Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-02-2006, 17:17   #21
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atena von'Cookie
Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia
Taa!!!
Jak KH sie rozpadnie to ja i Roqe (głowny owner altha) wracamy szerzyć PA!XD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2006, 18:25   #22
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski

Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
Grenni ma numer GG 2569357
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Tak tak...pokaz jakis swoj film, zapewne byl by to hunt na trolle lub cos w tym stylu wiec STFU!
To nie bylo pkowanie tylko zemsta za mojego hacka.
"IQ ? lol ?" Sorry że dopiero teraz ripostuje, ale przez jakiś czas nie zaglądałem tutaj, ale skoro już jestem to wyjaśnię sprawę. Więc to oni cie hakneli , what a shame, naab plx! Przy okazji "Banished until 17 February 2006 because of macro use" HAHAHAHHAHAH lamer ... zasłużyłes sobie na hacka.
Widze ze przyjmujesz taktykę typu "pokaż że jestes lepszy" wiec Ci mowie ze aktualnie na Berylii mam char o lvlu ~x 3-4 większym niż twoj akutalny Athunusem~, także z tekstami o rotach to w razie czego ja ci wyjade ;-)
Autora topicu znałem na berylii i wiedziałem że jest "porządnym" lizodupem, dzieki temu mógł PAować, mówiłem mu kiedys na forum, ze go wykorzystają i porzucą jak jakąś tanią z ulicy, a tak się bronił i zarzekał wtedy Ehh... Teraz moge to skomentować jedną frazą : ROTFL !
Szkoda mi was, "frajerki" ;-))))

Mała dygresja:
Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pewien poirytowany Niemiec
Damn Cip you make us germans looking stupid.
@ the players:
Please dont think that every german is stupid like that, it's only those damn Bavarians!
Grenni jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 18:30   #23
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Taa!!!
Jak KH sie rozpadnie to ja i Roqe (głowny owner altha) wracamy szerzyć PA!XD
Tym mnie rozłozyles juz totalnie, błagam "mów mi jeszcze !!". Jeden z ownerów ahhahahahahhahahah, najs. Jak Roqe wróci na atha to bedzie PAował 24 lvlem tylko musi uważać żeby go nie zabili jacyś 15-20 random pkerzy. Ot PA za 2 grosze. LMFAO !! Odpisz plx, show me your real IQ ! ;-)
Cytuj:
@ the players:
Please dont think that every german is stupid like that, it's only those damn Bavarians!
stary 14-02-2006, 19:21   #24
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenni

Mała dygresja:
Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD).
Odezwał się największy taboret na forum. Gdybyś nie wiedział bałwanie zrobiłem sobie knighta na Berylii a potem odszedłem bo BW odeszło. Widzisz? Gówno wiesz więc się nie podniecaj się. Splat, rl owner Faleara sprzedał chara, podobnie jak Ulbaard i Narandell. Widzisz? 2:0 dla mnie. Nic nie wiesz więc stul pysk cieciu.

Own3d.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI

Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 14-02-2006 o 19:23.
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 19:29   #25
zygmunt-apollo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004

Domyślny

@Grenni .
widac ze bicie w domu masz xDDDDDDDDDDDDDDD daj mi twoj nick na "beryli" to zobaczymy jaki kozak bedziesz

signed,
Roqe ; )
zygmunt-apollo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 19:34   #26
zygmunt-apollo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004

Domyślny

a jeszcze cos czy black widow's lub Del'Toro kiedys mnie wyrzuciło jak smiecia na ulicy ? jezeli nie wiesz to ci powiem Sam odeszlem od black widows bo oni zaczeli grac w WoW jezeli wiesz co to jest; > ; >"world of warcraft" wiec poszlem pomoc Excailowi w wojnie przeciwko Kh. I stul pysk bo ty pewnie nigdy nie bedziesz miec takich kolegow jak Del'Toro lub Black Widow.
zygmunt-apollo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 19:53   #27
Sir Pietruch
Użytkownik Forum

