![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Heh Wysmienite Pomyselki macie ja tam chetnie bym pomogl w tej karczmie czy co to ma byc a co do agencji to..... duzo tibijczykow jest samotnych przydalo by sie pare ladnych dziewczynek na pokaznym lvl-u
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ej dobra polozenie sie do wyra = log out 8) , ale tam napisal ktos ze spala mane i je do syta, po co ?? czyzby sie mana regenerowala ?? ?( ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Bardzo fajny pomysł, w koncu to odgrywanie postaci sredniowiecznego ee mieszkanca(?)
![]() U nas w Ab czasami rozpalamy ognisko fire fieldem i skaczemy przez nie (niestety nikomu sie to nie udalo bez poparzen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Przed logoutem (pójściem spać) , spalasz mana na maxa i jeszcz do syta (you are full). Podczas spania (nieobecności w grze) mana i hp odrastają.
![]() Czyli pacce mają full wypas 8) (szkoda ze ja nie mam pacca ![]() Takie wyciągnołem wnioski z tego tematu ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A ja mam domek ale w domku nie ma łóżka... z prostej przyczyny...ten domek jest zrobiony z parceli i znika po zapisie serva...często kradną mi ściany ale to nic...da się przeżyć....
Pomyśly były fajne nie ma co... Ktośchciał panienki w pubie na ostrym levlu proponuje "Bubble" to jest ostry okaz...
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
![]() |
![]() Czyli jednym slowem robisz sobie iglo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Ja mam ciekawe zastosowanie dla Fire sworda - lampka nocna
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Postanowiłem odkurzyć mój temacik , mam nadzieję ,
że modkowie nie będą wnerwieni ... ![]() Bardzo fajnym pomysłem w Tibii było stworzenie wielu , teoretycznie mało potrzebnych do życia przedmiotów ... Dzięki tej różnorodnośći i mnogości wszelkiego rodzaju drobiazgów , mamy szerokie pole do popisu . Nasza wyobraznia może podsunąć nam wiele sposobów na wykorzystanie zwykłych rzeczy , w niezwykły sposób ... Świeczka - idealne oświetlenie podczas romantycznych kolacji we dwoje , do tego kilka buteleczek czerwonego < różowego > wina ... i wszystko może się zdarzyć ... ![]() Diamenty , rubiny , perły ... - któraż kobieta potrafi im się obszeć ... ??? Jeżeli chcesz zrobić przyjemność swojej tibijskiej dziewczynie , zawsze możesz obsypać ją klejnotami ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 15-11-2004 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() co do tego ze fajnie bylo by widziec co masz na sobie to z deka dziwne chociaz...widac imiona nad toba,ludzie by sie z deka mylili.
moim zdaniem fajnie by bylo gdyby bylo bron chociaz widac tarcze rune itp. NO i! fAJNY pomysl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() Mam pomysla dla PACCa ktory umie angielski!
mozna zrobic linie holtelowe na kazdym swiecie!!! fajnie bylo by takie cos miec taki hotel w poblizu ![]() a sprawa do tego anglika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Hehe fajny pomysl.
Pamietam jak z qmplem zrobilismy fortece z parceli i ff. Podbili ludzie dookola, a my w srodku udawalismy ze cos gotujemy;D. Mielismy noze, widelce, tacke, walki, chleb itp. |
![]() |
![]() |