|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() ehhh
olej level na poczatku, nabijaj skile im leprze tym leprze potworki mzoesz bic - proste jak bedziesz meiec skile kolo 60/30-40 to spokojnie mozesz zaczac na ds chodzic, a z nich loot miodny @up qrde ziomek, normalnie jak dlamnie nabijasz posty, tak ciezko edytowac? :/ __ qrde, czy mozna skasowac powyzszy post? bo 2 razy dodalem za co przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() na cycki nawet nie probuj isc trenowac bo sa za mocne
najlepiej potrenuje sobie z jakims kolega |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Zrób sobie jakiś rozkład dnia np:
1,2,3 -expij ile możesz! 4-na przykład na czary (robienie strzałów do huntów i expień) 5-Trening skilow połaczone zexpinie na trolach lub rotach 6-Trenienie tylko shieldingu przez atakujące ciebie wilki lub inne badziewa...(Oczywiście też cwicz odczasu do czasu magica lvl ) 7-Różny dzień na różne zakupy z huntow z całego tygodnia!! ![]() Ja sie tak trzymam i mam nowej postaci palciem 9 lvl i skile 31\41 a jutro juz 32/41 na pewno i All mi dobrze idzie!! ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() zdecydowanie skille sa najważniejsze skille trzeba ostro trenować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() re@up:
1.to kupisz nowe albo dorobisz (exevo con) 2. jezeli tak uwazasz, to kup kusze 3. to zarobisz (runy hmm) albo na potwory 4. ja bym dal ten luk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() skile!!!!!!!!! wlasnie zginolem bo nie moglem w babke trafic a mam (mialem
![]() Poni sorcerer to qrva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Trenuj stary skile bo masz slabe!!!! ja mam knighta na 13 lvl i mam 55/50 a knightowi wolniej duzo rosna!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Skille.
(Pozniej level)
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() lepiej nabić skille żebyś pojechał 3 soldiery na klaty i iśc do kopalni dwarfów do 20 lvla , a potem Draggy
![]()
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Wydaje mi sie, ze @Gremlin (szacunek...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() To jest tak dla druida i sorca najwazniejszy jest m lvl wiec trenowanie skilli nic nie da bo jak spotkacie silniejszego potworka to tylko silne czary was uratuja i duza ilosc many a nie skille wiec lepiej nabijac m lvl i zwykly lvl.
jesli chodzi o knighta to najwazniejsze sa skille im lepsze tym silniejsze potwory mozna zabijac i nawet na 10 lvl ze skillami 80\80 mozna spokojnie chodzic na guardy wiec u knight licza sie skille a nie lvl No i pall tu sytuacja jest odwrotna liczy sie lvl nie skille gdzyz im wyzszy lvl tym szybciej mozesz chodzic i uciekac przed potworami to co ze zrobisz wypas skille jak cie dopadnie jaki potwor to dead na miejscu malo zycia i bez tarczy nawe skille ci nie pomoga wiec robic lvl ile wlezie a na drugim miejscu skille. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowanie skille... Wcześniej chodzisz na mocniejsze potworki i masz większe szanse przeżycia. Magowie i druidzi później chodzą na silne potworki bo mają niskie skille, dopiero jak się czarów dorobią to mogą już chodzić (a to trochę trwa, a bp się kończą).
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() A ja jestem przeciw wszystkim i wszystkiemu... Dobij do lvlu 25 przede wszystkim, w tym czasie wejdzie ci dist do ~60 - 65 i na PoH na GSy
@re Averus: Uśmiałem się setnie. Łuk jest dobrą bronią, gorszą niż kusza ale starczy. Nie wiem czy 400 GP to taki majątek chyba że grasz 1 raz. Ja na 10 - 13 lvlu kupilem sobie luk, p-arma, 700 strzał i kaski starczyło jeszcze na czary: hmm intense healing i df (na questa)... Kasa to mały problem a trenować nie lubię.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up zgadzam się z tobą całkowicie...kasa jest...treningu nie lubie
@topic Jestem mniejwięcej na twoim levelu i ja robie tak: Expie na rotach, dwarfach ze spirami i shieldem na full def...czasami przeskakuje na balanced albo na full atk.. Od czasu do czasu trenie z kolegą [2 razy się zadżyło] raz ćwiczyłem shielda z dwarfami...i powiem ci że w takim systemie codzinnie skacze mi skille dista i shielda jest naprawde fajnie chociażskille 48/38 są troche słabe al mam 13lv dopiro... Wg. mnie expuj na rotach z full def a skille sme podskoczą.. Mój kolega jest za treningiem on du zo trenuje na 20lv ma skille 65/47...ja też chce takie... Aha dodam tylko że jak expisz na rotach to rób lottbagi dziśzrobiłem loot baga i 400gp mi wyszło...
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Na lvl 8 troche nabij skile do 40 przynajmniej no i zacznij expic a wtedy skile i tak bede cie wskakiwac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
![]() przytreniaj troszke teraz i wybierz sie na wiekrzy exp. moim zdaniem jak chcesz sie mocno przyssać do trenowania to zrob to na około 25-30LVL masz wtedy juz troche energi, i nie podskakuje juz tyle noobków które mysla ze moga cie zabic wytrenujesz se duze skille, pozniej masz juz średni lvl wiec nie jest tak łatwo zginąć, skille duze, wiec mozesz kosic duuzo potworkow, po zrobieniu kilku nastepnych lvl'i znowu potrenuj ![]() Edit. widze ze Kamillllls uprzedził mnie juz z tym postem, on też ma racje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Ja tam z 8 lvl trenowalem skille 75/70 knightem(gluwnie na nockach)kupywalem warhammera i WYMIATALEM.Zabilem pul miasta kazdy chowal sie do depo wkoncu zabil mnie knight 82 lvl.ale niezle na tym zarobilem.po tym jak mnie zabili.odpalilem nowa postac na nowym koncie.przeprowadzilem ja przez roka,odpalilem tibie MC i przenioslem juz same najlepsze rzeczy na postac ktura dopiero wyszla z rooka 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() "1. skille 2. skille 3.skille 4.sperzet 5. kill n00bs 6. lvl to wszystko co mam do powoedzenia! Ze skilami 60 juz na dragi mozna chodzic a po hu& ci lvl na dragu czy na demonie.... Skille skille skille ja mam 13 teraz i mam lepsze skille od ciebie ROTFL!a sprzet K armor, crown helmet, plate legs, x-bow 200 boltow, bow bp arrolow!i devil helmet na sell wiec pomysl co robisz... co wybiezesz... pomysl o przyszlosci...."
Lol............................................... ...................... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lol jaki tekst! A wiesz po co na dragi lvl? Bo jak sie bloker zle ustawi albo go lekko lagnie, dostaniesz raz fwavem i jak sobie dobrze celnie to masz deepreda... A na deepredzie na dragach jest bardzo ciekawie (zwlaszcza jak sie bardziej dragowi spodobasz i dostaniesz z fb...) Level jest potrzzebny na hp/mane... No i nikt cie do najlepszej gildii na serwerze nie wezmie jak bedziesz mial 15lvl a skille 95/70 ... Bo na co cie wezma? Na dle? Sam fire by cie zabil... Tworca: 60% skill 40% lvl |
![]() |
![]() |