mniej czasu na granie... Zobaczymy co przyniesie czas =)
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania