![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
|
![]() Rapidshae sux...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() zajefajny filmik nie ma co poprostu cool robota. Ty ale tak szczerze ile ludzi zabiliście?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() heh znam tych pekerow bo sa z mojego swiata i osiedla
![]() noob harami pekuja a pozniej prawdziwymi huntuja tych co ich pozabijali ![]() ale i tak gz dla tych panow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() LOOKNIJCIE FORUM ... ZROBILEM NOWE FORUM W WIADOMOSCI SWIATOW ZALOZCIE TEMAT DANUBIA piszcie do woli juz niebawem bedzie cos w dziale tylko od 18+ lat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
O.o znasz nas? bo ja ciebie niezabardzo ![]() ![]() pozniej poexpimy do 20lvla i bedzie nowy filmik ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ze swiata i z osiedla ?? ktos ty ?? to ze huntujemy tych co nas pozabijali to normalka;Pcos zoomik sie nie wypowiada ![]() @majk n/c............chyba ty naexpisz ja to mam w dupie ja zawsze robie chary i daje na pkingi ....trza skombinowac-.- jak beda chary bedzie film(lepszy) prosze o cierpliwosc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Filmik bardzo fajny ,pogratulowac tylko szkoda ze nie ubiliscie tego 30 knighta ;/,a co do konkursu to glosuje na Dark-Win.
|
![]() |
![]() |