![]() |
#21 |
Guest
|
![]() No nie wiem czy proste :/. Gdyby ktoś stał za rogiem raty zaatakowałyby jego, a nie Hell'a. Raty się nie przerzucają więc..... chyba że ktoś podszedł za róg kiedy raty atakowały już tamtego, ale to musiałoby być bardzo dobrze zsynchronizowane. Mam na razie mieszane uczucia, chociaż bardziej sądzę że z tego rata wypadł Drag Shield.
|
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jego ziomek stoi na niewidce kiedy ten odlazii (zabija z hmm )ten rzuca rata z dragy shieldem.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() polewam muhahah banal
jak zabija rata to rat jest na ostatnim polu ekranu prawda? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ktos na 1 zabitego rata kladzie rata z d shieldem-proste
ma niewidke włączoną i raty go nie atakują typek bije raty z hmm'ów..to jest podejrzane conajmniej;] bil by z gs'a, otworzyl by rata i bysmy zobaczyli;] FAKE 100%
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() ktos? przeciez on sam kladzie rata z d shieldem na zabitego albo tez otwiera nietego rata, innej opcji niema no chyba ze jakis bug ale to malo prawdopodobne ;x
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() a moze poprostu wziol wylaczyl film kolega wsadzil dragon shield wlaczyl filmik i otworzyl i tam d shield to tez mozliwe
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() @up:
to raczej niemozliwe bo gdyby na nowo filma zalaczal mialby pozamykane bpki a na filmie widac je caly czas otwarte ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() E Tam Ale Nawet Jesli Go Lootnol To Bug Albo Cos...
Ale Moze Mial Farta i Go Lootnol To Gratz Dla Niego ![]() Ostatnio edytowany przez Worek1992 - 01-01-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Żeby rozwiac wątpliwości
-Nie jest to zadne wlaczenie, wylaczenie od nowa filmu w momencie podlozenia -Jest to fake! 1rat ginie..2 luruje do góry a osoba z dolu kladzie na 1 trupa, rata z shieldem -Osoba druga mozliwe ze ma stealth ring, utana vid, albo sie loguje tam w korytarzu i szybko podkłada rata-rzuca go-,-' -Nie jest to zaden bug czy cos takiego:|
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() NIE DA SIE PODŁOŻYĆ bo byloby widać!!! tibicam ma takie cos, że jak podczas oglądania filmu spróbuje się przejść na inne pole to widać jedną kratkę za ekran a tam defitywnie nikogo nie ma!!! Jak już coś to stał dalej i podrzucił, ale wątpie czy by się dało zza rogu. Istnieje możliwość że ktoś z drugiej strony podrzucił albo sam kolo jakoś wykombinował z bpkami i podrzucił rata (ta opcja najmniej możliwa). Jeśli to nie ustawione to gratzzz farta
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
Stan: Niegrający
Poziom: 62
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
|
![]() nie czytałem powyższych postów, wieć nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał: specjalnie utrzymywał dystans od rata, żeby jego koleś podrzucił zwłoki szczura (z mega lootem) na tego zabitego rata z hmm.
yeah :d
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: My OtS
![]() |
![]() Looool nie możliwe buga z lootem i to takiego jeszcze nie widziałem w jakiś sposób sprytnie podłozone ciało rata z d shieldem no i czemu walil z hmm -.- 60~~ level raczej tak nie treaci run szczegolnie jak ma gsa w lapie no i raczej nie psrawdza sie loota w ratach -.^
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() ile jeszcze ludzi napisze ,,ktos za rogu podrzucil rata'' -.- narazie 4 strony to to samo :|
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Lol Tam Byly 4 Rat 2 Ktore Koles Zabil A 2 Nie Dokonca Zgnile W 1 Z Nich Byl D Shield Lol A Wy Wierzycie W To Ze Wyltowal Rofl
|
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() To nie był rzadzen bug , tylko jaja se koleś z was robi
![]() Koles zabił rata a jakiś jego kolega niżej stał , lub MC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Cytuj:
z 1 sie zgadzam z 2 tez ale z 3 sie nie zgadzam 2 koles mogl byc na niewidce wiec nawet nie bylo by go widac (kawalka tak jak zawszze widac na samym dole) przecierz mozena otworzyc dedniatego rata tego obok nie co zabil (kto przeszukuje jakies raty przed kazz poprostu dal wczesniej od rata dragonek ii na szybkesa do depo i rec wlaczyl i nagrywal ja moge tak zlotowac k arm z wolfa to jest moje zdanie)
http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ podejmiesz pojedynek IMMORTALY^ NoFear Ostatnio edytowany przez Magik van Kamikadze - 01-01-2006 o 22:19. Powód: fake nie moze byc |
|
![]() |