|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() No mam nadzieje, ze to forum mimo, ze jest juz bardzo dobre stanie sie jeszcze lepsze. Czekamy na konkursik
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: szczecinek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Misiu Bez Nogi
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 22
Skille: sw/sh
Poziom mag.: 4
|
![]() Nareszcie jakies upade a ktos mi powie coś o konkursie?
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Czy te zmiany będą widoczne gołym okiem dla zwykłego, szarego użytkownika, czy to może raczej update czysto techniczny?
1-dniowy konkurs? Muszę przyznać, że nie mam bladego pojęcia jak to może wyglądać. Zaintrygowaliście mnie ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#24 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Gdy już aktualizacja się zakończy, poinformujemy was o przynajmnej części nowych funkcji. Zresztą, sami je pewnie zauważycie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() moze dadza nam kastety do fista
![]() ![]() ![]() ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ten 1-dniowy konkurs pewnie będzie polegał na kilkunastu(dziesięciu?) pytaniach związanych z tibią oraz z tibią.pl i ten kto pierwszy odpowie na all good zbiera wszzystko ;p
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
a tymczasem mogę zdradzić, że znanie takiej tajemnicy jest bardzo satyswakcjonujące ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() ja prosze o next konkurs plastyczny
![]() EDIT : jednodniowy dlatego zeby bylo mniej plagiatow ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 21-01-2006 o 15:13. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Konkurs , kto zareportuje więcej bad postów. Już widzę , jak niektórzy by robili multi-konta i jednym pisali jakieś pierdoły , a swoim głównym reportowali. Oj też by się sporo banów posypało , a 'normalni' userzy konfrontowaliby po 100 razy posta z regulaminem , żeby nie dać możliwości zdobycia punktów innym
![]() Ps. przydałby się taki 'niby konkurs' trwający przez miesiąc , a forum byłoby przez ten czas cudne. Najgorzej byłoby , gdyby ściema wyszła na jaw ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-01-2006 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co będzie nagrodą?? Może ban dla wroga
![]() ![]() ![]() ![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Elrond The Dark
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Ciesze sie ze forum bedzie stabilniejsze. Mam nadzieje ze zmniejszy sie ryzyko padniecia ( chodzby o 5% to bedzie miło ). A druga sprawa to mam nadzieje że nie przeszło wam nawet przez myśl by dodać licznik postów...
Hmm jedno dniowy konkurs ? Zapewne bedzie łut szcześcia bo forum padnie ... |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem, to może być konkurs z haczykiem
![]() Na stronie głównej pojawi się post, że kto nabije najwiecej postów tego dnia, dostanie niespodziankę. A ta niespodzianka naprawdę będzie czymś, czego nie będzie się spodziewał. Ponieważ będzie myślał, że to jakieś super coś, a to będzie BAN. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Żary
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sith Qeton
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 25+
![]() |
![]() Hmmm... co do tematu to mam taki 'błąd', że nie mogę ani pogróbić ani wstawić minki za pomocą 'menu' wokół pola tekstowego... ciekawe.
A co do konkursu... jakie będą nagrody? Może jakiś przybliżony temat i forma pracy? *EDIT* Sorki, wybaczcie, posta na górze nie przeczytałem. Już wiem jaka będzie nagroda w przybliżeniu ![]() Ostatnio edytowany przez Sith Q - 22-01-2006 o 15:11. |
![]() |
![]() |
#36 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Obawiam się że środek tygodnia dawno minął:> A o konkursie ani widu, ani słychu.
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|