![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Ehhhh.... W sumie to zazwyczaj normalne zachowanie... Ja tez tak mam jak ktos mi sie chce wpierniczyc na respa... To odrazu Go Away I Hunt Here itp ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
The Witcher
|
![]() Czyli chcesz powiedzieć, że na PvP grają same chamy i jak ktos ma mniejszy lvl to mozna go miec gleboko gdzies ? ?(
Ja gram na Securze .. tam lvl się nie liczy i jak coś chcesz nie wystarczy krzyknąć "Go away" bo przewaznie ma to skutek odwrotny niż byśmy chcieli. Tym bardziej jak spotkam rodaka (który nie biegnie za mną i nie prosi o darmowe itemki) to staram się być miłym. Jeżeli na PvP macie tak jak macie .. to cieszę się, że wybrałem świat non-PvP.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
przyklad: stoje w sklepie i sprzedaje loot, wchodzi dwoch pallkow na lvl mniej wiecej takich jak ja, i jakby nigdy nic wypychaja mnie ze sklepu. Na chama mnie pchali. Przeciez to juz przesada. I takich sytuacji jest wiele, aczkolwiek (nie wiem bo nie gram) ale na non PvP powinno byc wiecej gdyz nic nie mozna nikomu zrobic. Wiadomo ze jak juz sie gra dlugo to zna sie reguly, ale poczatkujacy i nOOby czesto je lamia. sie rozpisalem ![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() dajcie e-maile to wam prześle moj filmik z BEHOLDEREM :8 , to moj pierwszy wiec nie krytykujcie
Edit : patrzcie temat First Films
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() NOM tak j/w
|
![]() |
![]() |
#28 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gratuluje odświeżenie tematu sprzed 4 lat. To nie lada wyczyn. Zazwyczaj archeolodzy-amatorzy wykupują półroczne.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |