![]() |
#22 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() chcial bym tak rysowac chodziaz w polowie jak ty bym mial co na lekcjach robic a rysuje jak dupa skonczona
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Miodzio
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() hm.. nudno to dam komenta...
widze ze ci sie nudzi to mnie pouczysz :3 Wiem wiem, nie musisz mi dziekowac, tylko zagadaj na gg (0 U 0) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Witam. Naprawdę jedne z ładniejszych pracek na forum, żeby nie powiedzieć najładniejsze. Szczególnie mi się podobają te (tu.cyt.) "skitrane rysy" (np. "Nocna Mafia"). Można się dowiedzieć jak je robisz? Digital painting to nie jest, bo byłby odpowiednio opisany, rozumiem, że kolory, obróbka w photoshopie, a reszta? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
ooo ![]() hmm...w sumie nocna mafia to jest pracka ktora robilem ok. 15-20 min. najpierw w szkole z nudow wpadlem na pomysl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Hmmm będę musiał chyba jednak zakupić kiedyś tablet
![]() Orientujesz się może ile może kosztować ot, taki najzwyklejszy (i jak najtańszy ![]() Btw. Nie liczy się czas wykonania, tylko efekt, który jest świetny ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 26-01-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Koniu
Profesja: Paladin
Gildia: narazie żadna xP
Świat: Calmera
Poziom: 47
Skille: 82/55
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() mysle że beztaleńciem to ty nie jesteś
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Kurde, dawno nie widzialem na tym forum tak ladnych prac. Gratuluje, taka fajna chaotyczna i spontaniczna kreska, lubie to w przeciwienstwie do mega dopieszaczanych artow
![]()
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tablety hmm... ![]() ja mam zwykły jeden z najtanszych tabletów najlepszej firmy WACOM czyli wacom volito = 249zl nawet juz widzialem za 219 zl sa jeszcze np: -pentagram open' XL = 275 zl -pentagram quadpen = 190 zl (heh...jak na moje oko i ucho to ten tablet jest jedyny jaki jest chwalony z firmy pentagram) ![]() -WACOM penpartner = 209 zl (ale raczej od niego zdecydowanie lepszy jest volito) -Tablet WACOM Cintiq 18SX = 15499 zł (a na tego szukam sponsora) ![]() sa tablety innych firm np medion (pozdrowienia dla limenu ![]() po za tym jest jeszcze firma aiptek ale to jest ten sam sprzet co pentagramy ale pod inną nazwą firmy ![]() PS. THX for all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niom, jeśli chodzi o tablety to zdecydowanym liderem jest WACOM, niestety ma też swoją cenę. Z nie-Wacomów jedynym godnym polecenia jest Pentagram Quadpen, ale osobiście dorzuciłbym te 50 złotych na Wacom Volito. Quadpen niby ma wyższe parametry, ale jednak co Wacom to Wacom. Wypada dodać, że Wacom jako jedyny producent tabletów ma bezbateryjne piórka
![]() Co do reszty tabletów w stylu Medion,Aiptek czy Penty O'Pen radziłbym sie poważnie zastanowić bo z tego co wiem, działają "jak chcą" (tzn każdemu inaczej ![]() podsumowując, godnymi polecenia na początek są: Wacom Volito (A6)~240zł Wacom Graphire (A6)~400zł ewentualnie Pentagram QuadPen (A6)~190zł (nie testowałem osobiście, ale opinie ma raczej pozytywne, jako jedyny z Pentagramów)
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Już ci mówiłem, popraw scenkę "spalania", wtedy ten komiks naprawde wiele zyska
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh sie jeszcze zobaczy - bedzie czas bedzie zmiana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() stwierdzilem ze jak zedytuje to bedzie bez sensu wiec musze odswiezyc :/
heh..."pajonk" błąd jest popelniony specjalnie ![]() ![]() edit: jest to taki szybki koncepcik pajaczka takiego hmm elektricznego, pomysl sie narodzil na nudnej lekcji biologi :/ ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 15-02-2006 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Gryino
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ravoll Telbana
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 31
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hłopie talent to ty masz gratz ale tematyka to jest beznadziejna taka mroczna czarna i ciemna no nie lepiej narysowac kilka sppokojnych rysunków np: Las kwiaty, jakies zwirze tylko normalne nie jakies zombie!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() w czym i jak ty to robisz PS??kozackie max
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Świetne. Wszystko. Poprostu genialne.
|
![]() |
![]() |