|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Milo Cie znow słyszec i widziec
![]() ![]() ![]() ![]() Fubolus kompromituj sie dalej bo all chary sa deleted albo hunted forever czeresniaku ![]() Xulorin w maju na new pisz mi swoij nick ja oglosze go na forum i sie zmierzymy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() 1. Co mają gm'owie do tworzenia nowych światów, a jak ich juz znasz to może poproś o jakieś itemki, exp, skille. Być może umieją stworzyć też to??
2. A ogólnie to jesteś śmieszny bo wątpie, żeby wiekszość z nich zostawiła swoje chary +100lvl i poszła grać jedynie dla ciebie na nowym servie. Po za tym mając lvl'e powyżej 100, każdy z nich nawiązał jakieś znajomości na swoim servie, ma kilku zaufanych swoich ziomków. Wyjdź!! Zanim się skompromitujesz. Koles nie kompromituj sie bo worldy beda w maju bo gm z Amerki zna cipow czeresniaku ![]() HAIL NOOBS |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Temat dzisiejszej lekcji brzmi :Czytamy ze zrozumieniem. Uczą tego od podstawówki no ale widocznie ty ją dopiero zaczynasz (życze powodzenia).
Koles nie kompromituj sie bo worldy beda w maju bo gm z Amerki zna cipow czeresniaku Hmmm, czy ja napisałem że nie bedzie nowych śiatów? Nie! Napisałem, że gm'owie nie mają nic wspólnego z tworzeniem światów. Czeresniaku??LOL Jesteś głodny czy tak do ciebie mówią? Może uraz z dzieciństwa?? HAIL NOOBS???Pzreczytaj wszystko jeszcze raz, zastanów sie i edytuj swojego posta, zanim pzreczyta go więcej osób!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fabolous wez sie uspokoj i przestań sie wymadrzac bo nie jestem zadnym Bogiem... i Gadasz glupoty a jak jestes taki mocny to chodz w maju na nowy swiat ze swoimi ziomkami i razem z Xulorinem i bede was ruchał w dupe... bo tylko potraficie dobrze mowic a nic innego nie pokazecie... Zapraszam w maju na nowy world i prosze o nie pisac beznadziejnych postów tylko zeby pisali Ci którzy sa zainteresowani dolaczeniem do mojej ekipy na nowym swiecie...
![]() _________ Your blood is my wine... Your death is my life † |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() haah, nie no ten post to mi sie podoba xD
aklodah rólesz al words ;D ciekawe jak gadasz z tymi twoimi dobrymi ziomkami jak twoj eangielkis pewnie nie odstaje od przerazajacej wiekszosci polakow? ale moze y nie potrzebujecie slow zeby sie porozumiec... rzadziels swiatem? to zes mnie rozbawil xD a to ze ci nikt sharingu nie udowodnil to nie znaczy ze nie sharowales, jejihevovi tez nikt nie udowodnil ![]() btw. moglbys mi zalatwic jakies mpa od tych twoich Gmow? ;] nawet cip w sumie nie wie tak wczesniej kiedy beda robic nowe swiaty, czemu po 18 maja? wyplate wtedy maja? ;] ja tam z nim nie ide, ci co chca z nim doswiadczyc sexu analnego goraco zapraszam, ja nie jestem gejem wiec odpadam ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Xulorin...pawlon i fabolous poprostu zazdroscicie mu tego co on w Tibi osiagnał i tego jakie ma znajomości... ale wasza sprawa robicie z siebie idiotów! Wasza sprawa a nienawidzicie go za to ze zawsze ze swe trzymał i zabijał takich Polaków jak wy bo dajecie przykład noobów i co gorsze wiekszość takich debili jak Wy gra w Tibie
![]() Aklodah i innych chetnych na moje forum zapraszam Kontakt z z Aklo na gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1. Nie oceniam jego osiągnięć, i tego jaki był na Galanie!
2. Umiesz sformułować choć jedno sensowne zdanie bez wrzucania komuś? 3. Odnosze się tylko do tego co tu napisał. A szczerze ci mówie, że za każdym razem czytając Jego i Twoje wypowiedzi nie moge się powstrzymać od smiechu! ![]() 4. A co do słowa "debil", którego tak chętnie uzywasz, spośród nas najbardziej pasuje własnie do ciebie. I jeszcze jedno pytanie. Rozumiesz to co Ja tu pisze? Czy może prztłumaczyć. P.S. Ludzie myślcie, to nie boli!!! (Ci o których chodzi będą wiedzieli)
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jesli chodzi o mnie to nie kozakuje i nie miałem tylko 80 lvl ale tobie to juz nie mam zamairu Xulorin o tym mowic...Szukałem poprostu większej ekipki na new a także osób do Academy ale jak zwykle ktoś musiał sie wtrącic jakis noob i zaczac cisnac, a co do PL grazy na Galanie to zobacz filmiki na Tibia de. np jak Hetnanoz pada
![]() Xulorin odezwij sie do mnie na gg!! - 2183977 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() AKLODAH JESTES JEDNYM Z NAJWIESZYCH NOOB KTUZY GRAJA W TA GRE!!
co ty wiesz o jejihevie ty wladales znimi glana lol ? byels zwyklym dupowalzem nic wiecej jejihev gra na kyrze i sie neiwybiera jak dotad nigdzie lol pozatym dziwne bo twerdzi ze ciebie neipameita lol2 wiec zamknij swoja buzie tak bedzie najlepiej ![]() btw dalej o*****sz ziomkow ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nie mam do tego że zbierasz ekipę na new worlda, tylko na początku napisałem że wydaję mi się że ich nie znasz, a ty od razu zaczełeś kozaczyć jak to niby mnie nawet zabiłeś, i bluzgać to ci oddałem i powiedziałem co mi lezy na wątrobie. Idz i zbieraj ludzi na new serv nic do tego nie mam nawet szczęścia ci życzę tam. A ja nie wiem czy bedę na new servie grał bo może jak skończę z Galaną to przeżucę się na WoWa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie przyzna sie noobie bo shuntowali mnie na Kyra i zobacyzmy czy tak powiesz jak wroce na war razem z Xeretza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Galt'ar
Feb 22 2006, 14:22:50 CET Killed at Level 73 by Xeretza and by Mizaeron Bardzi ładnie ![]() Heh po stronie Tetro zostan i tak Xeretza za te klamstwo co Tu napisales Cie dojedzie do 1 lvl GL for you ![]() Ostatnio edytowany przez Aklodah - 22-02-2006 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Siema
![]() Aklo napisz do mnie na gg kiedy bedziesz to pogadamy bo z ta wladza nie tak prędko nie tylko my sie wybieramy na new We will win ?! Never say never ! Signed Dronne ![]() |
![]() |