|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Profesja: Knight
Gildia: Legion Śmierci
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Na 31 lvlu nie masz sie co wybierać , możesz spróbować na magicznym 45 lvlu (dragon lord) ale hydra to hydra wiec uwazaj. ![]() Ostatnio edytowany przez Slayer 31 - 16-01-2006 o 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() lol ja bloczylem hydre na 26 lv 5 uh zesdzlo jak sie stoi nie na wprost niej to to ci prawie nic nie robi ale z lapy 150 nie widzialem jezcze mi najwiecej z lapy 80:/ hydra to cienias jak sie wie jak bloczyc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Serii The Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dragon Order
Świat: Lunara
Poziom: 42
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() Jestem na 21lvl ale grałem kontem kuzynki ze 100lvl i hydra walneła mi kombo za 500hp radzil bym zabrac spory zapas uhów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(do twojej nedznej wypowiedzi) teoretycznie da sie blokowac kazdego potwora ktory nie jest w stanie zabic nas pojedynczym hitem wiec: jesli gosc spotkał demona ktory nie walnal ani razu z gfb za ponad 185 (co raczej mozliwe nie jest) jesli gosc blokowal idealnie (zmienial zawsze stone skiny na czas, nie wlazl na zadny energy beam, uzywal might ringa) co raczej tez wykonalne nie jest jezeli demon był na tyle uposledzony ze nie zsumonował ani jednego fe ( a jesli nawet to fe nie mogl zostawic zadnego fire felda (poniewaz w przypadku wejscia 8 levelowego blokera na filre felda = -20hp czyli zostaje 155, za tyle gfb demona zawsze wchodzi oczywiscie są to rozwazania czysto teoretyczne. jezeli wiec przyjać ze bloker wszystko zrobil idealnie a demon był az taki "lewy" to nalezy przyjac tez ze wypadł z niego cały set (e plate, mm shield, g legi) -.- Cytuj:
mi na 110 levelu nie udało sie solnac hydry a pomagałem sobie explo, mam skile 94/92 + ring czyli 98/92. chcesz powiedziec ze twoi dwaj kumple mieli jeszcze wyzsze skile? bo jakos mi sie nie widzi zeby walili z explo ponad 200 w hydre -.-
![]() |