|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie porownuj tych 2 roznych osob o podobnych nickach -,- sampzor to najpozadniejszy swe ktorego mialem okazje poznac w tibi -,- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie porownuj tych 2 roznych osob o podobnych nickach -,- sampzor to najpozadniejszy swe ktorego mialem okazje poznac w tibi -,- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: nie wiem :P
Profesja: Knight
Gildia: Daark
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() mam jescze przeprowadzic wywiad z ponckiem ale nie moge sie do niego dostac, listu nie napisze bo on pod domqiem siedzi (czasami ze mna) wiec postaram sie jak najszybciej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
|
![]() Cytuj:
HAHA Tu Poncek~, na jakiej podstawie mowisz ze na poncku gra nowy owner? ja jestem jedynym ownerem od 1 do 115lvl ktory zdobylem kilka dni temu, zreszta na adze gra ten sam owner. TheWojteq jaki miales nick w tibi? napisz i odezwij sie do mnei na tibi to pogadamy Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Nie mam sie czego bac mnie nikt nie deda bo mam cicha protekcje
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wczesniej napisalem bedzie wywiad z najlepszym polakiem na Berylii:
15:38 Etan Marth: Hello 15:38 Poncek Ca'Pone: Czesc 15:39 Etan Marth: Na forum tibii.pl napisalem temat o tym ze Kh przejac Berylie, co wiesz o szybkim expieniu Korobskurej i Knighsolo? 15:41 Poncek Ca'Pone: Graja w tibie juz kilka lat, wiedza jak szybko expic, jak wiadomo to sa bracia. Moim zdaniem obydwoje expia naKorobskurze a ks na bocie zostawiaja 15:42 Etan Marth: Sadzisz ze panuja tam sharing? 15:42 Poncek Ca'Pone: Chyba tak, ale nie jestem pewien 15:44 Etan Marth: Czyli sprawe Kh mamy zalatwiona, a co z Geeksami, widzialem jak ostatnio zabili Marcelinho Ca'pone. To dlatego ze mial red skulla, czy moze hunt? 15:45 Poncek Ca'Pone: Nie wiem dokladnie o co tam poszlo, podobno marcelinhio atakowal kumpla Geeksow 15:46 Etan Marth: A co bylo powodem wolniejszego Twojego expienia? Podobno 18-stka. 15:49 Poncek Ca'Pone: Hehe moja 18-stka nie ma nic do tego, mam duzo wazniejsze sprawy do roboty w rl; szkola od 11:00~ pozniej trening i nawet nie mam kiedy zajac sobie dobrego expowsika 15:50 Etan Marth: Aha czyli nie przejawiasz PA wobec innych, a Kh to robi? Osobiscie nie przebuwam za duzo w miescie, wiesz cos o tym? 15:52 Poncek Ca'Pone: Nie, nie Power abusuje ludzi. Poczytaj posty na tibia.com to sie dowiesz czy KH to PA 15:55 Etan Marth: Jestes najwyzszym lvl'em, polakiem na Berylii. Myslisz ze ktos jest w stanie podjac teraz z toba walke, n.p Aga wiemy, ostanio miala gorsze dni dwa deady od Satamo. 15:56 Poncek Ca'Pone: Watpie zeby ktos z polakow chcial walczyc ze mna, wiekszosc z nich znam dobrze. 15:57 Etan Marth: A podczas posiadania przez ciebie red skulla, ktos dazyl do zbicia ciebie? 15:59 Poncek Ca'Pone: Nie, raz prawie sie udalo KH jak mielismy wojne z nimi zdrajca z mojej gildi wyinvitowal mnie z domku a przed nim czekalo na mnei z 9~ osob z kh, zrobili mi trapa ale udalo mi sie uciec ![]() 16:00 Etan Marth: Mozna wiedziec kto to byl? 16:00 Poncek Ca'Pone: Bon'zaii 16:01 Etan Marth: Hmm dzieki za wywiad mam nadzieje ze sie spodoba na tibii.pl, zycze Ci powrotu na "Tron". ![]() 16:02 Poncek Ca'Pone: Dzieki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
moj nick to devil caff moze pamietasz:> jezeli to nadal ty to po 1. sorka za to :* po 2. dokob KH po 3. pozdrow all Ca'pone ![]() po 4. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin EDIT: nie oszukujmy sie co do agi -,- jesli cos to Grają ci sami Ostatnio edytowany przez thewojtek - 26-01-2006 o 03:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
|
![]() jasne ze cie pamietam, na twojej postaci gra teraz kuzyn jak sie nie myle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra? zle slowo zwastowal chara i juz nim nie gra jak go oddawalem mial 38 lv teraz ma ~20
![]() HAIL VD |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() GIPO zachciało się bić Age bo ona z Nathocikiem przeszli bronić RL gdzy oni mieli hunta i dlatego Aga padła dwa razy a poza tym KH i tak nie jest takie straszne, GIPO gorsze. Poncek, a Lesiu już RETIRED? Nathocik podobno też...
