![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ahh chcialem dodac ze wybuchla jakas n00b war miedzy True a Blacksunblade
tutaj macie linka i wiecej informacji ![]() http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1070436 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() infestusi sa z azury i sami nie sa w stanie zadnego swiata zownowac ; )
wojne to zobaczymy za 2-3 tyg jak zgromadza juz runa i kase... no jesli wojna to ma byc wojna a nie bicie w 3 jakiegos 20 knighta i zawolanie - WAR!
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Pożyjemy zobaczymy co będzie, i jak będzie. Mam nadzieje że reszta serwera sprzeciwi sie PA etc. i będzie choć jeden w miare normalny serwer. NIe przepadam za walką etc. no ale w ostateczności...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() @up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Losari:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319 prawda czy fałsz :>? wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd Ostatnio edytowany przez Łolek - 26-12-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Łotek czy to prawda czy nie to sam sie domysl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiem, że abusing to "normalność" ale gdzie niegdzie jest to poprostu urytujące. Przykład - na elysi byłem providerem run dla najlepszego palak. Poszedłem z kumplem na dragi, Troche bylismy po chwili on wpadł zabił nas oboje.. chociaż bylismy jego providerami i poczesic dzieki nam tam był... nie no super....
Więc wole żeby tu nie było aż takiego dużego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Juz 27 ? Lol dzis o 7 00 22 byl ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Oo Losari
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie "postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły "domnie" - również oddzielnie ^^ "screanow" - zawsze kochałem jego angielski BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Ja mysle ze sens jest, narazie mi sie gra bardzo dobrze ;] Jesli bedzie wojna to nie na 20lvl a ubicie del'toro to satysfakcja ja mysle ze bedzie za*****cie nawet jesli przegramy wojne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;] Ostatnio edytowany przez Losari - 26-12-2005 o 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() @wszystko-wiedzacy-mega-pg-pvperzy
Polacy dolaczaja do swe bo niektorzy z nich to sa ich znajomi z innych serwerow, wiec nie gadajcie glupot, ze sie boja i dlatego dolaczaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300.
![]() ![]() @down Znac sie znają napewno bo szybko expia ![]() Ostatnio edytowany przez czlowiek newbi - 26-12-2005 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() Cytuj:
po 1: ludzie sie znają na tibii po 2: expowiska wolne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1: a i owszem znają sie na tibi ale i na sharingu... nie wmówicie mi że ktoś w 5 dni zrobi ten ~43level grając sam i sypiając 4 godziny maks... Po 2: grałeś może kiedyś na nowym serwie? wszystkie dobre expowsika pozajmowane, doszły te wandy to kompletnie sorcy i druidzi napieprzają gdzie tylko mogą, bo to żadna dla nich strata. NIe ma żadnego dobre expowsika. Nie masz dobrej gidli eni masz szans na expowsiko bo to przekazywane jest członkom gildi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
Ale tak to bez urazy, GL~ on Kyra
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>
Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach. Ostatnio edytowany przez Losari - 26-12-2005 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Czy to znaczy ze oni zmieniaja serw ?? Widac ze przegapilem ostatnie wydarzenia na Aurerze. Mam nadzieje ze ten serw bedzie bardziej spokojny niz mój poprzedni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Raxilon
Świat: Obsidia
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@down I tak dlugo czekalem =) Ostatnio edytowany przez Raxilon - 27-12-2005 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |