|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
ma UE i tyle;] to ejst to czym sie rozni od innych;] @medivah z tym ze nawet jak dptf przegraloby wojne wiadome ze kazda glidia bedzie walic pa dlatego tu sie zgodze ale dla mnie zabijanie free ludzi ktorzy zaplacili bylo conajmniej.... zalosne
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() abt kigoz
21:32 Tagon Eloa: Sure kigoz is a fag//21:32 Tagon Eloa: Good you killed him XD 16:32 Morximal: Kigoz ok16:32 Morximal: he is coward huh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() jak ja tak czytam ten temat to mi sie rzygac chce za przeproszeniam, sluchaj Medivh powiedz mi kur** gdzie byl Fofsik i jego genialana ekipa, gdzie do kur** nedzy byles ty jak ja razem za Army of Knighthood przelewalem krew za wolnos Arcani, gdzie wyscie byli jak ja Masso i Tainted Angels walczylismy z PK na Arcani, gdzie ty zes sie podziewal jak Barlox wzbudzal strach w kazdym kto sie wywyzszal... fafsik to byl popierdula wtedy, ty zreszta tesh, co to za sztuka wygrac wojne jak ma sie hakerow na posylki, bo to jest oczywiste, cala czolowka Ery Zero zostala schakowana, no albo moze mi powiesz ze sami nalapali tyle dedow... wiesz co? zalosny jestes, kupa go** i wiecej nic... cale dpft jest zalosne, ludzie bez honoru... zal mi was
~HAIL TAR FAMILI~ < HAIL ARCANIA > !! HAIL ERA ZERO !! ps. ja naprawde kochalem ten swiat, do mometu w ktorym wszyscy juz zapomnieli o co tak naprawde walcza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Asgard ,źą , ty jakoś tak na lekkim baunsie wydajesz się być. Tak dissował, a jaki kontrowersyjny.
Pozdro dla dresów z wawy i przekozaków z dpft tak przy okazji, elo elo (yo) ! A ch uj z tym forum, idę zrobić kupę. elo.
![]() |
#25 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a czemu dpft wygrali? haki plx rhargar, geddarm ,buz astral itp
tak dpft wygrywa wojne gz dla nich :/:/ zamiast uczciwej walki to haki brak slow ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Następny wszechwiedzący, który piszę to, co usłyszał nie mając żadnego pojęcia o danej wzmiance w jakimś temacie. To jest własnie przykład, który przynajmniej mnie utwierdza w przekonaniu, że poza takim własnie rozumowaniem ponad przeciętnej ilości osób na tym forum nic lepszego dostrzec nie można.
A najlepsze jest jeszcze to, że taki Polaczek prędzej by mnie sklął niż wziął to do siebie co piszę ;>.
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
1.bylem w NG wtedy kiedy byla wojna dpft-NG i bylem takze na wojnie dpft-EZ 2.gram na obsidi gdzie gra prawie cale NG z arcani i szwedzi z NG to moi bardzo dobzi kumple gadam z nimi nonstop na ventrilo a 3. niegadaj za niemam pojecia bo wiem wiecej niz ty...i do czego tu docierac..wygrali wojnie nieuczciwie bo przez hakniecie kilku osob i to sie nazywa zwyciestwo? oszustwo a nie zwyciestwo...4 prawdopodobnie ty jestes w dpft i napewno tylko dla tego bo na wojne no ale coz niemoja sprawa.. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() Taa brawo ca'fuze jestes genialny ze niezaplaciles; p (btw z tego co mi wiadomo to po hacku delysida zostales wywalony z Ez i zaplaciles nam za wolnosc)
Sue taki kozak ;p a zaplacil jako jeden z pierwszych, fosfik moze ma tylko ue ale to starczy zebyś byl 0 na servie ;p ;p btw pamietam jak chiales zebym ci placil za free ![]() Ostatnio edytowany przez Dark Kajko - 11-01-2006 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Poprostu Fosek mysli ze jest bosek to z tymi hackami to nie plotki fosek zapalcil chyba 300 euro za hacki zoabzczccie se name Valais, Geddarm itp aha Shady wal sie
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Principality of Destination
Świat: Aurea
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Notop dobry dobry pojazd
![]() Pozdro
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Dzejk'dzej
Profesja: Knight
Poziom: 29
Skille: 55/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() hmmm...moze ja sie wypowiem taki mały nic nei znaczacy druid na 29 lev aktualnie, troche grąłem na arcanii bo to mój pierwszy i jedyny server gram na nim od marca 2005 czyli 9 miesięcy i miałem styczność z paroma hlev i z dpft i z ng/ez nigdy sie z żadnym nie kumplowałem ale rozmawiałem itp. a to komuś sprzedałęm bp hmm i inne pierdoły ale do tej pory pamietam jak mi kiedyś pomógł morximal kiedy mnie i kumpla ( pozdro koral ) chciał ubić jakiś sorc na 50 lev co po kilki miesiacach działanai serva było bardzo cięzkie dla nas bo miałem paldyna na 28 a kumpel 40 najta i ten sorc nas chciał ubić z kumplami za jakąś bzdure zę niby mu zajelismy jaskinie. Po prostu PA, a jak mu powiedzieliśmy ze nei wyjdziemy to ledwo do depo dobiegliśmy, ale za nami wstawił sie morximal który z gosciem pogadał chociaż że mnei nei znał bo tylko u niego kupiłem crown armora kilka godzin temu ( pozdro morx ) ale też ludzi z dpft ostanio drudem siedziałem na beho koło BK w veno wszedł knight jakiś 87EK mógł mnie spokojnie wykurzyć bo niby wygrali wojne, to przeprosił ze wszedł i jeszcze mi dał fooda sporo naprawde spoko koleś, choc inni z dpft też bili mnie pod depo dla jaj jak i innych więc tutaj przede wszystkim liczy sie charakter gracza a nei gildia bo gildia daje możliwosć PA ale nie każdy musi z niej korzystać.
Też inna sytuacja co do wojny w temple na Poh stali ludzie z EZ jeden był out na GS chodził co moment i nagle zjawiaaja sie damoon i fosfik zaczynaja gościa lać nie zważajac na to że ja też tam byłem mało co nie padłem.... Dodam też że częsciej sam jak i ludzie z którymi miałem okazje rozmawaić nie padli ofiarami PA dpft lecz gości którzy kogoś znają w gildi i wyrzucaja z jaskiń lub kradna loot mówiąc zę jak bede sie stawaił to da cynk komu trzeba i przyjdą chłopaki zaraz... co do hacków było to oczywiste zagranie ze strony dpft nie trzeba być detektywem żeby do tego dojść... P.S fosfik powinien miec opis "faster than a parcel" bo tak szybko śmiga ![]() pozdrawiam Arcanowiczów ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
a co do dark kajka to zamknij morde ***any psie 13 letni pedale jak bylo cn to lizales wszystkim dupe i teraz kozaczysz bo wygraslcie przez hacki a jak by nie hacki to przez ostatnie 2 tygodnie siedzieliscie w za***anym domku fosfika myslisz ze jestes wielki bo zrobiles 100lvl i lizales dupe fosfikowi zeby cie przyja a tak naprawde jestes gownem bo 100 na arcani to jest juz nic biarac pod uwage ze jest kolo 40-50 ludzi ze 100 a na dodatek sharujesz wiec sam wiesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ulalalalalala. Ale pojazd. Dorzuce pare swoich zdań raz : Linday powiedział, że hunta dostali swe... a o rodach zapomniałeś? Dąze do tego że tylko polacy mają odchyły był war ogólnie spain vs swe ale tylko polacy nie potrafili jednej strony obrać. Ale nie przejmujcie się tak jest zawsze polak polaka zapier*** z premedytacją bo ten na niego źle spojrzał a obcokrajowcom dupe liże (bez sugestii). Rodzi się w *** pytań dlaczego ja wyszedłem bo Arcania is Arcania tutaj przegrasz to męczyć cię będa dzieci lub dostaniesz hunta za cholera wie co. To nie nova gdzie walczy się dla samej walki i nie huntuje forever bo by było nudno bez next war. I tak naprawde boli mnie to że polacy na arcanii nie walczyli o swój interes mimo tego że polacy są najsilniejszą nacią na arcanii tak. Reasumując chodź polacy są najsilniejsi to dają się manipulować jak 10-letnie nie tylko przez spain ale i przez swe ... bo sam dałem się szwedom oczarować.. I nawiasem mówiąc war by nadal był jak by ez nie było hakniete. Bóg zapłać za przeczytanie posta ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
idzie sobie ksiadz droga patrzy a kolo jednej z hat gosciu buduje kubel i strasznie klnie -dziecko czy niemoglbys tak nieprzeklinac strasznie glosno a poprostu troszeczke poowijac w bawelne by bylo milej - a ku*** na hu* w bawelne ,poopierd***m dechami i bedzie gitara to tak co do twojego posta mniej agresji;] to i tak do niuczego nieprowadzi ze sie wyzyjesz a pamietaj ze do jak to nazwales 13-latka i tak nic niedotrze ja mam taka zasade ze im ktos jest wiekszy kozak na tibi"pa wyzywanie kozaczenie" tym bardziej go gnebiom w rl(mama mnie krzeslem bije plizz help" poprostu jest nekany,cierpi a tylko na gupiej gierce moze sie wykazac co to nie on ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Ale czy jaka kolwiek gildia odwazyla by sie przeciwstawic Turtlom?Moim zdaniem nie, aczkolwiek gdyby się zebrały takie mocne gildie [np.BC (taki przykład
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Mówisz, że gdyby nie hacki to Era Zero by wygrała wojne... Możliwe lecz nie zapominaj, że sam jesteś hackerem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Działoszyn/Kyra
Imię: Wolek the druid
Profesja: Knight
Świat: Kyra