|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ja to czasem lubie sie lognac na mojego sorcka na Infernie... Dobre PKowanko nie jest złe...
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
20 lvl jeeeee-.-skile 56/56 jeeeeeee zdajesz sobie sprawe ze 10lvl z lepszymi skillami moze cie ubic.To tylko świadczy o twoim noobostwie .Mój najlepszy lvl w tibi to 20 i gram od roku(mialem multum charow)Ale nie lvl świadczy o noobie ale styl gry...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
zatrudnie cie do mojego filmu pt. "Krwawa siekiera 4"
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dam Ci radę: Jeżeli coś nie idzie w RL, odreaguj w RL
![]() Dynamiczne - kopanie w szafkę, walenie pięścią w ścianę, ew. w coś innego. Spokojniejsze - bieganie, ćwiczenia... Czek dis aut ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Według kalkulatora "Damage Calculator" z Tibian Library, przy Twoich skillach, używając nawet magic sworda, hihi, zadasz obrażenia w człowieka około 91, nie wliczając w to zbroi etc. Używając zaś fire sworda, bo jak mniemam ani bright sworda ani niczego lepszego nie masz, obrażenia te wyniosą około 66, po odjęciu uzbrojenia dajmy na to 60(albo i mniej). Fakt faktem, trzy ciosy za ponad 60(8 poziomowiec ma 185 hp) dałyby ci możliwość pokonania takiego ośmiopoziomowca, ale raczej nie sądzę, żeby to ci się przytrafiało aż tak często(a przypominam, że niekoniecznie masz fire sworda).
A po krótkim spojrzeniu na twoją deathlistę, to sądzę, że typowy ~17 poziomowiec potrafiłby cię zabić... z łatwością.
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Ale pięsci bolą
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hym... napewno dostałeś pewnego razu nieźle w morde i sobie pomyślałeś, że jest tibia i można się wyżyć na kimś innym i dlatego teraz robisz z siebie pajaca na Xanterze,że zabijasz kogoś na 8 levelu... Mam odpowieć na twoje główne pytanie... Tak jesteś n00bem i nie potrafisz grać w tibie!
Ps. masz skille, które spokojnie może miec 13 level ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Gry sa stworzone po to by dawac przyjemnosc z grania wiec jezeli lubisz pkowac, sprawia ci to przyjemnosc to, pkuj! Jezeli niechesz byc pkowanym idz na non-pvp, pvp jest po to zeby pkowac masz skulla- moga cie zabic wez to pod uwage rowniez.
Jak sie w****ie nieraz to tez pkuje lubie jak nobki krzycza no plxplxpxlxplxp dlatego przyjemne jest zabijanie low lvli bo oni zawsze krzycza "no plx" (dla mnie) jezeli boli cie to ze ktos pkuje to niegraj! Taka jest gra masz taka opcje wiec czemu masz niekorzystac? Skoro jeszcze poprawia ci to humor to tym bardziej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Weglug mnie powinienes miec Bana i red skula ^^To prawda noby cie wkurzaja ale oni ...A zabijaj ich sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol koles jestes po***any rs bedzie mial jak zabije 3 w 24h bana jak 6 innej mozliwosci niema a jak se zabije jednego na dzien jego sprawa ;] jak lubi tak jak wyzej powiedzialem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Człowieku. Po pierwsze idź do psychiatry.
Po drugie. Mam chara na Xantera chetnie cie dorwe moim sorem z sdkami zobaczymy jak wtedy zatańczysz ![]() Po trzecie uważaj na klawiature jak ktoś cie ubije to może ona zostać zniszczona w przypływie szału ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
z*** plix? powiedz podaj jedne powod czemu ma nie pkowac? czemu? skoro jeszcze napotyka takich noobow? prosze bardzo! to jest swiat PVP! player vs player wiec ****a pkuj pkuj ile cchcesz tlyko bana nie nabij ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Serwery PvP zostały stworzone, żeby pewne problemy można było rozwiązywać za pomocą miecza i magyi (np. złodzieje itp.). Natomiast do PKowania są serwery ePvP... ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Btw. Jak ktoś ma coś do mnie w mieście to atakuję go w mieście, a jak mi się nudzi to walczę z silniejszymi postaciami. Jak narazie zabił mnie 1 pk na 40 lvl bo miałem laga, a druidem na 24 lvl łatwo było paść. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 05-01-2006 o 00:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D
Imię: Paciorek
Gildia: Przygranijcie mnie!!!!!
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
|
![]() Teraz pora zeby sie troche wytlumaczyc!
1.Piszecie ze sie wyzywam na noobach i ze to jest chamstwo! Pomyslcie o tym ile razy ja bylem takim noobem! I zawsze jak wchodzilem na maina bil mnie jakis 20 lvl! To nic przyjemnego ale ta GRA RODZI TAKA PATOLOGIE ![]() 2. Nie odrozniam zycia w rl od tibi!? Mam sie wyzywac w rl? To co mam isc na ulice i nap*******c pierwszemu napotkanemu czlowiekowi?! A moze poprostu wziasc brata i mu tak wpieprzyc ze do konca zycia mnie popamieta!? Powieccie mi czemu twierdzicie ze nie odrozniam zwyklego zycia od tibi!? Bo co?! bo wchodze i sie wyzywam w grze?! Wam sie nigdy to nie zdarza?! Np. ktos was wkurzyl to nie idziecie do niego nie dajecie mu po mordzie tylko np. wlaczacie jakas naparzanke na kompie?! Pomyslcie zanim cos napiszecie! Bo widze ze niektore posty sa przemyslane a niektore sa napisane tylko po to zeby cos napisac!!!! I czy naprawde jak sie wyzyje w grze to jestem psychopata?! Czy lepiej zebym poszedl na ulice i komus napierniczyl!? P.S Wcale nie mam jakis kompleksow czy cos takiego! W szkole nikt nawet nie mysli o tym zeby mnie gnebic! Wiec skoro nie macie o tym pojecia jak wygladam i kim jestem to sie lepiej nie odzywacjcie!
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale skoro gra w taka gre w ktorej jest taka opcja to czemu ma niekorzystac?!
tymbardizejz e to przyjemnosc dla niego |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Brawo BRAWO BRAWO ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koles - czy ty oby napewno nie jestes ubezwlasnowolniony? Jezeli nie potrafisz panowac nad agresja idz do lekarza. To jest choroba i to sie leczy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS: Wiecie, ja tez jestem za tym, zeby na swiecie PVP zabijac ludzi. Ale wszedzie chyba sa jakies normy moralne i spoleczne. Latwo byc twardzielem zabijajac 11 latka z 8-9-10lvl bo on nic nie zrobi. I olalbym ten topic gdyby nie prymitywizm jego autora. Bo to co on pokazuje to najmnormalniejsza dziecinada.
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sami tego chcieliscie! Dzisiaj rano z jednym kumplem magiem na 26 PK knighta na 41!
Po za tym osaczylismy Depo i zabijalismy wszystkich! zabilem 2 osoby sorcek tez i teraz po resecie kontunujemy swoja idee! A typek na 41 nazywal sie jakos Arh... cos tam! Wiem ze kumpel mnial sd a ten glupi knighcik atakowal mnie i ja wszystko bloczylem zamiast maga! ![]() Ze tez takie lole sie rodza! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()