Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-01-2006, 13:26   #21
Dagenoth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
Dagenoth ma numer GG 3887207
Domyślny

sluchaj harnasiu... licytowanie w ostatniej chwili to najwieksze chu* jakie mozna zrobic... dla przykladu podam ci jedna sytuacje... ktos chce ten domek i daje np. 10k... do ostatniej minuty jego najwieksza oferta przykladowo wynosi 5k i koles liczy ze ten domek bedzie jego a tu nagle przychodzi taki cFaniak i daje te 15k... no i nasz ludek "a" nie ma szans na zwiekszenie swojej oferty... tworca tego topicu myslal ze bedzie cFany i sie przeliczyl a teraz placze... jego zachowanie fair nie bylo wiec zachowanie tego sorca fair tez byc nie musi... zreszta juz mi sie nie chce o tym gadac bo dla mnie ten topic jest zalozny i dziwie sie ze zaden modek tego nie usunal... podobne topiki usuwane byly z dosc smiesznymi komentami... tu tez by sie dalo podobny wymyslic ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-01-2006, 16:04   #22
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

Jeśli nie możnaby licytować domków w ostatniej minucie to tylko najbogatsi by je mieli, nie raz licytowałem w ostatniej minucie, nie tylko w tibii, ale też na allegro i miałem jednego hunta, po którym jakoś żyję, nic nawet nie płaciłem. Jeśli się boisz licytować swoją postacią to kup domek runemakerem albo drugim charem
Helixaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 18:04   #23
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
Domyślny

ehe to sie nazywa power abusing

Zaprszam wszystkich milosnikow ots RPG
ip adres : 83.20.122.25

na Netherland

chetnie udziele pomocy przy robieniu ACC pisac na gg: 1734538
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 21:29   #24
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

lol licutowanie domku to licytowanie domku nie ma znaczenia czy jest to 3 dzien do konca czy ostatnia jak ktos chce domek to zastawia na gruba kase a nie liczy ze da 1 k a potem mu swisna -.- KAZDY MA PRAWO LICYTOWAC KIEDY CHCE

2 sprawa i najwazniejsza skoro uwazacie ze dobrze ze go hunci za przelicytowanie w ostantniej minucie to czemu ten 33 ms sie qwa wypiera sie tego ze to za domek??????????
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 08:37   #25
Dagenoth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel

Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
Dagenoth ma numer GG 3887207
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malyjanek
...KAZDY MA PRAWO LICYTOWAC KIEDY CHCE...
wiesz... moze i ma prawo ale nie zmienia to faktu ze jest to zachowanie chu* licytowanie przed ss... a jesli ty tak nie uwazasz to powiem ci tylko ze rownie dobrze ja moge powiedziec ze:
KAZDY MA PRAWO ZABIJAC KOGO CHCE

gosc wiedzial z czym moze sie wiazac licytowanie w koncowce i teraz placze... zalosne... nie chce mi sie juz z nim gadac... szkoda na niego (i na niektorych z was) klawiaturki...
stary 08-01-2006, 12:22   #26
Pearl Agata
Użytkownik Forum

Pearl Agata's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Padman
Wiec tak , kupilem se domek na nowym serwie Kyra, oczywiscie dostalem za to hunta...no wiec wg rad tutora napisalem o tym temat na forum. Jednak przebiegły człek aby nie dostac bana wymyslil historie ze niby mu do tomba wbijalem i co 10 minut pytalem sie kiedy konczy i zabijalem mu potwory o.O naprawde... jakos wogole do niego przed huntem nie pisalem albo czy wogole go widzialem ? moze w DP. I co byscie zrobili w takim wypadku na moim miejscu ? Ziom ktory mnie hunci to Skogs Mullen 33 MS z jakiejs nobowej gildi co wczoraj wieczorem zrobil -.-. Proszę link do tematu na forum.tibia.com :
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1078434

Dodajcie tam swoje komenty albo cos przeciez tak nie moze byc GM wogole nie reaguje a ziom se sciemy wali jakies ze mu do tomba wbijam by banika nie zalapac. Moze ktos moze go nastraszyc..nie wiem piszcie tu
Uhm...wydaje mi się że to jest "normalne" że każdy chce mieć jak najlepszy domek na nowym servie...a że wam podobał się ten sam Mullen postanowił postraszyć Cię myśląc że sobie odpuścisz Zaraz zobacz na tb. com

~Yours Aga
stary 08-01-2006, 12:25   #27
Pearl Agata
Użytkownik Forum

Pearl Agata's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
Domyślny

[quote=Dagenoth]wiesz... moze i ma prawo ale nie zmienia to faktu ze jest to zachowanie chu* licytowanie przed ss... a jesli ty tak nie uwazasz to powiem ci tylko ze rownie dobrze ja moge powiedziec ze:

Licytowanie przed ss to dobry pomysł...ale trzeba liczyć się z tym że można być potem hunted:\

gosc wiedzial z czym moze sie wiazac licytowanie w koncowce i teraz placze... zalosne...QUOTE]

Z tym się zgodze
stary 08-01-2006, 13:21   #28
Sylvien
Użytkownik Forum

Sylvien's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni

Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagenoth
wiesz... moze i ma prawo ale nie zmienia to faktu ze jest to zachowanie chu* licytowanie przed ss... a jesli ty tak nie uwazasz to powiem ci tylko ze rownie dobrze ja moge powiedziec ze:

gosc wiedzial z czym moze sie wiazac licytowanie w koncowce i teraz placze... zalosne... nie chce mi sie juz z nim gadac... szkoda na niego (i na niektorych z was) klawiaturki...
Żebyś wiedział, że każdy ma prawo zabijać kogo chce. Grasz na świecie PVP, i musisz się liczyć z tym, że każdy może Cię zabić w każdej chwili. Nigdzie w Tibia Rules nie widziałam żadnego zdania o tym, czy można zabijać bez powodu. Do zabijania jest jedynie limit. A jak Ci to nie pasuje, to zapraszam na świat non-pvp.

Co do licytacji...
Licytacja to licytacja, każdy ma prawo bidnąć domek chociażby prae sekund przed jej zakończeniem, więc nie wiem o co Ci koleś chodzi ^.-
Oczywiście, że ten sorc może go za to huntować, nikt mu tego nie zabroni, ale to, że dał bida w ostatniej chwili, nie znaczy, że jest, jak ty to nazwałeś - "c***em"

Ostatnio edytowany przez Sylvien - 08-01-2006 o 13:23.
Sylvien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2006, 13:27   #29
Zivie
Guest

Domyślny

To juz poprostu przerasta wszelkie granice!
Moj kumpel np. za przebicie ceny chatki na Trimerze tez mial hunta i musila placic... I to wcale nie mala sumke. Wypatroszyc takich Power Abuserow!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2006, 13:35   #30
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Z tego co patrzałem na Wasze lvle, to różnica nie jest duża. Proponuje, żebyś skołował ekipe 3-4 30+ lvli i go zabił. Wtedy zamknie ryj i nie będzie robił kłopotów -.- Na atak odpowiedz atakiem. Jeżeli nie masz kumpli, to przegoń go z expem i ty go huntuj... Poza tym, jak będziesz miał 2-3 Bp Uhów to mu raczej Sd nie wystarczy na ciebie.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania