|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Ja mało expie... Mam 12 level i wkładam w skille i magic level. Potem zaczne mocno expić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja robię sorcem :
6k w godzinę bez runów na dwarfach 1k w 3min 20 s z invisibility i runami (hmm) na ds Nizki lewel mam sorcem to co chcecie.
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() jejku 100 K >> zdobyc w dzien ??dla mnie to marzenia ja moze gdzies z 4-5 K dziennie po 5 godz grania na rottach. prosze powiedzcie gdzie mam choddzic ryckiem na 20 lvl zeby dziennie przynajmniej z 10- 20 K zdobyc prosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Wszystko zależy od dnia i od godziny kiedy się gra.
Z rana jestem w stanie zrobić ok. 30k Po południu już gorzej...bo full ludu się kręci a szczególnie tych którym jest zimnio czyli tym BR A ty z 20lvl chodź conajmniej na Soldki - szybko idzie, albo na Amazon Camp |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() 10-20k koksze sobie w kazoo lub pod thaisem na mino guardach, cyclopach i stalkerach.
![]() ![]() "nOObem nie można zostać trzeba się nim urodzić" |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja srednio robie okolo 2k na godzinke grania - to malo ale staram sie przy okazji trzepac runy i zebrac conieco gp na drobne wydadki
takie uraki pallka - rzuc wlocznie - podnies wlocznie - pozbieraj wlocznie (szkoda mi many na strzaly)
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Na amazonkach jest dobrze bo daja duzo EXP i sa stosunkowo latwe do zabicia(UWAGA JAK IDZIESZ NA AMAZONKI UWAZAJ BO JEST TAM TA LESPSZA w ZBROI[ZAPOMNIALEM JAK SIE NAZYWA])
ja pierwsza zabilem na 8lvl 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() o valkirie chodzi
![]() moze i amazonki sa dobre na exp ale zawsze kolo nich kreci sie kupe graczy faceta zawsze tylko du..y w glowie 8)
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() jak nie ma lagow to na demonkach zarabiam dziennia 1000k - 5000k
------ Edit by Gremlin Zeby zarobic 5M expa na demonach w jeden dzien to sa 2 wyjscia: 1. Expisz na spawnie 4 demonow. 2. Doba u ciebie trwa 46h ... upomnienie za glupoty? Pozatym gratz przejscia od newbie (pytanie gdzie kupic maczete i takie tam) do demonow w 9 dni (sprawdzilem twoje starsze posty). |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Ja obecnie dziennie nabijam ok. 30 k expa , na ghulah , slimach rotach itp. Większość czasu poświęcam na robie nie run.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak do 100k expa oczywiście na guardach no a potem to jusz sie serio nie hce i ma sie totalnie dość oglądania guardów......a loot bag to jusz totalnie losowo
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() jezeli jest sie palkiem i ma sie 15 m lvl to exp skacze jak po_e_any
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
![]() |
![]() Ja moim Knightem robie na godzine na soldach i 3 guardach jakies 10-15k expa i to jak resp dobry, ale wiesz Lefty 300k expa na dzień zero problemu ja wiem kumpel Knight na 75 lv i skillu 90/89 robi i 400k jak mu sie chce a chce mu sie zawsze a jak nie expi to skilluje.
Wiesz ja tam na godzine moge strzelic nawet 30k na GS'sie i runkach na guardach chociażby to nie jest coś takiego, że dzień w dzień nie można sobie po 300k jechac masz chęci masz exp ...Polak potrafi 8) Dorian Thel'aar >Knight 36 lv i rosnie : )>Danubia>Ab'Dendriel |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy jak leży
2-3k expa na 1h (rotwormy)(zarabiam):/ 6-7k expa na 1h(dwarf guardy)( wychodzę na +) ![]() 15k expa na 1 h (poh z rana wszystko co się rusza) w sumie robie dziennie jak musze ok. 40k expa ale zazwyczaj mi się nie chce ![]() szczawik Druid 29lvl 38mlvl-venore-lunara
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() Ale wy ludzi robicie za przeproszeniem w (cenzura)
LoooOoooL - ide na demony i w pięć minut robie 10-12K (coś koło tego). HAHAHA resp demonów jest co 30 minut albo to jest dobre - 10-40k potworki z na ktory zwraca sie loot za UH (guardy, cyklopy , ork) hehe jak za cyklopy zwraca się loot za UH'y albo inne runki no wy chyba chodzicie na lootodajne Cyce a takich NIE MA! ------ Edit by Gremlin Autocenzura nie jest po to zeby male gnojki omijaly ja poprzez wstawianie gwiazdek/kropek w niecenzuralne slowa. Nie umiesz sie wypowiedziec bez slow uznanych powszechnie za obrazliwe nie wypowiadaj sie wcale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przy skillach 80/80 polowanie w Cyclopolis z 1 reczna bronia i tarcza przez 8-10 godzin jest mozliwe z 1-2 BP UH, w tym czasie mozna z zarobic 10-20k w halabardach i gp.
![]() |
![]() |
#38 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jesli expie to robie ~15k exp na godzine.
Moj rekord to ~30k na godzine.Expie na zerkach i mino guardach.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() na 1 - 1.5 bp uh od 9 rano do 20:00 moge 100k exp zrobic a w loocie bedzie 50k spokojnie.
A przy treningu robie minimum 10k exp |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Dziennie potrafie zrobic 100/150k expa na guardach/pohu.
|
![]() |
![]() |