|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||||||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez poisoner - 31-01-2006 o 15:50. |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszysko masz ok tylko wez se kup dragon shield idz tam
Radze ci idz na poludnie od thais tam zabardzo niebedziesz sie musial uhac wystarczy exura gran jak jest wiecej niz 1 cyc to luruj po jednym zabijesz spokojnie Ja chodzilem na sorcu na 20lv 22 shilding dragob shield wand of plage oplaca sie ale wez na wszelki wypdadek 3 uhy dzienny gunt to 1k ale gdy juz masz 21-25lv to wiecej zarazbiasz bo halbardy ci lecą ![]()
![]() |
#23 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sorc wszystko może! A co?
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Poisoner trochę racji ma, bo np. 66 gp waży mniej niż Viking helmet który tyle kosztuje. A nie wiem czy cały loot to jest gówno, bo czy np. k armor nazwiesz gównem? A skoro lootu nie bierzesz to od dzisiaj mówię kumplom na twoin serwie żeby przeszukiwali wszystkie martwe potwory i dedy graczy których zabiłeś. Skoro lootu nie bierzesz to może ktoś napotka w dedzie noble armor lub crown legi?
![]() @topic W Mount Sternum nie radzę latać bo są tam wąskie korytarze i pełno trapów, poza tym żadnemu PKowi nie zwiejesz ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
sprostowanie. Jak wychodzac z kopalnii z guardow po drodze uzbierasz 1,5bp hatchetow ( = 750 dodatkowego zlota ) to juz nie jest takie gowno.
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co ma waga do tego? Można turlać worek po ziemi, żaden problem.
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Cytuj:
topic@ Na cyklopy morzesz iść ale niekoniecznie.Jeżeli nie potrafisz grać 1 kradkę odstępu przed monsterem to może być problem (ale wszystko jest do wyuczenia).Na wszeli wypadek mana fluid gdy zabraknie many na Exura Gran.Jak potrafisz dobrze grać to nie ma problemu. Nie soluj więcej niż 2 cyklopów bo morzesz nie dać rady (np. możesz nie nadąrzyć z exurą gran i manasami) P.S Wszystko zależy od tego czy dobrze potrafisz grać daną profesją. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |||||||||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[QUOTERobilem 5k/h na swamp trollach knigthem 30/30 z barb axe. Nie przesadzaj.][/quote] Chyba bijac na full def. Nie wiem czy tam jest dobry resp bo nigdy tam nie expilem, ale na rooku w czesci rooka dla pacc w jaskiniach trolli gdzie resp jest bardzo dobry i non-stop walczysz walac z katany na full atak robie 5k/h, bo obliczalem. Zreszta spojrz sobie ile expa robia sunrise/rookguardian de'bove, ktorzy sile wrecz maja niewiele lepsza niz moj 23 rookstayer, bo na rooku jak wiadomo skille leca bardzo wolno. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() @Vil
Sorki ale powiedz mi, czy FACC ma jakiekolwiek szanse na poexpienie sobie na Edronie/Darashii? Bo mi się wydaje, że nie ![]() Gdzie ty expisz na tych trollach i rotach, pokaż mi to miejsce, bo coś ci nie wierzę ![]() Na cycach przesiedziałem około 1/3 całego czasu, jaki gram i powiem, że ANI RAZU tam nie padłem, a chodzi mi nie o 1 postać, tylko o wszystkie postacie (w sumie tylko 4 się liczą). @poisoner Nie wiem, czy ty kiedykolwiek grałeś druidem/sorcem, ale nawet mój kumpel tak gadał jak ty, dopóki do mnie nie wpadł i się nie przekonał na własne oczy, a powiem ci, że on taki zacofany w Tibii nie jest, gra paladynem, więc może dlatego. Zrób se druida z 22 shielding, daj mu takie eq, quagmire rod i sam se sprawdź, a nie pi... gadaj głupot, zanim nie sprawdzisz ![]() Cytuj:
![]() @down Widzę, że się zgadzamy ![]() Ostatnio edytowany przez Loron - 01-02-2006 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Expienie w Mount Sternum = tylko jak uda ci się zająć podziemia (na powierzchni i wyżej NIE da się expić, zawsze jest tam więcej ludzi niż cycow) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wiec jak moze cie zabic??? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na twoim lvl expilem tylko na cycach
chodz bez wachania i nie trac sd lej je z ryszczki a jak maco zycia to uciekasz jesz mieco i idziesz dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() Zdecydowanie można chodzić na cyclopsy już od słabszych lvl. Ja swoim drutem (15 lvl) spokojnie je mogę pokonać. Nie ma co się szczypać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
1. targania lootbaga 2. otwieranie lootbaga (jesli rzucisz go dalej niz na pole z toba sasiadujace to sie zamyka), a bag ma tylko 8 miejsc, wiec musisz otwierac 2 albo wiecej bagow. 3. przekladanie itemu z ciala potworka do lootbaga W sumie strata expa jest naprawde pokazna, a kasa w tibii najwazniejsza nie jest, bo zawsze ja zdobedziesz szybciej majac wyzszy lvl, jak bedziesz potrzebowal. A uwierzcie mi, bardziej sie licza statsy postaci: lvl/mlvl/skille niz kasa, bo zawsze mozesz kupic pacca jesli nie masz (tutaj tylko potrzeba rl zlotych) i te 2k+gold/h z tomb wyciagniesz spokojnie nawet na 20 lvlu, a czego wiecej potrzeba? Grasz 1,5 godziny i masz bp uh, naprawde tak 1,5 godziny to tak dlugo? A za to masz dobry lvl/skilli/mlvl poniewaz czas ktory inni traca robiac lootbagi ty przeznaczasz na expienie+goldy(spowolnienie expa malutkie) i skillowanie of kors. Cytuj:
Chroni przed dowolnym rodzajem obrazen, co oznacza, ze wszystkie mozliwe rodzaje atakow calkowicie neutralizuje. Dlatego tez mozliwe jest zabicie kazdego potwora bez straty hp na kazdym lvlu jak jestes na mainie, nawet na 6 lvlu. Oczywiscie co do oplacalnosci uzywania might ringa sie nie bede wypowiadal, bo oczywiste jest ze to waste i to potezny, a na dodatek orshabaal walnie 20 atakow w ciagu zaledwie kilku sekund, wiec zeby zabic solo orshabaala na 6 lvlu to bys musial miec bp of bp of bp of bp of might ring. Jednak jest to mozliwe i nie piszcie ze sie nie da, bo kazdego potworka mozna w ten sposob zawsze zabic. I nie zadawajcie pytan typu "czy zabije xxx potworka", bo na pewno zabijesz jak bedziesz odpowiednio przygotowany, kwestia tylko czy to sie oplaca czy nie. Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nie wiem po co zostawiac zlom na ziemi i byc na minusie na szybkim expowisku tylko po to zeby expic o x% szybciej a potem braki w funduszach na uhy/inne runy nadrabiac na wolniejszym ale bardziej dochodowym expowisku..
Sorc/drut na srednim (~40 ) levelu jest w stanie zarabiac ~5k kasy na godzine uzywajac warhammera/wanda i sladowych ilosci hmm, trzeba tylko wiedziec gdzie.