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() z Knighthood nie da sie walczyć,sa juz za silni.Ale GIPO dostanie jeszcze w dupę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Słubice
Imię: Rafcio of the Knight
Gildia: eee no szukam :P
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Gratz All Bo Nigdzie Nie Ma Zadnych Ss -.- !!!x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Hehe
![]() (ja jestem Rad'fah) 23:17 Fah'rad: Rad'fah is only rl friend 23:17 Knightsolo: ah ´´´rl friend´´ now 23:17 Knightsolo: Again and for last time 23:17 Knightsolo: Out of Berylia 23:17 Knightsolo: With or without reason 23:17 Knightsolo: doesnt mind No cush. Popełniłem pare błędów, ale nie chcialem by odpowiadali za nie moi qmple. Przykre co się dzieje z tym serverem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rodacy możecie się cieszyć ! Ten pier...khem Knightsolo wyrąbał mnie z servera, ponieważ niby sharowałem z Althunusem. Ciekawe...gdybym rzeczywiście z nim sharował to miałbym juz z 60 lv+ .... see you on summer server nigas !
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oj z tym RL to wcale nie tak jak piszesz...RL miało hunta za to że doszła Aga i Nathocik i GIPO zaczęło wojnę.tylkoz e to jzu nie było RL bo starzy członkowie zostali wypisani przez lidera a lider invitnął tych co chcieli walczyć z GIPO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ango Von Valour
Gildia: Insurrection
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
poncek nowy owner.. ![]() btw. Aga juz niegra w tibie a ile ownerow miala to tego niewiem Ale Poncek jest dalej ten sam
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PRZEGRAŁA ![]() ![]() ![]() bTW, SERVER JEST WPORZO ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze coraz lepsi gracze sie tu wpisuja, Ango ostatnio kupiles ode mnie 5 snowballi ^^. A powiedzial bys cos wiecej o przebiegu wojny?
@2x up Juz o tych ownerach jest wiecej postow wczesniej
Powstanie na berylii... Ostatnio edytowany przez Mofi - 28-01-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do wojny to przegrali ją prędzej niż sie zaczęła.. ![]() Jedno mnie cieszy ze mój jeden z lepszych kumpli poznanych w tibi i znanych mi od kilku serverow Vatariel wykupił sie i powrócił do gry no oraz inni co mieli przje**** u knighthood ![]() btw, ty to pewnie Etan Marth ?
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
okej no comment-.- lider(Lasuszek)się wypłacił!!a reszta skończyła grać.a poza tym nikt ze starego składu nie uczestniczył w wojnie z Wami,tylko ci co chcieli z wami walczyc i Lasuszek takich przyjmował a reszte usunął,a dlaczego to juz inna sprawa ![]() edit: no racja że serv jest wporzo jak dla mnie to luz,a tak poza tym to w Hell Fighters jest lipnie troche i chyba ze starym składem trzeba cos nowego zrobić ![]() Ostatnio edytowany przez Satyr - 28-01-2006 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |