![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Ja znalazlem sobie trabke i zaczolem pod depo grac i spiewac i prawie zgona zaliczylem bo komus nie podobala sie moja tworczosc
![]() ja mam talent a niektorzy tego nie dost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() A ja mam coś takiego:
13:29 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members. Pogra ktos ze mną? ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() kupcie se w sklepie tace połóżcie przed sobą , grajcie na czymś i krzyczcie :"daj na tace !!!"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ja ze Slajtem (czyt. Slajt) wpadliśmy na pomysł, żeby stworzyć zespół... Lolling Stones. Gralibyśmy ich utwór, tylko w Tibijskiej przeróbce. Hmm... jaki zespół można jeszcze przerobić? :rolleyes:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Hehe. Skoro mowa o muzyce to lepie paru gości z tyłu siedzi na krzesłach i grają na fletach(naprzykład w carlin w teatrze), a na środku jacyś goście dwaj rapują
![]() ![]() ![]() ![]() Mam juz pierwszą zwrotkę ![]() "A na środku jacyś goście" "Dwaj rapują jednocześnie" I tak dalej ![]() ... :rolleyes:
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() Tak wogule najpierw CIPy powinni wprowadzic skile zwiazane z instrumentami np. Balalajka Plejing albo Cionganie struny i do tego jestem za otworzeniem filharmoni
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() Tak wogule to powinno sie na kazdym serwerze orkiestre symfoniczna utworzyc coby grala w filharmonii to by byl calkiem niezly zarobek
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Bemben- kiedy na nim zagrasz TO CIE LUDZIE WYKLNOM!!!
P.S wiem cos o tym ( jestem perkusistom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypas lubie sluchac muzyki ale nie koniczenie ią grać .
w tobi niema muzy ale włącze sobie winampa i słucham to co lubie ![]() a z fletami i tak ma doczynienia na tibi niepoczebuję grajów ![]() chyba że na koncercie ![]() miłego grania ![]()
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Angelos zapomniales o czyms
Post Horn : 15:24 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ej .................. !!!
Nie Angelos ......... tylko ........ ANGELUS ..... !!! Co po łacinie znaczy - anioł - ............................ ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Spoko , nie ma sprawy .... ![]() Sprawdziłem w słowniku i - angelos - to z greckiego = posłaniec ... między Bogiem , a ludzmi ... czyli właśnie anioł ....... ![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() No dobra sorki ANGELUS !
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Słyszałem , że grając na bębnie dochodzą powoli hitpoints (hp) , ale niewiem czy to do końca prawda :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Necrod moge sie zalozyc ze to nie jest prawda