Sir Pietruch's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
Domyślny

Cytuj:
Tym mnie rozłozyles juz totalnie, błagam "mów mi jeszcze !!". Jeden z ownerów ahhahahahahhahahah, najs. Jak Roqe wróci na atha to bedzie PAował 24 lvlem tylko musi uważać żeby go nie zabili jacyś 15-20 random pkerzy. Ot PA za 2 grosze. LMFAO !! Odpisz plx, show me your real IQ ! ;-)
Od***iesz sie od niego? Ludzie wy macie kompleks mniejszosci XD Zazroscicie Drehowi i Altowi i *******icie piec przez piec powinniscie byc dumni ze oni sa polakami XD Hahaha nie u***ia go bo ja mu pomoge A jak bys chcial wiedziec alt ma wyzsze IQ od twojej calej rodzinki taborecie XD
Sir Pietruch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 21:16   #28
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Domyślny

@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie

Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi .
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...

Taboret ? Nie uczynię ci tej radości i nie uniżę się do twojego błysktoliwego umysłu, gdyż "nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych"

Zygi-apollinek poszles już po słownik ??? Jesteś spotęgowanym > ; > pomnożonym ileś tam razy > noobkiem(sharing, pa, cheaty ehh). To też jest ciekawe "ja sam odeszlem bo oni odeszli" , czemu mam stulić pysk (tak to się pisze ?), jestem zajjefanie ucieszony, że tak cie zjechali buhahah. Cheater's end = hack. Nice waste.

Faktycznie Sir Pietruch masz prawo być z nich dumny, przecież oni są niezwykłymi przedstawicielami naszego narodu, o niewzruszonej reputacji --.-- , widze nie jestes lepszy z hasłami pokroju " *** XD " Coż zrobisz .. taborecie ? Myslisz cięzko uwalić 24 lvl ? jeszcze takiego gayass'a ;-) ? Same pleasure.

Wiecie co, żal mi was ;-) , reasumując CRY ME A RIVER
Cytuj:
@ the players:

Ostatnio edytowany przez Grenni - 14-02-2006 o 21:20.
stary 14-02-2006, 21:38   #29
Myrod
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
Myrod ma numer GG 5777674
Domyślny nice

Ops double post nizej sie wypowiem!

Ostatnio edytowany przez Myrod - 14-02-2006 o 21:39.
Myrod jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 21:38   #30
Myrod
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
Myrod ma numer GG 5777674
Domyślny nice

Ten co sie wyzej wypowiada przekonal mnie, ale nie wiem w czym
Moi znajomi z klasy, praktycznie cala klasa oprocz mnie graja na Beryli, dlatego sie zainteresowalem tematem.
@up
Twoj sposob pisania mi sie podoba, dla zwyklego nooba 50% bedzie nie zrozumiale nie no nice pisz dalej i sie kloc, milo poczytac!
To nie jest ironia!
Myrod jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2006, 08:11   #31
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie

Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi .
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...
Mówisz, że byłem lizodupem to podaj jakiś konkretny przykład. 3:0 dla mnie.
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2006, 17:44   #32
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Mówisz, że byłem lizodupem to podaj jakiś konkretny przykład. 3:0 dla mnie.
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam.
A co ty pokazujesz mi że dzielić umiesz 1,2,3 przez 0 ? Najs. Mówie ci jak było i ty o tym dobrze wiesz "koleś. Jesli robisz to co uważasz za słuszne to masz wypaczony system wartości "idioto". To ja żegnam ;-)
Cytuj:
@ the players:
stary 15-02-2006, 18:54   #33
Virius the Master
Zbanowany

Virius the Master's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Gratz Drea~

***ać KH! Skopcie im dupy!
Virius the Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2006, 00:41   #34
Cecar__4
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

niezle wykombinowaliscie z tym trapem ;p
Cecar__4 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2006, 20:22   #35
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cecar__4
niezle wykombinowaliscie z tym trapem ;p
BUehehehe ciekawe czy grenni by umiał takiego trapa zrobićxDDDDD

To dasz w końcu swój nick czy bedziesz pieprzył jakieś bzdury o tym, że cie raz nie zabilismy? Jak my codziennie kogoś zabijaliśmy więc jak mamy skojarzyć?XD
Skoro taki wielki kozak jesteś i z łatwością nas zabijesz to daj nick, a ja w miesiąc po wojnie zabije cie Althunusem. Co ty na to?: ) Boisz się?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania